Avokauppa 30 päivän ajan
Nopea asiakaspalvelu
Valitse maa
  • Sverige
  • Danmark
  • Norge

Näyttää hinnat sis. alv

|

Valitse käyttäjänimi vasemmalta
Hylte Hunting & Outdoor

Metsästys

Ammunta

Kalastus

Vaatteet & jalkineet

Vaellus & retkeily

Piha & puutarha

Metsä

Koti & taloustavarat

Rakennus & työkalut

Eläimet & maanviljely

Hylte

/

Piha & puutarha

/

Robottiruohonleikkurit & tarvikkeet

Robottiruohonleikkurit & tarvikkeet

RobottiruohonleikkuritRobottiruohonleikkurin tarvikkeetRobottiruohonleikkurin varaosat

256 tuotetta

Rajaa hakua: Suosituimmat

6 näytettäväksi...
Husqvarna Muuntaja

Husqvarna Muuntaja

Alk.

99,00 EUR

Lähetetään 1-3 päivän kuluessa
Husqvarna Automower 420 Robottiruohonleikkuri

Husqvarna Automower 420 Robottiruohonleikkuri

2 819,00 EUR

Varastossa
Suursuosikki
Olet nähnyt 24 tuotetta 256 Tuotteet

Robottiruohonleikkurit & tarvikkeet

Oletko väsynyt ruohonleikkuuseen? Äänettömän, päästöttömän ja huolettoman robottiruohonleikkurin avulla saat vaivattomasti hyvän lopputuloksen. Meiltä löydät monia eri malleja tunnetuilta tuotemerkeiltä, kuten Husqvarna Automower, Gardena, Honda, STIHL ja AL-KO. Robottiruohonleikkurin avulla sinulle jää aikaa nauttia ulkona siitä, mitä rakastat.

Robottiruohonleikkuri toimii niin, että se hoitaa omatoimisesti nurmikkosi leikkuun kierrellen enemmän tai vähemmän sattumanvaraisesti ympäri pihaa. Useimmissa malleissa on mahdollisuus tallentaa leikkausaikataulu tai kontrolloida sitä älypuhelimen sovelluksen kautta, mikä tekee leikkauksen ajastamisesta erityisen sujuvaa. Esimerkiksi ajastamalla leikkuun päiväaikaan, vähennät riskiä törmätä siiliin.

Voit myös ajastaa ruohonleikkuun arkipäiviksi, joten silloin voit nauttia juuri leikatusta nurmikostasi viikonloppuisin!
Robottiruohonleikkurin sisäänrakennettuun tietokoneeseen voit ohjelmoida toivomasi leikkausajat tai voit ohjata sitä kätevästi vaikka kännykkäsovelluksella. Maahan kaivetun rajakaapelin avulla määrität itse leikattavan alueen, eikä se näin pääse esimerkiksi kukkapenkkiisi tai karkaa naapurin puolelle.
Ruohonleikkurimallin valinnassa on tärkeää miettiä, mikä on leikattavan alueen koko, onko alueella kapeita kulkuväyliä tai kukkapenkkejä, useita erillisiä leikkuualueita tai leikataanko nurmikosta vain osa. Leikkuualueen koon määrittämisessä on ohjeistus laadittu laskemalla suorakaiteen muotoinen, tasainen alue, mutta useimmat pihat eivät ole tämän muotoisia tai tasaisia. Siksi onkin tärkeää myös tutkia muita ominaisuuksia. Eri malleissa on erilaisia ominaisuuksia, kuten esimerkiksi epätasaisilla leikkuupinnoilla liikkuminen.
Kun olet valinnut itsellesi ja tontillesi sopivan mallin, on aika asentaa se paikoilleen! Robottiruohonleikkurin asennuksen voit tehdä itse, mikä tarkoittaa, että sinun on mitattava leikkuualue ja laskettava, kuinka paljon tarvitset kiinnitystappeja, liittimiä, tukiasemia ja rajakaapelia. Monilla valmistajilla on valmiit paketit, joissa on varusteet esim. 800m², 2000m² tai 5000m² kokoisten nurmikkojen rajaamiseen. On hyödyllistä tehdä nurmikosta pohjakuva, mihin on helppo merkitä kukkapenkit, pihakäytävät sekä muut pinnat, jotka täytyy eristää.
Kaikissa robottiruohonleikkureissa on terät alla, ja ne pyöriessään kovalla nopeudella leikkaavat nurmikon jättäen leikatun ruohon hienoksi silpuksi, mikä toimii nurmikon lannoitteena. Robottiruohonleikkuri vähentää myös tehokkaasti nurmikon sammaloitumista.
Sen lisäksi että robottiruohonleikkuri leikkaa nurmikkosi automaattisesti säästäen aikaa ja vaivaa, se on myös erittäin hiljainen - varmasti jokainen meistä on herännyt sunnuntaiaamuna ruohonleikkurin kovaan ääneen! Robottiruohonleikkurin avulla sekä perheesi että naapurisi saavat nauttia rauhallisista ja hiljaisista aamuhetkistä.
Robottiruohonleikkurin käyttäminen säästää myös energiaa, ja on näinollen ekoteko. Yleisesti ottaen sähkökäyttöiset ruohonleikkurit ovat hiljaisempia ja ympäristöystävällisempiä, koska ne eivät käytä fossiilisia polttoaineita. Robottiruohonleikkuri käyttää myös vähemmän energiaa kuin muut ruoholeikkurit, koska ne leikkaavat vain juuri tarvittavan määrän ruohoa, mikä tarkoittaa optimaalista energiankäyttöä. Robottisi tietää myös, milloin sen täytyy palata latausasemalle, mikä tekee akun käyttöiästä optimaalisen.
Suurin uhka robottiruohonleikkurille tänä päivänä on ukkonen. Ukkosen vahingoittamien robottiruohonleikkureiden määrä kasvaa joka vuosi, ja koska robottiruohonleikkurisi on kallis puutarhan apuväline, voi olla hyvä idea sijoittaa ukkossuojaan. Meidän ukkossuojamme on kehitetty Ruotsissa, ja soveltuvat suojaamaan robottiruohonleikkuriasi ja latausasemaasi kaapeleihin jääneiltä ylijännitteiltä. Ukkossuoja on aktiivinen, joten sinun ei tarvitse kiirehtiä ulos tai kotiin huonon sään sattuessa.
Meiltä löydät myös lisävarusteet, kuten latausaseman katokset ja ukkossuojat, seinäkiinnikkeet, terät, harjat, puhdistusvälineet ym.

RobottiruohonleikkuritRobottiruohonleikkurin tarvikkeetRobottiruohonleikkurin varaosat
Ota yhteyttä

Tervetuloa meille!

Vahvuutemme on osaava henkilökunta, jolla on pitkä kokemus myymistämme tuotteista. Metsästys, vapaa-aika ja maanhoito ovat olleet painopistealueemme vuodesta 1911. Siksi voit aina olla varma, että saat suorat vastaukset reilulta henkilökunnaltamme meillä asioidessasi!

Hylte Hunting & Outdoor Henkilökunta


Tilaa uutiskirjeemme

Me olemme Hylte Hunting & Outdoor
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

(suomi, ruotsi ja englanti)

HUOM!

VARASTOMME ON RUOTSISSA

Asiakkaan oikeudet