Avokauppa 30 päivän ajan
Kysymyksiä? Lähetä numerosi info@hylte.fi, ja soitamme sinulle!
Valitse maa
  • Sverige
  • Danmark
  • Norge

Näyttää hinnat sis. alv

|

Valitse käyttäjänimi vasemmalta
Hylte Hunting & Outdoor

Metsästys

Ammunta

Kalastus

Vaatteet & jalkineet

Vaellus & retkeily

Piha & puutarha

Metsä

Koti & taloustavarat

Rakennus & työkalut

Eläimet & maanviljely

Löytönurkka

Hylte

/

Piha & puutarha

Piha & puutarha

Robottiruohonleikkurit & tarvikkeetRuohonleikkurit & tarvikkeetPäältäajettavat ruohonleikkuritPainepesurit & tarvikkeetPensasleikkuritLehtipuhaltimet & lehti-imuritOksasilppuritPuutarhajyrsimetAkkukäyttöisten koneiden tarvikkeetLumilingotPuutarhan kasteluKasvihuoneet ja kasvimaan hoitoKottikärryt

1691 tuotetta

Rajaa hakua: Suosituimmat

Tuotteet per sivu: 24

88 näytettäväksi...
MTD Special Edition LT 92S EXT Puutarhatraktori

MTD Special Edition LT 92S EXT Puutarhatraktori

1 959,00 EUR

Varastossa
Husqvarna Automower 430X Plus-paketti

Husqvarna Automower 430X Plus-paketti

2 876,99 EUR

Olet nähnyt 24 tuotetta 1691 Tuotteet

Piha & puutarha

välineillä!
Meiltä voit ostaa älykkäät robottiruohonleikkurit, joita ohjaat kätevästi kännykästäsi, helposti käynnistyvät bensiini- ja sähkökäyttöiset ruohonleikkurit, päältäajettavat ruohonleikkurit isoille ja pienille tonteille, markkinoiden suosituimmat painepesurit, teleskooppivartiset pensassakset, lehtipuhaltimet ja -imurit, lumilingot, oksasilppurit, puutarhajyrsimet, oksasakset, kastelulaitteet, kottikärryt sekä suuren määrän muita tarvikkeita mökkiläisille.
Ruohonleikkuria valitessasi sinun kannattaa pohtia mm. seuraavia asioita: kuinka suuri tonttisi on, millainen nurmikkosi pohja on sekä missä säilytät ruohonleikkuriasi. Jos haluat päästä helpolla nurmikon leikkuussa, sinun kannattaa ehkä valita robottiruohonleikkuri. Jos taas haluat leikkurin monilla käyttötarkoituksilla, meiltä löydät pihatraktoreita ja päältäajettavia ruohonleikkureita lumiauralla, sammaleenpoistolla, reunojen siistijällä, harjalla tms. Tarjoamme monia tunnettuja tuotemerkkejä, kuten Husqvarna, Gardena, Ryobi, AL-KO, Fiskars, Kärcher Klippo, Club Cadet, McCulloch, Viking, MTD, Honda, STIHL ja Stiga.
Ota yhteyttä

Tervetuloa meille!

Vahvuutemme on osaava henkilökunta, jolla on pitkä kokemus myymistämme tuotteista. Metsästys, vapaa-aika ja maanhoito ovat olleet painopistealueemme vuodesta 1911. Siksi voit aina olla varma, että saat suorat vastaukset reilulta henkilökunnaltamme meillä asioidessasi!

Hylte Hunting & Outdoor Henkilökunta


Me olemme Hylte Hunting & Outdoor
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

(suomi, ruotsi ja englanti)

HUOM!

VARASTOMME ON RUOTSISSA

Asiakkaan oikeudet