Avoin ostos 30 päivän ajan
Nopea asiakaspalvelu
Valitse maa
  • Sverige
  • Danmark

Näyttää hinnat sis. alv

|

Valitse käyttäjänimi vasemmalta
Hylte Hunting & Outdoor

Metsästys

Ammunta

Kalastus

Vaatteet & jalkineet

Vaellus & retkeily

Piha & puutarha

Metsä

Koti & taloustavarat

Rakennus & työkalut

Eläimet & maanviljely

Hylte

/

Osto- ja toimitusehdot

Osto- ja toimitusehdot

Osto- ja toimitusehdot

Päivitetty: 20.12.2021 Nämä osto- ja toimitusehdot (”Ehdot”) ovat voimassa sinun ja Hylte Hunting & Outdoorin välillä (tästä eteenpäin ”Hylte Hunting & Outdoor” tai ”me”), y-tunnus 3190238-1, tehdessäsi tilauksen sivustolla www.hylte.fi tai siihen liittyvillä sivuilla (”Verkkosivusto”).

Suorittaessasi ostoja ja käyttämällä Verkkosivustoa sitoudut noudattamaan seuraavia Ehtoja. Suosittelemme siksi lukemaan Ehdot huolellisesti läpi ennen tilauksen tekemistä.

Sopimus ja tilaus

Voidaksesi tehdä tilauksia Verkkosivustolla tulee sinun olla täyttänyt 18 vuotta, etkä olla holhouksen alaisena. Hylte Hunting & Outdoor toimittaa tavaroita ainoastaan Suomeen. Tilaus ei ole valmis ennen kuin napsautat ”Tilaa”-painiketta.

Kun olemme vastaanottaneet ja vahvistaneet tilauksesi, lähetämme tilausvahvistuksen tilauksen yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Olethan siis tarkkana, että annat oikean sähköpostiosoitteen. Tämä tilausvahvistus toimii sen jälkeen kuittina ostostasi, mistä johtuen suosittelemme säästämään kyseisen asiakirjan. Tilausvahvistuksesta löydät myös Hylte Hunting & Outdoorin yhteystiedot, mikäli sinulla tulee kysyttävää.

Mikäli tilauksen yhteydessä annetaan vääriä toimitus- tai henkilötietoja, pidätämme oikeuden kieltäytyä tilauksesi toimittamisesta. Tilauksista, jotka tehdään jonkun toisen henkilön nimissä ilman tämän hyväksyntää, ilmoitamme poliisille.

Jos yksi tai useampi näistä ehdoista katsotaan epäpäteviksi tai tuomitaan vanhentuneiksi tuomioistuimessa, ei tämä tule vaikuttamaan jäljellä olevien ehtojen voimassaoloon.

Maksaminen

Toimitamme tuotteita laskua vastaan (Walley), korttiostoilla (Visa/Mastercard) tai suoramaksulla pankkisi kautta. Sinulla on myös mahdollisuus osamaksuun yhteistyössä Walleyn kanssa. Hylte Hunting & Outdoor ei käsittele itse lainkaan henkilötunnuksia tai luottokorttien numeroita, vaan niitä hallinnoi Walley.

Laskulla tai osamaksulla ostettaessa Walley voi suorittaa luottotietojen tarkistuksen. Kopio luottotietojen tarkistustositteesta lähetetään osoitteeseesi. Jos sinulla on kysyttävää, voit ottaa yhteyttä Walleyhin täällä. Saadaksesi tarkempaa tietoa, seuraavaa linkkiä napsauttamalla voit lukea Walleyn Yleiset ehdot (avautuu uuteen ikkunaan). On tärkeää, että olet kirjoilla siinä osoitteessa, jonne haluat toimituksen. Laskulla ostamista voivat käyttää ainoastaan asiakkaat, jotka ovat kirjoilla Suomessa.

