Avokauppa 30 päivän ajan
Valitse maa
  • Sverige
  • Danmark
  • Norge
  • DE

Näyttää hinnat sis. alv

|

Valitse käyttäjänimi vasemmalta
Hylte Hunting & Outdoor

Metsästys

Ammunta

Kalastus

Vaatteet & jalkineet

Vaellus & retkeily

Piha & puutarha

Metsä

Koti & taloustavarat

Rakennus & työkalut

Eläimet & maanviljely

Löytönurkka

Hylte

/

Metsä

/

Moottorisahat & sahaustarvikkeet

/

Moottorisahat

Moottorisahat

Oksasahat & erikoissahatSahaketjutSahan laipatMoottorisahan tarvikkeetMoottorisahan huolto & varaosat

106 tuotetta

Rajaa hakua: Suosituimmat

Tuotteet per sivu: 24

Husqvarna 550 XPG Mark II Moottorisaha 13/15"

Husqvarna 550 XPG Mark II Moottorisaha 13/15"

Alk.

819,00 €

1 085,94 €

Varastossa

26%

Olet nähnyt 24 tuotetta 106 Tuotteet

Moottorisahat

Meiltä löydät laajan valikoiman moottorisahoja tunnetuilta tuotemerkeiltä, kuten Husqvarna ja Stihl, muutamia mainitaksemme. Etsitpä sitten bensiinikäyttöistä moottorisahaa, akkukäyttöistä moottorisahaa tai sähkökäyttöistä moottorisahaa, meiltä löydät sen varmasti!

Omiin tarpeisiin sopivan moottorisahan valinta voi olla vaikeaa, ja moni varmaan kysyykin itseltään: \"Mikä moottorisaha minun kannattaa valita?\"

Moottorisahan valinta on usein helpompaa metsureille ja metsänomistajille, jotka työskentelevät säännöllisesti moottorisahalla ja joilla on yleensä hyvä käsitys siitä, millä moottorisahamalleilla he mieluiten työskentelevät ja mitä suorituskykyä ja ominaisuuksia he tarvitsevat. Päätös voi kuitenkin olla vaikeampi niille, jotka ovat ostamassa ensimmäistä moottorisahaansa eivätkä tiedä, mikä malli sopii heidän tarpeisiinsa.

Koska moottorisahoilla on erilaisia ominaisuuksia käyttötarkoituksen mukaan, on siksi hyvä miettiä tarkkaan, mihin tarkoitukseen moottorisahaa aikoo käyttää. Aiotko käyttää sitä harvennukseen, karkean metsän kaatamiseen, raivaukseen, karsintaan vai kenties puun katkontaan? Sen lisäksi, minkä kokoisia puita haluat moottorisahan kaatavan, myös sellaiset tekijät kuin suorituskyky, teho ja polttoaine ovat tärkeitä, jotta moottorisaha selviytyy kohtaamistaan haasteista.

Ammattikäyttäjille ja metsänomistajille, jotka käyttävät moottorisahaa päivittäin, on olennaista valita tehokas moottorisaha, joka pystyy hoitamaan harvennuksen, päätehakkuun ja raivauksen sekä leikkaamaan umpeenkasvaneet puut, joita metsäkoneet eivät pysty käsittelemään. Bensiinikäyttöisissä moottorisahoissa on muihin malleihin verrattuna parempi kapasiteetti, ja siksi ne ovat itsestään selvä valinta ammattikäyttäjille, jotka tarvitsevat luotettavaa moottorisahaa, joka kestää koko päivän metsätyöt!

Harrastajille, jotka aikovat käyttää moottorisahaansa raivaukseen, puun katkomiseen ja pienempien puiden kaatamiseen, pienempi ja kevyempi moottorisahamalli, jossa on lyhyempi tanko, on usein viisas valinta. Sopiva valinta on pienempi ja akkukäyttöinen moottorisaha, joka on keveytensä ja pienemmän kokonsa ansiosta helpommin hallittavissa ja ergonomisempi käyttää verrattuna suurempiin ja tehokkaampiin malleihin.

Oletko epävarma moottorisahan valinnassa ja tarvitset vinkkejä tai neuvoja? Älä epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, niin autamme sinua mielellämme!
Ota yhteyttä

Tervetuloa meille!

Vahvuutemme on osaava henkilökunta, jolla on pitkä kokemus myymistämme tuotteista. Metsästys, vapaa-aika ja maanhoito ovat olleet painopistealueemme vuodesta 1911. Siksi voit aina olla varma, että saat suorat vastaukset reilulta henkilökunnaltamme meillä asioidessasi!

Hylte Hunting & Outdoor Henkilökunta


Me olemme Hylte Hunting & Outdoor
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

(suomi, ruotsi ja englanti)

HUOM!

VARASTOMME ON RUOTSISSA

Asiakkaan oikeudet