Avokauppa 30 päivän ajan
Valitse maa
  • Sverige
  • Danmark
  • Norge
  • DE

Näyttää hinnat sis. alv

|

Valitse käyttäjänimi vasemmalta
Hylte Hunting & Outdoor

Metsästys

Ammunta

Kalastus

Vaatteet & jalkineet

Vaellus & retkeily

Piha & puutarha

Metsä

Koti & taloustavarat

Rakennus & työkalut

Eläimet & maanviljely

Löytönurkka

Hylte

/

Piha & puutarha

/

Robottiruohonleikkurit & tarvikkeet

/

Robottiruohonleikkurit

/

Robottiruohonleikkurit Husqvarna

Robottiruohonleikkurit Husqvarna

Robottiruohonleikkurit Stihl

38 tuotetta

Rajaa hakua: Suosituimmat

Tuotteet per sivu: 24

Husqvarna Automower 430X Robottiruohonleikkuri

Husqvarna Automower 430X Robottiruohonleikkuri

2 639,00 €

Varastossa
Husqvarna Automower 310 Mark II Aloituspaketti

Husqvarna Automower 310 Mark II Aloituspaketti

1 632,00 €

Paketti
Olet nähnyt 24 tuotetta 38 Tuotteet

Husqvarnan robottiruohonleikkurit - täydelliseen nurmikonleikkuuseen!

Husqvarna on maailman johtava robottiruohonleikkureiden valmistaja. Heidän robottiruohonleikkurinsa ovat älyteknologian ja luotettavuuden yhdistelmä, minkä ansiosta ne tuottavat aina täydellisen leikkuutuloksen, olipa sitten päivä tai yö, auringonpaiste tai sadesää. Husqvarnan laajan robottiruohonleikkurivalikoiman ansiosta sinun ei enää tarvitse tuhlata aikaa nurmikonleikkuuseen ja voitkin keskittyä mukavampiin juttuihin.

Me Hylte Hunting & Outdoorilla olemme tyytyväisiä ollessamme yksi Pohjolan johtavista Husqvarnan robottiruohonleikkureiden jälleenmyyjistä, ja tarjoamme sinulle korkeaa laatua edulliseen hintaan. Uskomme vahvasti tuotteeseen, joka helpottaa asiakkaidemme arkea, ja Husqvarnan robottiruohonleikkuri tekeer juuri tämän. Älä siis enää odota, vaan löydä Husqvarnan robottiruohonleikkurit jo tänään, ja ala nauttia vehreästä ja hyvinhoidetusta nurmikosta.

Usein kysystyt kysymykset - Husqvarna Robottiruohonleikkurit

Onko Husqvarna Automower äänekäs?

Automower®-robottiruohonleikkuri on yksi markkinoiden hiljaisimmista vain 60 dB:n äänentasollaan (vastaa hiljaista keskustelua). Tulet yllättymään kuinka helppoa on unohtaa Automower®-robottiruohonleikkurin olemassaolo. Se liikkuu puutarhassasi huomaamattomasti ja hoitaa työnsä nopeasti ja tehokkaasti häiritsemättä arkeasi. Perinteiseen ruohonleikkuriin verrattuna ero on huomattava, yksinkertaisesti täydellinen rauha. Se takaa nautinnollisen rauhallisen ympäristön sekä sinulle että naapureillesi.

Täytyykö Husqvarna Automowerin rajakaapeli kaivaa maahan?

Rajakaapeli on mahdollista asentaa maan päälle mukana tulevien tarvikkeiden avulla. Jonkin ajan kuluttua ruoho kasvaa sen päälle tehden siitä näkymättömän. Jotta saat kaapelin mahdollisimman lähelle maanpintaa, suosittelemme että pidät ruohon kaapelin lähellä lyhyenä. Jos haluat kaivaa kaapelin maahan, ehdotamme 3-10 cm:n syvyyttä.

Vaikuttavatko maassa olevat oksat, hedelmät ja kävyt Husqvarna robottiruohonleikkurin suorituskykyyn?

Säilyttääksesi terien kestävyyden ja pidentääksesi niiden käyttöikää on tärkeää säännöllisesti kerätä maasta kävyt, oksat ja hedelmät. Nämä eivät varsinaisesti vaikuta leikkuriin, mutta ne voivat johtaa terien nopeampaan kulumiseen. Oksat tai risut voivat myös aiheuttaa terille vahinkoa tai niiden vääntymistä, mikä puolestaan voi vaikuttaa huomattavasti leikkuuvoimaan. Säännöllisellä haravoinnilla ja keräämisellä varmistat robottiruohonleikkurisi optimaalisen suorituskyvyn ja pidennät terien käyttöikää.

Miten asennan Husqvarnan robottiruohonleikkurin?

Husqvarna-robottiruohonleikkurin latausasema on tärkeää asettaa tasaiselle alustalle sekä jättää sen ympärille tarpeeksi tilaa häiritsevistä kohteista. Vältä asettamasta sitä suoraan auringopaisteeseen, ja varmista että lähellä on sähköpistoke. Älä aseta latausasemaa sadettimen tms. läheisyyteen. Aloita lataamalla akku ja asentamalla rajakaapeli joko maahan kaivamalla tai kiinnitystapeilla. Hakukaapeli tulee asentaa niin että robotti löytää latausasemalle helposti. Syötä PIN-koodi ja anna robotin hoitaa ruohonleikkuu sillä aikaa kun itse rentoudut.

Kuinka suuresta nurmikosta Husqvarna Automower selviytyy?

Se riippuu Husqvarna Automower -mallista, mutta suurimmat selviytyvät yleensä enintään 5 000 neliömetrin nurmikosta. Sellaiset tekijät, kuten topografia, nurmikkolajike sekä puiden, pensaiden ja muiden esteiden määrä, vaikuttavat myös siihen, minkä kokoisesta alueesta Husqvarna Automower selviytyy. On tärkeää valita sinun tapeisiisi ja nurmikon kokoon sopiva Automower-malli varmistaaksesi että robotti toimii tehokkaasti ja leikkuutuloksesta tulee tyydyttävä.

Ota yhteyttä

Tervetuloa meille!

Vahvuutemme on osaava henkilökunta, jolla on pitkä kokemus myymistämme tuotteista. Metsästys, vapaa-aika ja maanhoito ovat olleet painopistealueemme vuodesta 1911. Siksi voit aina olla varma, että saat suorat vastaukset reilulta henkilökunnaltamme meillä asioidessasi!

Hylte Hunting & Outdoor Henkilökunta


Me olemme Hylte Hunting & Outdoor
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

(suomi, ruotsi ja englanti)

HUOM!

VARASTOMME ON RUOTSISSA

Asiakkaan oikeudet