Avokauppa 30 päivän ajan
Kysymyksiä? Lähetä numerosi info@hylte.fi, ja soitamme sinulle!
Valitse maa
  • Sverige
  • Danmark
  • Norge
  • DE

Näyttää hinnat sis. alv

|

Valitse käyttäjänimi vasemmalta
Hylte Hunting & Outdoor

Metsästys

Ammunta

Kalastus

Vaatteet & jalkineet

Vaellus & retkeily

Piha & puutarha

Metsä

Koti & taloustavarat

Rakennus & työkalut

Eläimet & maanviljely

Löytönurkka

Piha & puutarha / Robottiruohonleikkurit & tarvikkeet / Robottiruohonleikkurit / Robottiruohonleikkurit Husqvarna / Husqvarna Automower® Aspire™ R4 Robottiruohonleikkuri
Billigast på prisjakt
Husqvarna Automower® Aspire™ R4 Robottiruohonleikkuri
AY-550841.png
OZ-459345.png
RP-351008.png
YA-257553.jpeg
CR-039664.jpeg
PJE_Toppbetyg_720x1150px.png
Husqvarna

Husqvarna Automower® Aspire™ R4 Robottiruohonleikkuri

879,00 €

927,02 €
Tuotenumero: 7392930884489

Yhteensä:

879,00 €

927,03 €
Säästät 48,03 €
Verkkokaupan varasto - Varastossa

Tuotetiedot

Näppärän pienikokoinen ja tehokas robottiruohonleikkuri, jota voi hallita sovelluksella.
Tämä kompakti robottiruohonleikkuri pitää nurmikkosi aina täydellisenä. Suunniteltu pienemmille, n. 400 m² nurmikoille. Tuotteen automaattinen käytävien tunnistus varmistaa, että se leikkaa hyvin myös kapeissa väleissä ja pakkasanturi sekä sääajastin varmistavat, että nurmikkosi leikataan aina parhaalla mahdollisella tavalla. Leikkuri pystyy leikkaamaan rinteissä, joiden kaltevuus on jopa 25% ja se on varustettu FOTA-toiminnolla (automaattiset langattomat laiteohjelmistopäivitykset). Täysin hallittavissa älypuhelimella Automower® Connect -sovelluksen avulla ja helppo puhdistaa ja pestä letkulla. Kätevä säilyttää seinällä mukana toimitettavien erikoissuunniteltujen Aspire™-koukkujen ansiosta.

Kompaktia tehoa

Kaikki Husqvarna Aspire™ -tuotteet on suunniteltu kompakteiksi ja kevyiksi, jotta niiden käyttäminen olisi mahdollisimman vaivatonta ja helppoa. Ne pitävät sisällään vaikuttavan määrän Husqvarnan innovatiivista teknologiaa, jonka tarkoituksena on maksimoida tuotteen kapasiteetti ja tehokkuus tarjoten mahtavia tuloksia kotipuutarhaasi.

Näppärä säilytys

Vaikka Husqvarna Aspire™ -tuoteperheen tuotteet ovat muutenkin jo pieniä ja kevyitä, on niiden varastointi ja kuljetus äärimmäisen helppoa joustavien, taitettavien ja irrotettavien osien ansiosta. Niiden säilyttäminen on mahdollista myös ahtaammissa tiloissa eikä niiden siirtämiseen paikasta toiseen tarvita isoa autoa. Käyttämällä tuotteiden erikoissuunniteltuja koukkuja, jotka löytyvät kaikista Aspire™-tuotteiden pakkauksista, voit valita ripustatko tuotteen suoraan seinälle, vai nostatko ne seinään kiinnitettävään säilytyskiskoon, joka on osa Husqvarna Aspire™ -säilytysjärjestelmää. Säilytyskisko myydään erikseen.

Automower® Connect -sovellus

Hallitse leikkuriasi näppärästi ja helposti älypuhelimella Husqvarna Automower® Connect -sovelluksen avulla. Voit nyt hallita ja tarkkailla Husqvarna robottiruohonleikkuria koko sen leikkuualueella ja vapauttaa samalla itsesi kokonaan ruohonleikkuusta, kun voit olla varma, että leikkuri leikkaa koko nurmialueesi aina täydellisesti. Tee nurmikonhoito helpommaksi kuin koskaan Automower® Connect -sovelluksen avulla. Mobiili-, Wi-Fi ja Bluetooth -yhteydet saatavilla, tarkemmat tiedot riippuvat mallista. *Bluetooth®-yhteys mahdollistaa jopa 30 metrin kantaman. Wi-Fi-yhteys tarjoaa sinulle yhteyden mistä tahansa kunhan leikkuri on yhdistetty Wi-Fi-verkkoon. Mobiiliyhteys tarjoaa yhteyden mistä tahansa ja siihen sisältyy 10 vuoden datayhteys*. *Automower® Connect 10-vuoden datayhteys on voimassa vain, jos kolmas osapuoli pystyy tarjoamaan alueella toimivan datayhteyden tai -verkon.

