Avoin ostos 30 päivän ajan
Nopea asiakaspalvelu
Valitse maa
 • Sverige
 • Danmark

Näyttää hinnat sis. alv

|

Valitse käyttäjänimi vasemmalta
Hylte Hunting & Outdoor

Metsästys

Ammunta

Kalastus

Vaatteet & jalkineet

Vaellus & retkeily

Piha & puutarha

Metsä

Koti & taloustavarat

Rakennus & työkalut

Eläimet & maanviljely

Metsä / Moottorisahat & sahaustarvikkeet / Moottorisahat / Stihl MS 194 C-E Moottorisaha
Billigast på prisjakt
Stihl MS 194 C-E Moottorisaha
MS194CE_III.jpg
MS194CE_II.jpg
Stihl

Stihl MS 194 C-E Moottorisaha

349,00 EUR

429,00 EUR(ovh n.)
Tuotenumero: 886661935369
Superkevyt moottorisaha Stihliltä. Täydellinen karsimiseen, harvennukseen, polttopuiden sahaamiseen tai muihin puutarhatöihin. Easy2Start ja matala polttoaineen kulutus.
Valitse

Yhteensä:

349,00 EUR

429,01 EUR(ovh n.)
Säästät 80,01 EUR
Saatavuus - Varastossa

Ei rahtikuluja!

Tuotetiedot

Todella kevyt STIHL moottorisaha puutöihin kotipihalla ja puutarhassa sekä pienempien puiden kaatamiseen. Varustettu STIHL ErgoStart kevytkäynnistyksellä ja Primer pumpulla, jotka tekevät käynnistyksestä vaivatonta. Purusuojan kiinteä mutteri ja 3/8" PM teräketjun ansiosta leikkaat tehokkaasti ja erinomaisella leikkuujäljellä. Taloudellinen polttoaineen kulutus. Päästöt täyttävät EU5 vaatimukset.

 • CO2-arvo g/kWh 896
 • Sylinteritilavuus cm³ 31,8
 • Ketjun jako 3/8"P
 • Teho kW/hk 1,4/1,9
 • Ääniteho dB(A) 1) 114
 • Äänenpaine dB(A) 1) 101
 • Säilöin tilavuus l 0,27
 • Tärinä vasen/oikea m/s² 2) 3,6/3,6
 • Paino: 3,6 kg
 • Paino-/tehosuhde kg/kW 2,6 
 • Takuu 2 vuotta 

Integroidut lukitusmutterit

Terää vaihtaessasi lukitusmutterit eivät irtoa, joten niiden kadottamiselle ei ole riskiä. Tämä on iso etu käyttäjälle.


Teräketjun sivukiristys

Lähes kaikki STIHL moottorisahat (MS 170 poikkeuksin) ovat varustettu teräketjun sivukiristyksellä, jolloin vältetään kontakti terävään teräketjuun. Sammuta moottorisaha ja löysää purusuojan mutteria. Kiristä teräketju ruuvimeisselillä ja kokeile ketjun kireys varosvasti teräketjusta. Helppoa ja turvallista.


Kompensaattori

STIHL kompensaattori valvoo kaasutinta, että polttoaineen ja ilman seos on aina optimaalisessa suhteessa, riippuen suodattimen likaisuudesta. Kompensaattori mahdollistaa pienet päästöt ja optimaalisen tehon. Kun huomaat, että teho selkeästi pienenee on aika puhdistaa suodatin. Suodattimen puhdistusväli pitenee huomattavasti


Primer-pumppu

Käsikäyttöisellä primer pumpulla pumpataan tarvittava polttoainemäärä kaasuttimelle muutamalla peukalon painalluksella. Näin vähennät turhia käynnistysnarun vetämistä, jolloin polttoaine nousisi kaasuttimelle. Myös polttoaineen ylivuotovaaraa ei enää ole, sillä kaikki ylimääärinen polttoaine virtaa takaisin polttoainesäiliöön.


