Avokauppa 30 päivän ajan
Kysymyksiä? Lähetä numerosi info@hylte.fi, ja soitamme sinulle!
Valitse maa
  • Sverige
  • Danmark
  • Norge
  • DE

Näyttää hinnat sis. alv

|

Valitse käyttäjänimi vasemmalta
Hylte Hunting & Outdoor

Metsästys

Ammunta

Kalastus

Vaatteet & jalkineet

Vaellus & retkeily

Piha & puutarha

Metsä

Koti & taloustavarat

Rakennus & työkalut

Eläimet & maanviljely

Löytönurkka

Hylte

/

Tervetuloa Hylte Hunting & Outdoorille!

Hylte Hunting & Outdoor

Tervetuloa meille!

Hyvä kauppa jo vuodesta 1911

Jo ensimmäisestä päivästä lähtien, kun avasimme ovemme, on mottomme ollut tarjota laadukkaita tuotteita hyvään hintaan ihmisille, jotka viihtyvät metsässä ja luonnossa. Olitpa sitten metsästäjä, maanviljelijä, metsänomistaja tai eräilijä, meiltä löydät kaiken tarvitsemasi hyvään hintaan. Hylte on reilu, sydämellinen ja aito yritys, ja tavoitteemme on tulla Pohjolan suurimmaksi markkina-alueellamme. Eikä ainoastaan laajan valikoimamme ja edullisten hintojemme takia, vaan myös henkilökohtaisen kokemuksen, palavan omistautumisen ja yksilöllisen palvelumme takia.

Hylte Jakt & Lantman on yrityksen nimi Ruotsissa, ja olemme yksi Pohjolan suurimmista metsästyskaupoista. Liikevaihtomme vuonna 2020 oli n. 405 miljoonaa SEK, ja meillä on töissä n. 70 työntekijää.

Genzo-tuotemerkin perustaja

Hylte omistaa Genzo-tuotemerkin, joka on kuuluisa mm. korkealuokkaisen metsästysradion kehittäjänä – radio on voittanut monia testejä sekä Suomessa että Ruotsissa. Omistamme myös tuotemerkit Woodline, Pro-Optics, 5etta ja Max-On. Omien tuotemerkkiemme lisäksi myymme myös muita tunnettuja tuotemerkkejä metsästyksen, puutarhan- ja metsänhoidon saralla. Tavoitteemme on tarjota sinulle, asiakkaamme, mahdollisimman laaja valikoima.

 

''Meillä Hyltellä hyvät neuvot ovat ilmaisia ja lupaamme sinulle hyvät kaupat – kättä päälle!''

@hylte.fi

Miksi ostaisit meiltä?

Hylte on vanha ja perinteikäs yritys jalat maassa -asenteella, ja seisomme tuotteidemme takana. Asiakkaana olet meille tärkein, ja tavoitteenamme on aina tarjota sinulle kokemus, että voit luottaa meihin ja ottaa yhteyttä, kun tarvitset apua tai neuvoa.

Meillä Hyltellä hyvät neuvot ovat ilmaisia ja lupaamme sinulle hyvät kaupat – kättä päälle.

Varastomme sijaitsee Ruotsissa, Falkenbergissä, ja tehdessäsi ostoksia meillä, tuotteet lähetetään sieltä. Asiakaspalvelumme sijaitsee Suomessa, ja se hoidetaan paikallisin voimin, suomeksi. Myös palautukset ja vaihdot hoidetaan suomeksi. Toki saat palvelua ruotsiksikin.

Me Hylte Hunting & Outdoorin taustavoimat Suomessa olemme Navitek, joka hoitaa Genzo VHF:n jälleenmyyntiä ja huoltoa. Olemme toimineet Genzon tuotevastaavana Suomessa viimeiset 10 vuotta, ja meillä on jo pitkään ollut erinomainen yhteistyö Hylten kanssa. Meistä on erittäin mukavaa olla nyt mukana kehittämässä toimintaa Suomessa tavoitteenamme tulla suomalaisten metsästäjien ykkösvalinnaksi.

''On oikein mukavaa olla nyt mukana kehittämässä toimintaa tavoitteenamme tulla suomalaisten metsästäjien ykkösvalinnaksi''

Laaja valikoima: metsästys, kalastus, puutarha, metsänhoito ja ulkoilmaelämä

Seuraa ja inspiroidu!

Tervetuloa meille!

Vahvuutemme on osaava henkilökunta, jolla on pitkä kokemus myymistämme tuotteista. Metsästys, vapaa-aika ja maanhoito ovat olleet painopistealueemme vuodesta 1911. Siksi voit aina olla varma, että saat suorat vastaukset reilulta henkilökunnaltamme meillä asioidessasi!

Hylte Hunting & Outdoor Henkilökunta


Me olemme Hylte Hunting & Outdoor
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

(suomi, ruotsi ja englanti)

HUOM!

VARASTOMME ON RUOTSISSA

Asiakkaan oikeudet