Avokauppa 30 päivän ajan
Nopea asiakaspalvelu
Valitse maa
  • Sverige
  • Danmark
  • Norge

Näyttää hinnat sis. alv

|

Valitse käyttäjänimi vasemmalta
Hylte Hunting & Outdoor

Metsästys

Ammunta

Kalastus

Vaatteet & jalkineet

Vaellus & retkeily

Piha & puutarha

Metsä

Koti & taloustavarat

Rakennus & työkalut

Eläimet & maanviljely

Hylte

/

Tietosuojakäytäntö

Tietosuojakäytäntö

 

Hylte Hunting & Outdoor pitää huolta sinun tietosuojastasi

Hylte Hunting & Outdoor (“me”, “meitä”, “meidän”) huolehdimme siitä, että henkilötietojasi käsitellään kunnioittavasti ja suojellaan parhaalla mahdollisella tavalla sovellettavien tietosuojalakien mukaisesti. Tämä tietosuojakäytäntö kuvailee, miten käsittelemme henkilötieotjasi asiakkaanamme tai sivustollamme vierailijana. Meidän sekä tietosuojavaltuutetun yhteystiedot löytyvät otsikon “Yhteystiedot” alta.

 

Henkilötietojen käsittelyn vastuu

Olemme vastuussa henkilötietojesi käsittelystä, ja siten meillä on vastuu käsitellä henkilötietojasi asianmukaisesti ja turvallisesti sovellettavan lainsäädännön mukaisesti. Myymme useiden eri tuotemerkkien tuotteita, ja useilla eri sivustoilla. Olemme vastuussa henkilötiedoista, joita kerätään seuraavalla sivustolla: MKnorth.fi.

 

Miten käsittelemme henkilötietojasi?

Alla näkyvästä taulukosta käy ilmi, miten saamme henkilötietosi, mitä henkilötietoja käsittelemme, mihin tarkoituksiin henkilötietojasi käytetään, mihin lakisääteiseen perustaan käsittely perustuu ja miten kauan säilytämme henkilötietojasi. Sinulla ei ole velvollisuutta jakaa henkilötietojasi meille. Jos valitset olla jakamatta henkilötietojasi meille, emme kuitenkaan voi myydä ja toimittaa tuotteita sinulle, tarjota sinulle asiakaspalvelua, lähettää sinulle mainoksia tai muutoin olla tekemisissä kanssasi tarjotaksemme sinulle palvelujamme.

 

