Avokauppa 30 päivän ajan
Valitse maa
  • Sverige
  • Danmark
  • Norge
  • DE

Näyttää hinnat sis. alv

|

Valitse käyttäjänimi vasemmalta
Hylte Hunting & Outdoor

Metsästys

Ammunta

Kalastus

Vaatteet & jalkineet

Vaellus & retkeily

Piha & puutarha

Metsä

Koti & taloustavarat

Rakennus & työkalut

Eläimet & maanviljely

Löytönurkka

Hylte

/

Piha & puutarha

/

Robottiruohonleikkurit & tarvikkeet

/

Robottiruohonleikkurin varaosat

Robottiruohonleikkurin varaosat

RobottiruohonleikkuritRobottiruohonleikkurin tarvikkeet

50 tuotetta

Rajaa hakua: Suosituimmat

Tuotteet per sivu: 24

Husqvarna pyörämoottorilla

Husqvarna pyörämoottorilla

174,62 €

Varastossa
Olet nähnyt 24 tuotetta 50 Tuotteet

Pidennä robottileikkurisi käyttöikää oikeanlaisilla varaosilla

Olitpa sitten harrastelijamekaanikko tai ammattilainen, meiltä löydät kaiken tarvitsemasi robottiruohonleikkurisi korjaamiseen ja huoltamiseen. Tarjoamme korkealuokkaiset adapterit, akut, rengassarjat, alustalevyt ja piirikortit. Älä epäröi tutkia valikoimaamme ja löytää juuri mitä tarvitset pitämään robottiruohonleikkurisi huippukunnossa!

Usein kysystyt kysymykset - Robottiruohonleikkurin varaosat

Onko robottiruohonleikkurin akun vaihto vaikeaa?

Robottiruohonleikkurin akun vaihdon vaikeusaste riippuu täysin mallista ja akkutyypistä. Joissakin malleissa akun vaihto on helppoa kun taas toisissa malleissa akunvaihtoon tarvitaan jonkin verran teknistä osaamista sekä erikoistyökaluja. Onkin erittäin tärkeää seurata tarkoin valmistajan ohjeita akuvaihdossa, ja varmistaa että teet työn turvallisessa ympäristössä ja että olet varovainen akkua käsitellessäsi.

Voiko robottiruohonleikkurin terät vaihtaa itse?

Kyllä, robottiruohonleikkurin terät on mahdollista vaihtaa itse, kunhan sinulla on oikeanlaiset työkalut ja osaaminen. Yleensä robottiruohonleikkurin mukana tulee käyttöohje, jossa kerrotaan kuinka terät vaihdetaan ja mitä työkaluja siihen tarvitaan. On tärkeää käyttää robottiruohonleikkurillesi sopivia teriä ja noudattaa valmistajan ohjeita tarkoin, jotta vältyt vahingoittamasta sekä konetta että itseäsi.

Voiko robottiruohonleikkurin renkaat vaihtaa?

Kyllä, robottiruohonleikkurin renkaat on mahdollista vaihtaa tarvittaessa. Renkaiden vaihtoon tarvitaan tavallisesti sellaisia työkaluja, kuten ruuvimeisseli, mutterinväännin ja mahdollisesti myös vasara vanhojen renkaiden irrottamiseen ja uusien renkaiden paikoilleen napauttamiseksi. On tärkeää valita robottiruohonleikkuriisi sopivankokoiset ja -tyyppiset renkaat. Seuraa valmistajan ohjeita huolellisesti.

Ota yhteyttä

Tervetuloa meille!

Vahvuutemme on osaava henkilökunta, jolla on pitkä kokemus myymistämme tuotteista. Metsästys, vapaa-aika ja maanhoito ovat olleet painopistealueemme vuodesta 1911. Siksi voit aina olla varma, että saat suorat vastaukset reilulta henkilökunnaltamme meillä asioidessasi!

Hylte Hunting & Outdoor Henkilökunta


Me olemme Hylte Hunting & Outdoor
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

(suomi, ruotsi ja englanti)

HUOM!

VARASTOMME ON RUOTSISSA

Asiakkaan oikeudet