Avokauppa 30 päivän ajan
Valitse maa
  • Sverige
  • Danmark
  • Norge
  • DE

Näyttää hinnat sis. alv

|

Valitse käyttäjänimi vasemmalta
Hylte Hunting & Outdoor

Metsästys

Ammunta

Kalastus

Vaatteet & jalkineet

Vaellus & retkeily

Piha & puutarha

Metsä

Koti & taloustavarat

Rakennus & työkalut

Eläimet & maanviljely

Löytönurkka

Hylte

/

Maksuehdot

Maksuehdot

Ostos

Kun olet tehnyt tilauksesi, syntyy sinun ja Hylte Hunting & Outdoorin välille ostosopimus. Tilausvahvistus lähetetään siihen sähköpostiin, jonka annoit tilausta tehdessäsi. Pidätämme oikeudet loppuunmyynnin varalta. Hylte Hunting & Outdoor ei tee ostosopimuksia alaikäisten (alle 18 v.) kanssa, ja pidätämme oikeuden kieltäytyä tilauksesta.

Hinnat

Hinnat näytetään aina yksityisasiakkaille sisältäen arvonlisäveron, ja yritysasiakkaille ilman arvonlisäveroa. Voit vaihtaa näkymää sivun ylälaidasta. Pidätämme oikeuden painovirheiden ja ilmeisten hintavirheiden osalta. Epäillyt väärinkäytökset tai petosyritykset ilmoitetaan poliisille.

Maksutavat

Yhteistyössä Walleyn kanssa tarjoamme erilaisia maksutapoja yksityishenkilöille. Kassalla näet valittavana olevat maksutavat.

  • Suoramaksu Visa- tai Mastercard-kortilla
  • Suoramaksu pankkitililtä
  • Lasku: maksa 30 päivää oston jälkeen, ei laskutuslisää
  • Maksa osamaksulla enintään 36 kk

Katso alla näkyvistä linkeistä kattavat tiedot ehdoista ja maksuista:

Yleiset lasku-, tililuotto- ja erämaksuehdot (yksityisasiakas)

Yleiset lasku- ja erämaksuehdot yrityksille

Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot

Yhdistykset ja säätiöt

Kuten yritysten kohdalla niin myös yhdistysten ja säätiöiden tilauksissa tehdään luottotarkistus ostoksen yhteydessä. Koska tämän tyyppisellä yhteisöllä ei yleensä ole luonnollista henkilöä taustallaan, voi luottotarkistus olla jokseenkin tarkempi. Silloin voi olla että ostaminen laskulla tai osamaksulla ei ole mahdollista. Jos haluat luottorajaasi nostettavan, voit olla yhteydessä Walleyyn (hello@walley.fi). Lähetä seuraavat tiedot: viimeisin vuosikertomus (tuloslaskelma ja tase) sekä hallituksen pöytäkirja. Jos mahdollista, tee tilaus yhdistyksen tai säätiön nimellä, ja maksa kortilla tai suoramaksulla. Jos tarvitset kirjanpitoasi varten muita asiakirjoja, ole yhteydessä meihin.

Ota yhteyttä

Tervetuloa meille!

Vahvuutemme on osaava henkilökunta, jolla on pitkä kokemus myymistämme tuotteista. Metsästys, vapaa-aika ja maanhoito ovat olleet painopistealueemme vuodesta 1911. Siksi voit aina olla varma, että saat suorat vastaukset reilulta henkilökunnaltamme meillä asioidessasi!

Hylte Hunting & Outdoor Henkilökunta


Me olemme Hylte Hunting & Outdoor
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

(suomi, ruotsi ja englanti)

HUOM!

VARASTOMME ON RUOTSISSA

Asiakkaan oikeudet