Tietojenkäsittely asiakkaidemme osalta


Mistä olemme keränneet henkilötietosi:
Kerätyt tiedot Käyttötarkoitus Oikeudellinen perusta Säilytysaika
Sinulta tai väestörekisteristä (sinun pyynnöstäsi) Nimi, sähköposti, osoite, puhelinnumero, henkilötunnus Tilauksesi hallinnointi, esim. henkilöllisyyden ja iän todentaminen, tilauksen vastaanottaminen ja lähettäminen Ostosopimuksen täyttäminen 7 vuotta
Sinulta Nimi, sähköposti ja muut mahdolliset tiedot, jotka vapaaehtoisesti luovutat asiakaspalvelullemme Asiakaspalvelun hoitaminen Tietojen käsittely on välttämätöntä oikeutetun etumme vuoksi, jotta voimme tarjota sinulle asiakaspalvelua pyynnöstäsi (etujen tasapainottaminen) 7 vuotta
Sinulta Nimi, sähköposti, tekniset tiedot, esim. IP-osoite, yksilöllinen laitetunnus, selain, muut eästeistä tai vastaavasta seurantatekniikasta saadut tiedot, verkkokäyttäytyminen, esim. mitä tuotteita olet ostanut Verkkokäyttäytymisesi analysointi, mukauttaa ja lähettää sinulle markkinointisisältöä Tietojen käsittely on välttämätöntä oikeutetun etumme vuoksi, jotta voimme markkinoida tuotteitamme ja palvelujamme (etujen tasapainottaminen). 3 vuotta
Sinulta Nimi, sähköposti, mahdolliset muut tiedot, jotka luovutat osallistuessasi kilpailuihin ja arvontoihin Hallinnoida kilpailuja/arvontoja, joihin otat osaa vapaaehtoisesti Käsittely on välttämätöntä oikeutetun etumme vuoksi, jotta voimme hallinnoida asiakkaillemme suunnattuja kilpailuja/arvontoja (etujen tasapainottaminen) 3 vuotta
Sinulta Henkilötiedot, jotka annat asiakasarvioita jättäessäsi, esim. nimi Näyttää asiakasarviot muille asiakkaille ja mukauttaa tuotteitamme ja tuotevalikoimaamme Käsittely on välttämätöntä oikeutetun etumme vuoksi, jotta voimme näyttää asiakasarviot ja mukauttaa tuotteitamme arvioiden perusteella (etujen tasapainottaminen) Kunnes arvioimasi tuotteen valmistus lopetetaan
Sinulta Nimi, sähköposti, tiedot ostoksistasi ja tuotteiden käytöstä Palautusten hallinnointi Ostosopimuksen täyttäminen 7 vuotta
Sinulta, myymälän valvontakamerasta tai nettisivustomme evästeistä Osto- ja tilaushistoria, henkilötunnus, video- ja äänitallenteet, tekniset tiedot, esim. IP-osoite, yksilöllinen laitetunnus, selain, muut eästeistä tai vastaavasta seurantatekniikasta saadut tiedot, verkkokäyttäytyminen, esim. mitä tuotteita olet ostanut tai katsellut jossain kolmesta nettikaupastamme Väärinkäytösten estäminen nettikaupassamme, palveluidemme käytössä tai tuotteita koskien sekä rikosten estäminen, esim. petokset Käsittely on välttämätöntä oikeutetun etumme vuoksi, jotta voimme varmistaa tuotteidemme ja palvelujemme käytön ehtojemme ja sovellettavien lakien mukaisesti (etujen tasapainottaminen) 3 vuotta
Sinulta Nimi, sähköposti, tiedot ostoksistasi Sovellettavien lakien noudattaminen, esim. lait koskien reklamaatioita, kirjanpitoa, verotusta ja tuoteturvallisuutta Käsittely on välttämätöntä, jotta voimme täyttää lakisääteiset velvoitteemme Henkilötietojasi käsitellään niin kauan kuin laki velvoittaa
Sinulta Nimi, sähköposti, tiedot ostoksistasi Puolustaa oikeudellisia etujamme, esim. maksun laiminlyönnin tapauksessa Käsittely on välttämätöntä oikeutetun etumme vuoksi, jotta voimme puolustaa oikeuksiamme, esim. saada maksu myydystä tuotteesta (etujen tasapainottaminen) 7 vuotta
Sinulta Myymälästä tekemäsi oston yhteydessä jättämäsi tiedot Ostokäyttäytymisen analysointi, mukauttaa ja lähettää markkinointisisältöä sinulle Suostumus 3 vuotta

 

 

Tietojenkäsittely nettisivuilla vierailleiden osalta

Mistä olemme keränneet henkilötietosi Kerätyt tiedot Käyttötarkoitus Oikeudellinen perusta Säilytysaika
Nettisivuillamme käytetyistä evästeistä Tekniset tiedot, esim. IP-osoite, yksilöllinen laitetunnus, selain, muut eästeistä tai vastaavasta seurantatekniikasta saadut tiedot, verkkokäyttäytyminen, esim. mitä tuotteita olet ostanut tai katsellut nettisivuillamme Verkkokäyttäytymisesi analysointi, mukauttaa ja lähettää markkinointisisältöä sinulle Suostumus 3 vuotta
Nettisivuillamme käytetyistä evästeistä Tekniset tiedot, esim. IP-osoite, yksilöllinen laitetunnus, selain, muut eästeistä tai vastaavasta seurantatekniikasta saadut tiedot Nettisivujemme toimivuuden varmistaminen Käsittely on välttämätöntä oikeutetun etumme vuoksi, jotta voimme varmistaa, että nettisivumme toimivat suunnitellusti (etujen tasapainottaminen) 1 vuosi

