Avokauppa 30 päivän ajan
Kysymyksiä? Lähetä numerosi info@hylte.fi, ja soitamme sinulle!
Valitse maa
  • Sverige
  • Danmark
  • Norge
  • DE

Näyttää hinnat sis. alv

|

Valitse käyttäjänimi vasemmalta
Hylte Hunting & Outdoor

Metsästys

Ammunta

Kalastus

Vaatteet & jalkineet

Vaellus & retkeily

Piha & puutarha

Metsä

Koti & taloustavarat

Rakennus & työkalut

Eläimet & maanviljely

Löytönurkka

Hylte

/

Asiakaspalvelu ja tuki

/

Palautukset & vaihdot

Palautukset & vaihdot

Me Hylte Hunting & Outdoorilla olemme tunnettuja laadukkaasta huoltotyöstä ja asiakastuesta.

Palautukset & vaihdot

Me Hylte Hunting & Outdoorilla olemme tunnettuja laadukkaasta huoltotyöstä ja asiakastuesta.

Meiltä voit ostaa palautusrahdin halutessasi. Jos kyseessä on takuuasia tai reklamaatio, me tietenkin maksamme palautusrahdin, jos takuu tai reklamaatio hyväksytään.

Palautukset käsitellään ReclaimIt-järjestelmän kautta, ja jokainen palautus tulee rekisteröidä alla.

Kun palautuksesi on rekisteröity, saat lopuksi kuitin palautuksestasi ja osoitekortin (jos valitset ostaa palautusrahdin meiltä), jonka voit tulostaa ja liimata palautettavaan pakettiin.

Ystävällisin terveisin, Hylte Hunting & Outdoor

Palautus-oikeus

Sinulla on 30 päivän palautus-oikeus (avokauppa). Tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja uudenveroisessa kunnossa voidaksesi palauttaa ne. Emme voi ottaa vastaan käytettyjä tuotteita.

Nopeimman palvelun ja käsittelyn takaamiseksi, seuraa alla olevia ohjeita.

Kun ostit nettikaupastamme

Huomaathan että emme käsittele palautuksia tai reklamaatioita Pietarsaaressa. Ne tulee lähettää Ruotsiin, missä varastomme sijaitsee. Jos valitset lähettää palautuksen käyttäen muuta kuljetuspalvelua kuin Postnord, tulee sinun tehdä palautus alla olevaan osoitteeseen jakelupakettina. Jos valitset ostaa kuljetusrahdin meiltä, pääset tulostamaan osoitekortin sen jälkeen, kun olet luonut asian ReclaimIt- järjestelmässä.

Osoite:

Hylte Jakt & Lantman AB

Hantverksgatan 15

31434 Hyltebruk

Sverige

Toimi näin :

Kirjautuaksesi ReclaimIt-järjestelmään tarvitset tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi, jonka annoit tilausta tehdessäsi. Tilausnumeron löydät lähetteestä tai tilausvahvistuksesta, jonka sait sähköpostiisi tilausta tehdessäsi.

Tuotteen palautus

Tee palautusilmoitus ReclaimIt-järjestelmäämme. Ilmoituksen tehtyäsi pääset tulostamaan kuitin ja osoitekortin. Laita kuitti mukaan pakettiin ja vie lähetys lähimmälle Postnord noutopisteelle. Kun palautuksesi on käsitelty varastollamme, alkuperäinen ostohinta hyvitetään sinulle.

Tuotteen vaihto

Tee palautusilmoitus ReclaimIt-järjestelmäämme. Järjestelmästä ei voi suoraan valita, minkä tuotteen haluaa vaihdossa, vaan se tehdään uutena tilauksena nettikaupastamme. Ilmoituksen tehtyäsi pääset tulostamaan kuitin ja osoitekortin. Laita kuitti mukaan pakettiin ja vie lähetys lähimmälle Postnord noutopisteelle. Kun palautuksesi on käsitelty varastollamme, alkuperäinen ostohinta hyvitetään sinulle.

 Huomioitavaa toimitustavoista

Jos tilauksesi toimitettiin noutopisteelle, palautus tehdään myös viemällä paketti noutopisteelle. Voit ostaa palautusrahdin meiltä tai käyttää itse valitsemaasi kuljetustapaa (esim. Posti).

Jos tilauksesi toimitettiin kotiin suuren kokonsa tai painonsa vuoksi, ole yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostitse info@hylte.fi. Järjestämme noudon Postnordin palveluna. Voit myös halutessasi käyttää itse valitsemaasi kuljetusyritystä.

HUOM! Jos itse valitsit kotiinkuljetuksen tilausta tehdessäsi, vaikka tilaamasi tuotteet eivät olleet erityisen isokokoisia tai painavia, meiltä ostamasi paluurahti lähetetään Postnordin noutopisteen kautta.

Takuuasia/reklamaatio

Takuuasioissa ja reklamaatioissa ota ensin yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse info@hylte.fi.

Tarkista sähköpostiosoitteesi

Ole huolellinen isojen ja pienten kirjaimien kanssa sähköpostiosoitetta kirjoittaessasi, ja tarkista kahteen kertaan ennen kuin rekisteröit asiasi. Kiitos 🙂

 

KäyttöohjeetRiistakamera vianetsintäPalautukset & vaihdotHuolto & takuu
Ota yhteyttä

Tervetuloa meille!

Vahvuutemme on osaava henkilökunta, jolla on pitkä kokemus myymistämme tuotteista. Metsästys, vapaa-aika ja maanhoito ovat olleet painopistealueemme vuodesta 1911. Siksi voit aina olla varma, että saat suorat vastaukset reilulta henkilökunnaltamme meillä asioidessasi!

Hylte Hunting & Outdoor Henkilökunta


Me olemme Hylte Hunting & Outdoor
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

(suomi, ruotsi ja englanti)

HUOM!

VARASTOMME ON RUOTSISSA

Asiakkaan oikeudet