Verkkosivustolla maksat turvallisesti Visa- tai Mastercard-korteilla. Huomioithan, että American Express ei ole hyväksytty maksukortti. Walley käsittelee korttimaksut salatun yhteyden kautta. Emme ota laskutuslisiä korttimaksuista. Niin pian kuin korttimaksu on hyväksytty, astuvat nämä Ehdot voimaan. Maksun puuttuessa Hylte Hunting & Outdoor voi peruuttaa kaupan.

Kaikki tuotteet ovat Hylte Hunting & Outdoorin omaisuutta, kunnes maksu niistä on kokonaan suoritettu. Tämä koskee myös tilanteita, joissa tuote toimitetaan joko sinulle tai postiasiamiehellesi.

Hinnat

Sovellettavan lainsäädännön mukaisesti kaikki Verkkosivuston hinnat sisältävät arvonlisäveron. Voit valita saada hinnat eroteltuina ilman arvonlisäveroa. Hintoihin ei sisälly mahdolliset maksu- ja rahtikulut, jotka ilmoitetaan Verkkosivustolla erikseen ja jotka voivat vaihdella tuotekohtaisesti. Hinta, joka ilmoitetaan ostotilanteessa kassalla, on tuotteen ostohetkellä voimassa oleva hinta.

Tuotetietoa ja immateriaaliset oikeudet

Hylte Hunting & Outdoor saattaa muuttaa hintoja, toimituskuluja ja tuotetietoja siitä erityisesti ilmoittamatta. Tuotekuvat Verkkosivustolla on tarkoitettu parhaalla mahdollisella tavalla näyttämään tuotteen sellaisena kuin se on. Emme voi kuitenkaan taata täydellistä yhteneväisyyttä, ja kuvat tulee nähdä kuvitteellisina. Pidätämme oikeuden myös mahdollisiin virheisiin, joita Verkkosivustolla saattaa esiintyä. Riippuen käyttämästäsi tietokoneesta ja valitsemistasi tietokoneen asetuksista, saattaa kuvien laatu vaihdella.

Mikäli tuotetieto on virheellinen, on sinulla oikeus reklamoida tuote, jos virhe ei ole tullut ilmi ostotilanteessa. Hylte Hunting & Outdoor ei vastaa sellaisista Verkkosivustolla ilmoitetuista tiedoista, jotka tulevat kolmannelta osapuolelta.

Verkkosivuston immateriaalisia oikeuksia, kuten Hylte Hunting & Outdoorille kuuluvat tavaramerkit ja tekijänoikeudet, ei saa käyttää kaupallisiin tarkoituksiin ilman erityistä lupaa Hylte Hunting & Outdoorilta tai lisenssien antajilta. Verkkosivuston tiedot ovat lisäksi suojattuja muun muassa immateriaalioikeudellisten ja markkinaoikeudellisten lakien mukaan.

Toimitukset ja toimituskulut

Paketin lähettäminen
Hylte Hunting & Outdoor käyttää Postnordia pakettien toimitukseen. Niin pian kuin olemme vastaanottaneet ja vahvistaneet tilauksesi, lähetetään tilaus meiltä 2-4 työpäivän sisällä. Normaali toimitusaika tavalliselle pakettilähetykselle on 3-5 työpäivää. Pakettilähetys koskee tuotteita, jotka lähetetään postitse.

Jos jokin tuote sattuu olemaan tilapäisesti loppu, otamme yhteyttä sinuun, mikäli toimitusaika tästä johtuen poikkeaa luvatusta.

Kappaletavaralähetys (suuremmat tuotteet)
Painavammat tuotteet 20 kg painosta ylöspäin, kuten ruohonleikkurit ja asekaapit, kuljetetaan kappaletavarana. Toimitusaika kappaletavaralle on 1-3 lisäpäivää.

Huomioithan, että Hylte Hunting & Outdoor ei toimita kappaletavaroita kotiinkuljetuksina tiettyihin saaristoissa sijaitseviin postinumeroihin.

