Avokauppa 30 päivän ajan
Valitse maa
  • Sverige
  • Danmark
  • Norge
  • DE

Näyttää hinnat sis. alv

|

Valitse käyttäjänimi vasemmalta
Hylte Hunting & Outdoor

Metsästys

Ammunta

Kalastus

Vaatteet & jalkineet

Vaellus & retkeily

Piha & puutarha

Metsä

Koti & taloustavarat

Rakennus & työkalut

Eläimet & maanviljely

Löytönurkka

Hylte

/

Metsästys

/

Jäljestys

Jäljestys

MetsästysvaatteetRadiot & tarvikkeetKoirapaikantimet & GPSRiistatuotteetLihankäsittelyOptiikkaHoukutuspillitActionkamerat & tarvikkeetKuulosuojaimet metsästykseenMetsästystarvikkeetTeroitustarvikkeet metsästykseenHylteSIM

62 tuotetta

Rajaa hakua: Suosituimmat

Tuotteet per sivu: 24

8 näytettäväksi...
Genzo Wolf Suojaliivi sis. susipiikit

Genzo Wolf Suojaliivi sis. susipiikit

Alk.

269,00 €

Varastossa
Aimpoint® Micro H-2 Tikka T3 pikakiinnikkeellä

Aimpoint® Micro H-2 Tikka T3 pikakiinnikkeellä

729,00 €

Paketti
Olet nähnyt 24 tuotetta 62 Tuotteet

Jäljestys

Meiltä löydät kaikki tarvikkeet saaliin käsittelyyn. Nettikaupastamme löydät eri malliset metsästyslamput, kuten suositun Silva-tuotemerkin otsalamput tai taskulamput, kun tarvitset lisävalaistusta pimeässä! Tarjoamme myös Eliten tehokkaat päivä- ja yökiikarit, joissa on infrapuna sekä selkeä kuva myös pimeässä.

Saaliskoira on metsästäjän paras ystävä, joten varmista että koirasi on suojattu villieläimiltä! Genzon suojaliivi vähentää esim. terävien oksien tai piikkilangan aiheuttamien vaurioiden riskiä. Liivi sisältää uutta UHMWPE-materiaalia, jonka vahvuuksia on mm. kevlar-materiaali, ja se suojaa optimaalisesti pisto- ja viiltohaavoilta. Jos haluat olla varautunut onnettomuuksiin, suosittelemme lämpimästi koirien ensiapulaukkua, josta löydät helposti useita tuotteita koiran aktuuttihoitoon.

Saaliin etsinnässä on tärkeää nähdä hyvin, ja punapistetähtäin on oiva apuväline tässä hommassa. Meiltä löydät useita Aimpointin malleja, jotka ovat helppoja ja nopeita käyttää.

Haavoittunut villieläin kärsii ja voi olla vaarallinen ympäristölle, joten on tärkeää että niitä etsivät metsästäjät ovat varautuneet kaikkeen oikealla varustuksella. Meiltä löytyy juuri sopivan hintaiset varusteet johtavilta tuotemerkeiltä, kuten Heck-Pack, Aimpoint, Elite, ATN, Stabilotherm, sorkkaeläin- ja metsäpulkka Canada, Silva, Niggeloh, Stabilotherm ja Alac.
Ota yhteyttä

Tervetuloa meille!

Vahvuutemme on osaava henkilökunta, jolla on pitkä kokemus myymistämme tuotteista. Metsästys, vapaa-aika ja maanhoito ovat olleet painopistealueemme vuodesta 1911. Siksi voit aina olla varma, että saat suorat vastaukset reilulta henkilökunnaltamme meillä asioidessasi!

Hylte Hunting & Outdoor Henkilökunta


Me olemme Hylte Hunting & Outdoor
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

(suomi, ruotsi ja englanti)

HUOM!

VARASTOMME ON RUOTSISSA

Asiakkaan oikeudet