Nettisivuillamme käytetyistä evästeistä Tekniset tiedot, esim. IP-osoite, yksilöllinen laitetunnus, selain, muut eästeistä tai vastaavasta seurantatekniikasta saadut tiedot Nettisivujemme kehittämiseksi, esim. perustuen siihen, miten sivujamme käytetään Suostumus 1 vuosi

 

Profilointi

Saatamme koota tietoja sinusta eri lähteistä, jotta voimme tehdä johtopäätöksiä kiinnostuksen kohteistasi ja verkkokäyttäytymisestäsi. Tätä kutsutaan profiloinniksi. Profiloinnin avulla voimme luoda asiakasprofiilin, joka sisältää tietoja mm. siitä, mitä olet ostanut meiltä sekä siitä, mihin tuotteisiin olet osoittanut kiinnostusta nettisivuillamme. Profilointimme tarkoituksena on varmistaa, että sinulle lähetettävä markkinointisisältö, esim. henkilökohtaiset tarjoukset tai nk. kohdennettu mainonta, ovat merkityksellisiä sinulle.

 

Sosiaalisen Median kanavamme

Käsittelemme sosiaalisessa mediassa olevien kanaviemme kautta saatuja henkilötietoja mainostaaksemme yritystämme ja tuotteitamme sekä ollaksemme vuorovaikutuksessa nykyisten asiakkaiden, potentiaalisten asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa. Tietojenkäsittely on välttämätöntä oikeutetun etumme vuoksi, jotta voimme mainostaa yritystämme ja tuotteitamme nykyisille ja potentiaalisille asiakkaille sekä kumppaneille (etujen tasapainottaminen). Henkilötietoja käsitellään niin kauan kuin on tarpeellista käsittelyn tarkoituksen täyttämiseksi. Lisätietoja alustojen suorittamasta henkilötietojen käsittelystä, joka liittyy vierailuusi sosiaalisen median kanavissamme, kuten Facebookissa, Instagramissa, Twitterissä, Youtubessa ja LinkedInissä, on kyseisen alustan tietosuojakäytännössä.

 

Kenen kanssa jaamme henkilötietojasi?

Emme jaa henkilötietoja kenenkään kolmannen osapuolen kanssa, paitsi tilanteissa, joissa se on lakisääteinen velvollisuutemme tai täyttääksemme ne tarkoitukset, joihin olemme henkilötiedot keränneet.

 

Alla olevasta taulukosta löytyvät ne tilanteet, jolloin henkilötietojasi voidaan  jakaa kolmansien osapuolien kanssa.

 

Kolmas osapuoli Jakamisen tarkoitus Jaettavat henkilötiedot
Konsernimme muut yritykset Henkilötietoja voidaan joutua jakamaan konsernimme muiden yritysten kanssa, koska konsernin tietyt toiminnot, kuten analyysi, markkinointi ja taloushallinto hoidetaan osittain keskitetysti konsernissamme. Nimi, sähköposti, osoite, puhelinnumero, osto- ja tilaushistoria, tiedot ostoksistasi, muut tiedot, joita jää kirjautuessa, tekniset tiedot, kuten IP-osoite, nettikäyttäytyminen jne.
Tavarantoimittajat ja yhteistyökumppanit Henkilötietoja voidaan joutua jakamaan eri tavarantoimittajien ja/tai yhteistyökumppaneiden kanssa, jos nämä tavarantoimittajat tai yhteistyökumppanit tarvitsevat henkilötietojasi täyttääkseen meiltä saamansa toimeksiannon, esim. pilvipalvelujen toimittajat. Nimi, sähköposti, osoite, puhelinnumero, osto- ja tilaushistoria, tiedot ostoksistasi, muut tiedot, joita jää kirjautuessa, tekniset tiedot, kuten IP-osoite, nettikäyttäytyminen jne.
Viranomaiset Henkilötietoja voidaan joutua luovuttamaan viranomaisille täyttääksemme lakisääteiset velvollisuutemme. Ne tiedot, jotka katsotaan tarpeelliseksi lakisääteisten velvollisuuksiemme täyttämiseksi sekä oikeuksien ja omaisuuden suojelemiseksi.
Yritysmyynti Jos aiomme luovuttaa liiketoimintamme kokonaan tai osittain, henkilötietoja voidaan jakaa mahdollisen ostajan ja muiden kaupan osapuolien kanssa.och eventuella övriga aktörer i affären. Nimi, sähköposti, osoite, puhelinnumero, osto- ja tilaushistoria, tiedot ostoksistasi, muut tiedot, joita jää kirjautuessa, tekniset tiedot, kuten IP-osoite, nettikäyttäytyminen jne.
.