Toimituskulut ja maksut
Kaikkiin tilauksiin lisätään toimituskuluina 6,80 €, mikäli kyseinen ostoskoriin lisätty tuote ei sisällä rahtivapaata toimitusta, tai jos tuotteen kohdalla ilmenee jotakin muuta toimituskulun veloittamiseen oikeuttavaa. Tilattaessa painavia tai suurikokoisia tavaroita, jotka toimitetaan kappaletavaralähetyksenä, kuten asekaapit, ruohonleikkurit ym., voidaan tuotteen hintaan lisätä ylimääräisiä rahtikustannuksia.

Noutamatta jätetyistä paketeista Hylte Hunting & Outdoor pidättää oikeuden laskuttaa 20 € maksun kattaakseen paluukuljetuksen aiheuttamat kustannukset. Jos Hylte Hunting & Outdoorin maksamat kustannukset paluurahdista ylittävät 20 € (jos kyseessä on esimerkiksi suurikokoinen noutamatta jäänyt paketti), pidättää Hylte Hunting & Outdoor oikeuden laskuttaa sinulta maksun, joka vastaa todellista paluukuljetuksen aiheuttamaa kulua.

Loppuunmyynti
Pidätämme itsellämme oikeuden mahdolliseen loppuunmyyntiin.

Palautusoikeus/Avokauppa

Etä- ja kotimyyntilain mukaan sinulla asiakkaana on oikeus 14 päivän ajan kaupan peruuttamiseen. Hylte Hunting & Outdoor tarjoaa sinulle asiakkaana 30 päivän vaihto-oikeuden/palautuksen käyttämättömille tuotteille siitä laskien, kun tilaus otettiin vastaan. Tämä oikeus on voimassa vain edellyttäen, että tuote ja sen alkuperäispakkaus lähetetään takaisin samassa kunnossa, kuin se oli tuotteen vastaanottaessasi, eikä sitä ole käytetty enempää kuin mikä on välttämätöntä määriteltäessä tuotteen ominaisuuksia tai toimivuutta. Mikäli olet käsitellyt tuotetta edellä määriteltyä enemmän, on Hylte Hunting & Outdoorilla oikeus tehdä arvonalennusvähennys, joka vastaa vääränlaisesta käsittelystä johtuvaa tuotteen arvon alenemista.

Jotkin Verkkosivuston tuotteet myydään ilman palautusoikeutta. Tällaisen tuotteen tilauksen yhteydessä saat selkeän tiedon palautusoikeuden puuttumisesta. Jos tuote on sinetöity, et saa murtaa sinettiä, mikäli haluat hyödyntää palautusoikeutta.

Käyttääksesi palautusoikeutta ajoissa, vaaditaan että lähetät meille tiedon, jossa kerrot aikovasi käyttää palautusoikeutta. Suosittelemme rekisteröimään palautuksesi palautusten käsittelypalvelussamme, jonka löydät tästä, sekä käyttämään palautuksen rekisteröinnin yhteydessä saamaasi palautuslomaketta.

Jos haluat palauttaa tuotteen, vastaat itse palautuskuluista ja olet vastuussa tuotteen kunnosta vastaanotettuasi sen sekä palautuskuljetusen aikana. Hylte Hunting & Outdoor tarjoaa palautuskuljetusta, joka voidaan ostaa 6,80 € hintaan. Tämä ei kuitenkaan koske kappaletavaralähetyksiä, jotka käsitellään manuaalisesti. Hylte Hunting & Outdoor suosittelee, että tuote palautetaan hyvin pakattuna, hyvässä kunnossa ja alkuperäisessä pakkauksessaan. Tuote on lähetettävä takaisin 14 päivän sisällä laskettuna siitä päivämäärästä, jolloin ilmoitus palautusoikeuden käyttämisestä jätettiin Hylte Hunting & Outdoorille.

