Avokauppa 30 päivän ajan
Kysymyksiä? Lähetä numerosi info@hylte.fi, ja soitamme sinulle!
Valitse maa
  • Sverige
  • Danmark
  • Norge
  • DE

Näyttää hinnat sis. alv

|

Valitse käyttäjänimi vasemmalta
Hylte Hunting & Outdoor

Metsästys

Ammunta

Kalastus

Vaatteet & jalkineet

Vaellus & retkeily

Piha & puutarha

Metsä

Koti & taloustavarat

Rakennus & työkalut

Eläimet & maanviljely

Löytönurkka

Hylte

/

Metsästys

/

HylteSIM

HylteSIM

Uusi tilaus HylteSIMLatauspaketit HylteSIM

1 tuotetta

Rajaa hakua: Suosituimmat

Tuotteet per sivu: 24

HylteSIM Finland Basic-täydennys

HylteSIM Finland Basic-täydennys

45,00 €

Varastossa
Olet nähnyt 1 tuotetta 1 Tuotteet
1

HylteSIM

HylteSIM on täydellinen ratkaisu sinulle, joka tarvitset internet-yhteyttä riistakamerallesi, valvontakamerallesi sekä muille IoT-yksiköille. Meille on taattu seuraavaksi korkein tärkeys kaikkien operaattoreiden verkoissa (vain Pelastuslaitoksella on korkeampi tärkeys), mikä varmistaa että juuri sinun tuotteesi saa kattavuuden juuri silloin kun sitä tarvitset. Se “vain toimii” eikä sinun tarvitse huolehtia mistään.

HylteSIM:llä voit käyttää kameraasi koko Euroopassa. Sillä ei ole merkitystä, oletko Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Suomessa vai Saksassa. Roaming-toiminto valitsee automaattisesti tarjolla olevan operaattorin - vaikka ylittäisit rajan.

Meiltä löydät erilaiset liittymät riistakameraasi tai liittymät koirapaikantimeesi. Kun tiedonsiirto loppuu, tankkaat vain kortin ostamalla lisää saldoa. Saat myös muistutuksen saldon ollessa lähes loppu.

HylteSIM:in on kehittänyt Hylten kehityspäällikkö Fredrik Lüdecke, joka on itsekin aktiivinen metsästäjä, ja käyttää sekä riistakameroita että koirapaikantimia. Ammatissaan ongelmien ratkaisijana hän kohtasi usein SIM-korttiin liittyviä ongelmia. Useimmiten syynä oli saldon loppuminen tai että operaattorin signaali oli yksinkertaisesti liian heikko. Tämän tuloksena kamerat eivät lähettäneet aina kuvia tai koirapaikantimen yhteys katkeili. Itsekin metsästäjänä Fredrik ymmärsi problematiikan hyvin, ja oli tietoinen tarvittavista teknisistä ratkaisuista. Kun hän sitten oli kehittänyt itse systeemin, hänen prioriteettinsa oli käyttäjäystävällisyys. HylteSIM:in käytön tuli olla yksinkertaista! Siksi meillä on mahdollisimman yksinkertainen systeemi, jossa itse aktivoit SIM-korttisi ja lataat saldoa tarvittaessa.

HylteSIM tekee riistakamerasi tai koirapaikantimesi käytöstä hyvin yksinkertaista. Voit siirtää sen mihin tahansa, asennus on helppoa, käyttö on edullista ja saat muistutuksen, kun saldo alkaa olla lopussa. Sitä paitsi, jos osta riistakameran Hylteltä, kameraan on esiasennettu HylteSIM. Yksinkertaista, nopeaa ja edullista!
Uusi tilaus HylteSIMLatauspaketit HylteSIM
Ota yhteyttä

Tervetuloa meille!

Vahvuutemme on osaava henkilökunta, jolla on pitkä kokemus myymistämme tuotteista. Metsästys, vapaa-aika ja maanhoito ovat olleet painopistealueemme vuodesta 1911. Siksi voit aina olla varma, että saat suorat vastaukset reilulta henkilökunnaltamme meillä asioidessasi!

Hylte Hunting & Outdoor Henkilökunta


Me olemme Hylte Hunting & Outdoor
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

(suomi, ruotsi ja englanti)

HUOM!

VARASTOMME ON RUOTSISSA

Asiakkaan oikeudet