Erinomainen liitettävyys

Kaikki Automower® Connect -sovelluksella varustettu robottiruohonleikkurit ovat yhteensopivia Amazon Alexa ja Google Home -palvelujen kanssa. Husqvarna Automower® ryhtyy työhön, kun sille antaa äänikomennon älykaiuttimen kautta. Voit käyttää yleisimpiä komentoja, kuten aloita, lopeta ja pysäköi sekä saada pyytämällä leikkurin tilapäivityksiä.

Sääajastin

Husqvarna Automower® säätää työajan nurmikon kasvuvauhdin mukaan, mikä tarkoittaa leikkuuajan maksimoimista nurmikon nopean kasvun aikana. Aurinkoisella tai kuivalla säällä, tai myöhään syksyllä, leikkuri leikkaa ajallisesti vähemmän, mikä vähentää sekä nurmikon että leikkurin kulumista.

Järjestelmällinen leikkaaminen kapeissa käytävissä

Erinomaisen leikkuutuloksen varmistamiseksi robottileikkuri vaihtaa leikkuumallin satunnaisesta järjestelmälliseksi kapeissa käytävissä.

Älykkäitä ominaisuuksia IFTTT:n avulla

Integroi Automower® vielä entistä enemmän osaksi omaa älykotiasi käyttämällä Automower® Connect -sovelluksen IFTTT-ominaisuutta. IFTTT:n avulla voit valmiiden ohjelmien lisäksi tehdä myös omia ajastuksia koneellesi. Ehkäpä haluaisit leikkurisi esimerkiksi lopettavan leikkauksen aina heti, kun lapsesi tulevat koulusta kotiin tai aina silloin, kun säätiedotus lupaa rankkasadetta. Tai ehkä toivoisit leikkurin seuraavan säätä erityisen tarkasti. IFTTT (“If This, Then That”) on ilmainen ja todella helppo käyttää.

FOTA - Firmware-Over-The-Air

Mahdollisuus tehdä ohjelmistopäivityksiä automaattisesti, langattomasti Automower® Connect -sovelluksen kautta uusien ominaisuuksien ja päivitysten mahdollistamiseksi.

Automaattinen käytävien tunnistus

Husqvarna Automower® tunnistaa kapeat käytävät automaattisesti ja pystyy kulkemaan myös todella ahtaista käytävistä. Leikkuri vaihtelee reittiään käytävien läpi kulkiessaan, jolloin nurmikkoon ei jää ikäviä uria.

Pakkasanturi

Robottiruohonleikkuri keskeyttää leikkaamisen automaattisesti, jos lämpötila on liian alhainen ja suojaa siten nurmikkoa.

Helppo puhdistaa

Robottileikkurin ulkopinnat voi puhdistaa kätevästi vesiletkulla. Leikkuukotelo on helppo irrottaa leikkurin mukana toimitettavalla työkalulla.

Lisätiedot

Leikkuualueen maksimikoko
400
Työalueen maksimikaltevuus
25
Sovellus
Automower® Connect@HOME
Pestävä
yes
Akun kapasiteetti
2
Akkutyyppi
Li-Ion
Rajakaapeli
Rajakaapeli
Virtalähde
Akku
Leikkausleveys cm
16
Maksimi leikkauskorkeus
45
Minimi leikkauskorkeus
20
Äänenvoimakkuus
58
Rajakaapelit
1 kpl
Navigointijärjestelmä
Epäsäännöllinen
Ohjelmistopäivitys
FOTA
Älypuhelinkytkennän tyyppi
Bluetooth, WI-FI
Ajastin
Kyllä
Leikkauskapasiteetti tunnissa
45 m²
Paino
5.9 kg
Leveys
33
Pituus cm
55 cm
Korkeus
22
Takuu
2 vuotta
Part nr
1000751248
Valmistajan tuotenumero
9705685-21
Ota yhteyttä

Tervetuloa meille!

Vahvuutemme on osaava henkilökunta, jolla on pitkä kokemus myymistämme tuotteista. Metsästys, vapaa-aika ja maanhoito ovat olleet painopistealueemme vuodesta 1911. Siksi voit aina olla varma, että saat suorat vastaukset reilulta henkilökunnaltamme meillä asioidessasi!

Hylte Hunting & Outdoor Henkilökunta


Me olemme Hylte Hunting & Outdoor
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

(suomi, ruotsi ja englanti)

HUOM!

VARASTOMME ON RUOTSISSA

Asiakkaan oikeudet