Avokauppa 30 päivän ajan
Nopea asiakaspalvelu
Valitse maa
  • Sverige
  • Danmark
  • Norge

Näyttää hinnat sis. alv

|

Valitse käyttäjänimi vasemmalta
Hylte Hunting & Outdoor

Metsästys

Ammunta

Kalastus

Vaatteet & jalkineet

Vaellus & retkeily

Piha & puutarha

Metsä

Koti & taloustavarat

Rakennus & työkalut

Eläimet & maanviljely

Hylte

/

Metsästys

/

Teroitustarvikkeet metsästykseen

Teroitustarvikkeet metsästykseen

Hiomakoneet veitsilleTarvikkeet veitsien hiomakoneilleKannettavat veitsenteroittajat

124 tuotetta

Rajaa hakua: Suosituimmat

Tuotteet per sivu: 24

5 näytettäväksi...
Worksharp Ken Onion Edition

Worksharp Ken Onion Edition

159,00 EUR

Varastossa
Suursuosikki
Olet nähnyt 24 tuotetta 124 Tuotteet

Teroitustarvikkeet metsästykseen

Ei enää tylsiä veitsiä! Täältä löydät kaikki teroitustuotteemme metsästykseen. Valikoimastamme löydät useita erilaisia teroitusvälineitä metsästysveitsille, teurastusveitsille, keittiöveitsille, saksille, kirveille jne. tunnetuilta tuotemerkeiltä, kuten Worksharp, Tormek, Drill Doctor, Eka, Gränsfors, Hultafors ja Victorinox.

Alkavatko veitsesi olla tylsiä? Anna niille uusi elämä veitsenteroittimella. Meiltä löydät mm. tunnetun tuotemerkin Worksharp Ken Onion Edition -teroittimen, joka sopii sekä kotiin että verstaalle. Sen avulla sujuu kaiken tyyppisten veitsien teroitus, ja sekä Jaktjournalen että Vildmarken -lehdet suosittelevat sitä metsästäjille.

Worksharpin alkuperäisellä veitsen- ja työkalunteroittajalla teroitat useimmat veitset, kuten sileät- ja sahaterät sekä sakset. Voit myös irrottaa hiomakiven, jotta saat teroitettua kirveet, lapiot tai ruohonleikkurin terät. Myymme myös Worksharpin Drill Doctor-teroitusmerkkiä, joka on suosittu porakoneiden teroitin.

Ruotsalaisten suosikki on hyvämaineinen Tormek-tuotemerkki, jonka on perustanut insinööri ja harrastelijapuuseppä Torgny Jansson 70-luvulla. Tormek on monipuolinen veitsenteroitin, johon saa erilaisia lisävarusteita, kuten teroitusohjain, kääntöalusta, kiillotustahna, nahkalaikka, märkähiomakivi sekä paljon muuta teroitusta helpottavaa. Pystyt helposti säätämään teroituskulman ja sopeuttamaan teroitusta käyttötarkoituksen mukaan.

Jos etsit kannettavaa veitsenteroitinta, meiltä löydät monia pienempiä teroittimia, jotka ovat käteviä ottaa mukaan matkalle, metsälle tai työpajaan. Myymme myös klassiset teroituspuikot, timanttiviilat ja hiomakivet.

Onko aika täyttää varasto hiomanauhalla tai muilla teroitusvarusteilla? Katsasta varustetarjontamme, sieltä löydät kaikkea teroituksessa tarvittavaa, kuten timanttilaikat erilaiset jigit ja muut käyttötuotteet teroittimellesi.

Tervetuloa katsastamaan teroitustuotteidemme suuri valikoima! Jos et löydä etsimääsi, laita sähköpostiviestiä, niin autamme mielellämme!

Hiomakoneet veitsilleTarvikkeet veitsien hiomakoneilleKannettavat veitsenteroittajat
Ota yhteyttä

Tervetuloa meille!

Vahvuutemme on osaava henkilökunta, jolla on pitkä kokemus myymistämme tuotteista. Metsästys, vapaa-aika ja maanhoito ovat olleet painopistealueemme vuodesta 1911. Siksi voit aina olla varma, että saat suorat vastaukset reilulta henkilökunnaltamme meillä asioidessasi!

Hylte Hunting & Outdoor Henkilökunta


Tilaa uutiskirjeemme

Me olemme Hylte Hunting & Outdoor
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

(suomi, ruotsi ja englanti)

HUOM!

VARASTOMME ON RUOTSISSA

Asiakkaan oikeudet