 

Henkilötietojen luovuttaminen kolmansiin maihin

Saatamme luovuttaa henkilötietojasi alla listattuihin maihin EU/ETA-alueen ulkopuolella.

 

Maa Onko riittävästä tietosuojasta olemassa päätös?
USA Ei, vaan Euroopan komission hyväksymiä sopimuslausekkeita käytetään suojamekanismina.

 

Kun luovutamme henkilötietoja EU/ETA-alueen ulkopuolelle, tulemme käyttämään toimenpiteitä, joilla henkilötietojen turvallinen käsittely varmistetaan, kuten esim. Euroopan komission sopimuslausekkeita. Sinulla on oikeus saada kopio sopimuslausekkeista ottamalla yhteyttä meihin.

 

Sinun Oikeutesi

Alla on yhteenveto sinun oikeuksistasi yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaisesti.

Oikeus peruuttaa suostumus

Kun henkilötietojesi käsittely perustuu sinun suostumukseesi, on sinulla oikeus milloin tahansa peruuttaa suostumuksesi ottamalla yhteyttä meihin. Yhteystietomme löytyvät tämän tietosuojakäytännön lopusta.

Oikeus saada tietoa

Sinulla on oikeus saada tietoa siitä, miten käsittelemme henkilötietojasi ja saada kopio tiedoistasi, mukaan lukien tiedot henkilötietojesi käsittelyn tarkoituksesta, millaisia henkilötietoja meillä on sinusta, kuka vastaanottaa meiltä tietoja sinusta, tietojen säilytysajasta, oikeuksistasi liittyen henkilötietojesi käsittelyyn, automaattisen päätöksenteon olemassaolosta (ml. profilointi), tiedot siitä, millaisia suojamekanismeja käytetään mahdollisessa henkilötietojen luovutuksessa EU/ETA-alueen ulkopuolisiin maihin sekä mistä sinun henkilötietosi on saatu, jos ei sinulta.

Oikeus oikaisuun

Jos käsittelemämme henkilötietosi ovat virheellisiä, vaillinaisia tai vanhentuneita, sinulla on oikeus pyytää meitä korjaamaan tai täydentämään ne ilman aiheetonta viivästystä.

Oikeus henkilötietojesi poistamiseen

Sinulla on useimmiten oikeus pyytää, että poistamme henkilötietosi ilman aiheetonta viivästystä. Tällaisia tapauksia ovat, kun (i) henkilötietosi eivät enää ole tarpeen siihen tarkoitukseen kuin ne on kerätty, (ii) sinä peruutat suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn, eikä meillä ole oikeudellista perustaa niiden säilyttämiselle, (iii) olet vastustanut henkilötietojesi käsittelyä suoramarkkinointitarkoituksiin tai käsittelyä, jonka oikeusperusteena on etujen tasapainottaminen, emmekä voi osoittaa käsittelylle pakottavia syitä, jotka ovat etujasi, oikeuksiasi ja vapauksiasi painavampia, (iv) käsittely ei tapahdu oikeudellisten vaatimusten laatimiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi, (v) henkilötietojasi on käsitelty lainvastaisesti tai (vi) henkilötiedot on poistettava lakisääteisen velvollisuuden takia.

