Avokauppa 30 päivän ajan
Kysymyksiä? Lähetä numerosi info@hylte.fi, ja soitamme sinulle!
Valitse maa
  • Sverige
  • Danmark
  • Norge
  • DE

Näyttää hinnat sis. alv

|

Valitse käyttäjänimi vasemmalta
Hylte Hunting & Outdoor

Metsästys

Ammunta

Kalastus

Vaatteet & jalkineet

Vaellus & retkeily

Piha & puutarha

Metsä

Koti & taloustavarat

Rakennus & työkalut

Eläimet & maanviljely

Löytönurkka

Hylte

/

Black Friday 2023

Black Friday 2023

Vuoden shoppailujuhla Black Friday on käynnissä! Emme ole säästelleet ruutia, vaan ladanneet joukon lyömättömiä tarjouksia. Nappaa edut jo tänään!

Black Friday MetsästysBlack Friday Vaatteet & kengätBlack Friday OutdoorBlack Friday PuutarhaOsta 4, maksa 3Black Friday KoiratBlack Friday MetsäBlack Friday Rakennus & TyökalutBlack Friday LämpötuotteetKalastus Outlet
Olet nähnyt 0 tuotetta 0 Tuotteet

Black Friday 2023 - vuoden suurin METSÄSTYSALE!

Black Fridayn suosio on kasvanut ympäri maailman, eikä varmaan kukaan ole missannut sitä, että Black Friday alkaa olla vuoden paras shoppailupäivä. Juuri tuolloin kaupat satsaavat erityisen paljon mahtaviin erikoistarjouksiin ja alennuksiin useissa tuotteissa! Tämän takia se onkin erinomainen tilaisuus hankkia joululahjat, kun vuoden parhaat tarjoukset ovat voimassa, ja vaikka siitä onkin vielä jonkin verran matkaa jouluun, Black Fridaysta on tullut vuoden suurimpien alennusten päivä sekä joulukauden aloituspäivä! Black Friday sijoittuu aina marraskuun viimeiseen perjantaihin, ja tänä vuonna se on 24. marraskuuta.

Black Fridayn konsepti on jo yli 30 vuotta vanha, mutta se on rantautunut Suomeen vasta 2010-luvulla. Tänä päivänä Black Friday on yksi suurimmista ostospäivistä Suomessa, ja jatkaa uusien myyntiennätysten tekemistä vuosi vuodelta sekä kivijalka- että nettikaupoissa.

USA:n Thanksgiving-juhla sijoittuu aina marraskuun viimeiselle torstaille, minkä takia monet amerikkalaiset viettävät pitkää viikonloppua perheen ja ystävien kanssa. Black Friday seuraa Thanksgiving-torstaita, mutta se ei ole virallinen vapaapäivä USA:ssa. Silti monet koulut ja työpaikat ovat suljettuna, jotta pitkä viikonloppu on mahdollinen monille. Black Fridayna USA:ssa monet kaupat avaavat ovensa erityisen aikaisin aamulla ja ovat auki pidempään illalla, jopa puoleenyöhön.

Black Deals 2023

Me Hylte Hunting & Outdoorilla emme tarjoa ainutlaatuisia tarjouksia pelkästään Black Fridayna! Ehkä muistatte viime vuodesta, että kaikki huimat tarjouksemme olivat voimassa koko viikon - Black Week. Uskokaa tai älkää, mutta tänä vuonna turbobuustaamme Black Week -kampanjamme useamman viikon ajaksi, ja nettikauppamme täytyy toinen toistaan upeammilla tarjouksilla! 11.-30. marraskuuta tarjoamme asiakkaillemme fantastisen mahdollisuuden tehdä löytöjä - suuria, pieniä, pehmeitä ja kovia paketteja koko perheelle historiamme suurimman kampanjan aikana - Black Deals! Koska aloitamme Black Deals -kampanjamme jo 11.11. Singles Dayna, on sinulla mahdollisuus tehdä ostoksia hyvissä ajoin ennen joulua, säästyt stressiltä, eikä sinun tarvitse odotella perinteistä Black Fridayta marraskuun lopussa! Hyödynnä tilaisuus ja hanki joululahjat meiltä. Tai mikset hemmottelisi itseäsi ja ostaisi kauan himoitsemasi tavaran erinomaiseen hintaan? Meillä on jokaiselle jotakin, myös nelijalkaisille ystävillemme. Sitä paitsi, nyt sinulla on mahdollisuus shoppailla kokonaiset 20 päivää huimin hinnoin - upeaa, eikö totta?

Tänä vuonna Black Deals ovat voimassa 11.-30. marraskuuta. Aloitamme perjantaina iltapäivällä ja lopetamme torstaina 30. marraskuuta keskiyöllä. Shoppaile siis Black Deals -tarjouksiamme mukavasti vaikka kotisohvalta nettikaupassamme. Avoinna vuorokauden ympäri.

Kaikki tarjouksemme löytyvät etusivulta. Viime vuoden tapaan keräämme myös kaikki tarjoukset omalle kampanja-sivulle. Keskitymme valikoituihin tuoteryhmiin ja täytämme sivut suursuosikeilla sekä mahtavilla hinnoilla! Tarvitsetko uudet Härkilan metsästyshousut tai jonkun muun metsästystuotteen? Kuten tavallista, meillä on huimia tarjouksia tuoteryhmissä, kuten metsästys, metsästysvaatteet, optiikka, kiikaritähtäimet ja ampumatuet, joten älä missaa laajaa Black Deals -kampanjaamme 11.-30. marraskuuta! Ehkäpä on aika hankkia uusi Haglöfsin sadeasu tai vaikka tyhjiöpakkaaja? Pidä katse täällä - kuka tietää mitä tarjouksia tulee esille?

Löytönurkkaamme olemme keränneet tuotteita löytöhintaan, joten tartu tilaisuuteen ja löydä mahtitarjouksia löytönurkasta!

Jotta et missaa fantastisia tarjouksiamme, kannattaa liittyä uutiskirjeemme postituslistalle! Tavallisesti uutiskirje lähetetään n. kerran kuukaudessa, mutta tämän vuoden Black Fridayna ja Black Deals -tarjousten osalta lupaamme pitää sinut ajan tasalla - lähetämme nimittäin useita uutiskirjeitä täynnä huikeita tarjouksia!

Nähdään Black Fridayna ja Black Deals 2023 -tarjousten merkeissä!
Black Friday MetsästysBlack Friday Vaatteet & kengätBlack Friday OutdoorBlack Friday PuutarhaOsta 4, maksa 3Black Friday KoiratBlack Friday MetsäBlack Friday Rakennus & TyökalutBlack Friday LämpötuotteetKalastus Outlet
Ota yhteyttä

Tervetuloa meille!

Vahvuutemme on osaava henkilökunta, jolla on pitkä kokemus myymistämme tuotteista. Metsästys, vapaa-aika ja maanhoito ovat olleet painopistealueemme vuodesta 1911. Siksi voit aina olla varma, että saat suorat vastaukset reilulta henkilökunnaltamme meillä asioidessasi!

Hylte Hunting & Outdoor Henkilökunta


Me olemme Hylte Hunting & Outdoor
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

(suomi, ruotsi ja englanti)

HUOM!

VARASTOMME ON RUOTSISSA

Asiakkaan oikeudet