Avokauppa 30 päivän ajan
Nopea asiakaspalvelu
Valitse maa
  • Sverige
  • Danmark
  • Norge

Näyttää hinnat sis. alv

|

Valitse käyttäjänimi vasemmalta
Hylte Hunting & Outdoor

Metsästys

Ammunta

Kalastus

Vaatteet & jalkineet

Vaellus & retkeily

Piha & puutarha

Metsä

Koti & taloustavarat

Rakennus & työkalut

Eläimet & maanviljely

Hylte

/

Piha & puutarha

/

Painepesurit & tarvikkeet

Painepesurit & tarvikkeet

KylmävesipesuritKuumavesipesuritPainepesurin tarvikkeet

127 tuotetta

Rajaa hakua: Suosituimmat

Tuotteet per sivu: 24

1 näytettäväksi...
LavorPRO Tekna HT 2021 LP Kuumapesuri

LavorPRO Tekna HT 2021 LP Kuumapesuri

2 359,00 EUR

Varastossa
Olet nähnyt 24 tuotetta 127 Tuotteet

Painepesurit & tarvikkeet

Onko aika pestä auto, terassi tai muu suurehko ullkotila? Tervetuloa katsastamaan Hylten tehokkaiden painepesurien valikoima tuotemerkeiltä, kuten Stihl, Husqvarna, LavorPro ja Kärcher. Meiltä löydät painepesurit sekä kuuma- ja lämminvesipesurit.

Painepesurit ja kuuma- tai lämminvesipesurit helpottavat ulkona siivousta ja puhdistusta. Esimerkiksi autot, terassit, katot, muurit, ulkokalusteet jne. puhdistuvat nopeasti, energiatehokkaasti ja ympäristöystävällisesti. Voit myös huuhdella sadevesiputket, jos niihin on tullut tukos. Käyttökohteita on monia ja painepesuri on oiva apuväline ulkotilojen puhdistukseen vuosiksi eteenpäin.

Lisävarusteina saat myös erilaisia harjoja ja muita välineitä, joiden avulla löydät lisää käyttökohteita painepesurillesi. Painepesurin avulla puhtaanapidosta tulee helppoa ja hietöntä hommaa!

Painepesuri on epäilemättä mökin- tai talonomistajan tehokkain tapa pitää ulkotilat puhtaana. Sitä voit käyttää esimerkiksi sammaloituneiden tiilimuurien, autojen, kattojen, kivilaattojen, julkisivujen tai veneiden puhdistukseen. Etsitkö ehkä auton puhdistukseen sopivaa painepesuria? Meiltä löydät useita tehokkaita malleja, jotka jättävät autosi ja vanteesi hohtavan puhtaiksi. Painepesurilla puhdistamisella on melkein rajaton määrä käyttökohteita, ja se on sitä paitsi hauskaa puuhaa! Sinun täytyy ainoastaan laittaa töpseli seinään ja yhdistää vesiletku aloittaaksesi pesemisen.

Painepesurilla puhdistaminen on myös ympäristöystävällisempää, koska yleensä niiden kanssa ei tarvitse käyttää niin paljon puhdistusaineita tai kemikaaleja. Voisi luulla että painepesuri on oikea veden suurkuluttaja, mutta asia on oikeastaan päinvastoin. Vettä kuluu huomattavasti vähemmän painepesurilla kuin tavallisella letkulla huuhdellessa, koska vesi puristetaan koneen sisään ja työnnetään paineella ulos!

Käytännössä painepesuri on pumppu, johon johdetaan vettä, puristetaan ja työnnetään ulos kovalla paineella. Painepesurin paine ilmoitetaan yksiköllä baari, ja tämän avulla myös eri painepesurit voi erottaa toisistaan. Tavallisen painepesurin paine on yleensä 70-120 baaria, ja nämä mallit toimivat erinomaisesti “tavallisten” pintojen puhdistuksessa ulkosalla eivätkä vahingoita pestävää pintaa. Jos etsit ammattimaisempaa konetta karkeampiin pintoihin tai todella pinttyneeseen likaan, silloin paineen tulee olla 140 baaria tai enemmän.

Todella pinttyneeseen likaan kannattaa kokeilla kuumavesiperureita, mm. LavorPro- ja Kärcher-merkeiltä, keskisuurille ja suurille pinnoille. Ne yhdistävät kuuman veden ja korkean paineen, millä syntyy lyömättömän puhdasta jälkeä.

Jos tarvitset neuvoa pesurin valinnassa, lähetä kysymyksesi sähköpostilla, niin autamme mielellämme.

KylmävesipesuritKuumavesipesuritPainepesurin tarvikkeet
Ota yhteyttä

Tervetuloa meille!

Vahvuutemme on osaava henkilökunta, jolla on pitkä kokemus myymistämme tuotteista. Metsästys, vapaa-aika ja maanhoito ovat olleet painopistealueemme vuodesta 1911. Siksi voit aina olla varma, että saat suorat vastaukset reilulta henkilökunnaltamme meillä asioidessasi!

Hylte Hunting & Outdoor Henkilökunta


Tilaa uutiskirjeemme

Me olemme Hylte Hunting & Outdoor
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

(suomi, ruotsi ja englanti)

HUOM!

VARASTOMME ON RUOTSISSA

Asiakkaan oikeudet