Palautusoikeutta käyttäessäsi Hylte Hunting & Outdoor maksaa takaisin summan, jonka maksoit tuotteesta. Summa maksetaan takaisin kun palautuksesi on käsitelty varastollamme. Hylte Hunting & Outdoorilla on oikeus vähentää palautettavasta rahamäärästä summa, joka vastaa tuotteen arvonalennusta verrattuna tuotteen alkuperäiseen arvoon. Näin toimitaan ainoastaan silloin, jos olet käsitellyt tuotetta suuremmassa määrin kuin mitä on välttämätöntä sen ominaisuuksien ja toimivuuden varmistamiseksi.

Takaisinmaksu sinulle tapahtuu valitsemasi maksutavan mukaisesti, jollei muuta ole sovittu, ja jollei takaisinmaksulle samalla maksutavalla ole estettä. Halutessasi käyttää palautusoikeuttasi pyydämme käyttämään palautusten käsittelyjärjestelmäämme, jonka löydät tästä.

Reklamaatio ja peruutus

Voimassa olevan kuluttajansuojalain mukaisesti sinulla on 3 vuoden reklamaatio-oikeus tuotteille, jotka ostat Verkkosivustolta. Reklamaatio-oikeus käsittää tuotteet, jotka ovat viallisia lain kuvaamalla tavalla. Hylte Hunting & Outdoor vastaa viallisista tuotteista vain, jos vika on alkuperäinen, eli tuote on ollut viallinen jo vastaanottaessasi sen. Mikäli tilatussa tuotteessa ilmenee vika, josta haluat ilmoittaa, tee reklamaatio mahdollisimman pian vian havaittuasi ottamalla yhteyttä Hylte Hunting & Outdooriin joko Verkkosivustolla ilmoitettujen yhteystietojen kautta tai suoraan palautusten käsittelyjärjestelmässämme, jonka löydät tästä. Reklamaatiot, jotka tehdään kahden kuukauden sisällä vian havaitsemisesta, katsotaan aina jätetyksi oikeaan aikaan. Reklamoinnin ajankohdasta riippumatta sinun tulee kuitenkin pystyä vahvistamaan, että tilatussa tuotteessa on todellinen vika.

Viallisen tuotteen yhteydessä saatat tilapäisesti joutua maksamaan paluukuljetuksen tuotteelle, mutta korvaamme sen sinulle tuotteen vastaanotettuamme ja reklamaation hyväksyttyämme. Hyvitämme sinulle myös reklamoidun tuotteen voimassa olevan kuluttajansuojalainsäädännön mukaisesti. Ensisijaisesti Hylte Hunting & Outdoor on kuitenkin oikeutettu korjaamaan tuotteen vian ja toissijaisesti toimittamaan uuden, kunnossa olevan tuotteen. Jos nämä vaihtoehdot eivät ole mahdollisia, tuotteen hinta palautetaan asiakkaalle. Hylte Hunting & Outdoor voi kieltäytyä reklamaatiosta, jos käy ilmi, että tuote ei ole viallinen.

Reklamaation mukaan on liitettävä ostokuitti ja tavaran on oltava puhdas ja kuiva, ennen kuin se lähetetään/jätetään takaisin meille.

Jos sinä asiakkaana koet, että toimitus on epätavallisen myöhässä ja tästä johtuen et enää halua tehdä ostosta, sinulla on oikeus peruuttaa tilaus. Siinä tapauksessa, että olemme jo ehtineet lähettää paketin, on sinun otettava tilauksesi vastaan. Peruutus on voimassa vain siinä tapauksessa, että olet saanut siitä vahvistuksen Hylte Hunting & Outdoorilta joko sähköpostitse tai puhelimitse.

Jos tuotetta ei ole enää myynnissä, Hylte Hunting & Outdoorilla on oikeus peruuttaa kauppa ja palauttaa koko summa. Jos taas saatavilla on vastaava tuote, Hylte Hunting & Outdoor tiedottaa sinua siitä.