Oikeus vastustaa käsittelyä

Sinulla on oikeus milloin tahansa vastustaa henkilötietojen käsittelyä, jota perustelemme etuun liittyvällä oikeudellisella perusteella, mukaan lukien esimerkiksi profilointi.

Oikeus rajoittaa käsittelyä

Tietyissä tapauksissa sinulla on oikeus vaatia meitä rajoittamaan henkilötietojesi käsittelyä. Tällaisia tapauksia ovat, kun (i) uskot, että henkilötietosi eivät ole oikein ja odotat, että tarkistamme tietojen oikeellisuuden, (ii) käsittely on lainvastaista ja haluat rajoittaa henkilötietojen käsittelyä niiden poistamisen sijaan, (iii) emme enää tarvitse henkilötietojasi tarkoituksiimme, mutta sinä tarvitset niitä oikeudellisten vaatimusten laatimiseen, esittämiseen tai puolustamiseen tai (iv) olet vastustanut etujen tasapainottamiseen perustuvaa käsittelyä ja odotat, että tarkistetaan, ovatko oikeutetut perusteemme painavampia kuin sinun oikeutetut perusteesi.

Oikeus tietojen siirrettävyyteen 

Jos meille antamiasi henkilötietoja käsitellään automatisoidusti ja suostumuksellasi tai oikeusperustana on kanssasi tehty sopimus, sinulla on oikeus saada henkilötietosi yleisesti käytetyssä ja koneellisesti luettavassa muodossa sekä oikeus siirtää henkilötiedot toiselle rekisterinpitäjälle.

Oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle

Sinulla on oikeus tehdä valitus henkilötietojesi käsittelyymme liittyen tietosuojavaltuutetulle, puhelinvaihde 029 566 6700 ja sähköposti (kirjaamo) tietosuoja@om.fi.

 

Evästeet

Käytämme evästeitä ja vastaavia tekniikoita tarjotaksemme tiettyjä ominaisuuksia verkkosivustoillamme sekä parantaaksemme verkkosivustoja sekä lähettääksemme parempaa ja henkilökohtaisempaa markkinointisisältöä. Käytämme evästeitä tämän tietosuojakäytänteen sekä evästekäytäntömme mukaisesti. Lisätietoja evästeiden käytöstä löydät täältä.

 

Muutokset

Meillä on oikeus milloin tahansa tehdä muutoksia näihin tietosuojakäytänteihin. Julkaisemme muutokset tietosuojakäytänteihin sivustollamme sekä tiedon siitä, milloin uudet käytänteet astuvat voimaan. Saatamme myös ilmoittaa muutoksista jollain toisella sopivalla tavalla.

 

Yhteystiedot

Älä epäröi olla yhteydessä meihin, jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojakäytännöstä, henkilötietojesi käsittelystä tai jos haluat käyttää oikeuksiasi tämän tietosuojakäytännön tai sovellettavien lakien mukaisesti.

Hylte Hunting & Outdoor/Hylte Jakt & Lantman

556954-8950

Hantverksgatan 15, 31434 Hyltebruk, Sweden

info@hylte.fi

Tietosuojavaltuutettu: tietosuoja@om.fi

Ota yhteyttä

Tervetuloa meille!

Vahvuutemme on osaava henkilökunta, jolla on pitkä kokemus myymistämme tuotteista. Metsästys, vapaa-aika ja maanhoito ovat olleet painopistealueemme vuodesta 1911. Siksi voit aina olla varma, että saat suorat vastaukset reilulta henkilökunnaltamme meillä asioidessasi!

Hylte Hunting & Outdoor Henkilökunta


Tilaa uutiskirjeemme

Me olemme Hylte Hunting & Outdoor
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

(suomi, ruotsi ja englanti)

HUOM!

VARASTOMME ON RUOTSISSA

Asiakkaan oikeudet