Takuu

Koska Hylte Hunting & Outdoor on jälleenmyyjä, voimassa on se takuuaika, joka koskee kunkin valmistajan valmistamia tuotteita. Tietoa takuuajasta kullekin tuotteelle on saatavilla palautusten käsittelyjärjestelmässämme, jota käytät asioidessasi takuuasioissa. Huomioithan, että tuotteiden takuu koskee vain alkuperäisiä valmistusvikoja eivätkä täten niitä vikoja, joita ilmenee myöhemmin omassa käytössä ja jotka voivat liittyä muun muassa tuotteen uudelleen kokoamiseen tai vastaavaan.

Pidäthän huolen siitä, että säästät tilausvahvistuksen, sillä se toimii takuutodistuksena kullekin tuotteelle. Joissain tapauksissa tuote voi kuulua valmistajan antaman erityisen takuun piiriin. Tällaisessa tapauksessa tuotteen korjaa tai korvaa tuotevalmistaja omalla kustannuksellaan.

Henkilötiedot

Hylte Hunting & Outdoor on vastuussa henkilötietojesi käsittelystä. Tietoa siitä, kuinka käsittelemme henkilötietojasi, löydät Tietosuojakäytännöstämme, jonka myös hyväksyt tilauksen tehdessäsi.

Force majeure

Hylte Hunting & Outdoor jätetään pois vahingonkorvausvastuusta ja muista seurauksista, jotka ovat aiheutuneet olosuhteista, jotka eivät ole Hylte Hunting & Outdoorin kontrolloitavissa. Tällaisiksi olosuhteiksi lasketaan muun muassa valtiollinen toiminta, sodat, tulipalot, tulvat, työseisokit, kiellot, rajoitukset, sabotaasi, huonot kuljetus- ja sääolosuhteet, toimittajien toimituskatkot, meidän tai toimittajamme rikollisen toiminnan kohteeksi joutuminen sekä uusi tai muuttunut lainsäädäntö.

Sovellettava lainsäädäntö ja kiistat

Ehtoja tulkitaan Suomen lain mukaisesti.

Me Hylte Hunting & Outdoorilla pyrimme aina ratkaisemaan mahdolliset valitukset suoraan asiakkaidemme kanssa. Jos emme kaikesta huolimatta onnistu ratkaisemaan valitustasi, voit kääntyä kuluttaja-asiamiehen puoleen. Hylte Hunting & Outdoor seuraa aina kilpailu- ja kuluttajaviraston suosituksia. Kilpailu- ja kuluttajaviraston yhteystiedot löydät heidän kotisivuiltaan www.kkv.fi.

Voit myös tehdä valituksen EU:n kiistanratkaisuun kehitetyn verkkoalustan kautta, jonka löydät osoitteesta http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

Muutokset

Hylte Hunting & Outdoor päivittää Ehtoja jatkuvasti. Pyydämme sinua siksi tutustumaan Ehtoihin joka kerta tehdessäsi tilauksen Verkkosivustolla.

Yritystiedot

Hylte Hunting & Outdoor

Vaunusepäntie 4

68660 Pietarsaari

Yhteystiedot:

info@hylte.fi

Ota yhteyttä

Tervetuloa meille!

Vahvuutemme on osaava henkilökunta, jolla on pitkä kokemus myymistämme tuotteista. Metsästys, vapaa-aika ja maanhoito ovat olleet painopistealueemme vuodesta 1911. Siksi voit aina olla varma, että saat suorat vastaukset reilulta henkilökunnaltamme meillä asioidessasi!

Hylte Hunting & Outdoor Henkilökunta

Tilaa uutiskirjeemme

Me olemme Hylte Hunting & Outdoor
Ota yhteyttä
Asiakkaan oikeudet