Helppo ilmansuodattimen puhdistus

Pudistus: kun ilmansuodatin on puhdistuksen tarpeessa, pääset helposti ja nopeasti käsiksi ilmansuodattimeen yhdellä pikalukituksen ruuvin avauksela.


STIHL 2-MIX -moottori

STIHL 2-MIX moottori on tehokas ja samalla ympäristöystävällinen. Pakokaasu erotetaan palamattomasta kaasusta, mikä minimoi huuhteluhäviöt, eli seoksen osat, jotka pääsevät ulos palamattomina. Näin teho kasvaa ja kulutus pienenee. Toimii kaksitahtipolttoaineella.


STIHL 4-kanavatekniikka

Polttoaine- / ilmaseos johdetaan 4 eri huuhtelukanavan kautta palotilaan. Palaminen on optimaalista ja moottorin teho lisääntyy merkittävästi. Tulos: pienempi polttoaineenkulutus, lisääntynyt teho sekä vähemmän haitallisia päästöjä.


STIHL tärinävaimennusjärjestälmä

Henkilö joka altistuu pitkäkestoiselle tärinälle, esimerkiksi moottorintärinä, voi hän saada verenkiertohäiriötä käsissä ja käsivarsissa. STIHLin erittäin tehokas tärinänvaimennus alentaa koneesta ja leikkuulaitteesta aiheutuvaa tärinää sopivalle tasolle, jotta konetta on turvallista ja ergonomista käyttää.


STIHL Easy2Start (E)

Vähentää käynnistettäessä tarvittavan voiman puoleen ja tasainen veto käynnistysnarusta, riittää käynnistämään koneen. Kevytkäynnistys perustuu narupyörän ja kampiakselin välissä olevaan spiraalijouseen.


Pysytyspainike

Pysäytyspainikkeen ansiosta kaasunsäädin palaa automaattisesti takaisin käynnistysasentoon kun moottorisaha sammutetaan. Kone on heti käyttövalmis.


STIHL Ematic -ketjunvoitelu

STIHL:in Ematic-System koostuu Ematic-laipasta, Oilomatic-teräketjusta ja joko manuaalisesti tai automaattisesti säädettävästä öljypumpusta. Laipan ja ketjun erityinen rakenne mahdollistaa öljyn kohdistumisen oikeisiin paikkoihin ilman ohi valumista. Öljyn kulutus voi vähentyä jopa 50 %.


Polttoainesäiliön pikalukituskorkit

Patentoitu sulkemismenetelmä polttoaine- ja öljysäiliöihin. Korkki suljetaan bajonettiliittimellä, joka tekee korkin avaamisesta ja sulkemisesta todella helppoa, ilman työkaluja.

Katso kaikki Stihl-tuotteet

Lisätiedot

Virtalähde
Bensiini 2-tahti
Sylinterin tilavuus
31.8 cm³
Teho
1.4 kW
Sis. terävarustus
yes
Kahvan lämmitys
no
Laipan kiinnitys
3005
Ketjunjako
3/8'' P
Vetolenkkien leveys
1,1 mm
Korttinumero
PM3
Viilan halkaisija
4,0 mm
Teräketjun nopeus maksimiteho
18.6 m/s
Teräketjun nopeus 133%:n moottoriteholla
25.5
Paino ilman terävarustusta
3.6 kg
Säädettävä öljynsyöttö
no
Äänenvoimakkuus
114 dB(A)
Äänenpainetaso
101 dB(A)
Takuu
2 vuotta
Part nr
1000465404
Valmistajan tuotenumero
11372000332
Ota yhteyttä

Tervetuloa meille!

Vahvuutemme on osaava henkilökunta, jolla on pitkä kokemus myymistämme tuotteista. Metsästys, vapaa-aika ja maanhoito ovat olleet painopistealueemme vuodesta 1911. Siksi voit aina olla varma, että saat suorat vastaukset reilulta henkilökunnaltamme meillä asioidessasi!

Hylte Hunting & Outdoor Henkilökunta

Tilaa uutiskirjeemme

Tervetuloa meille!

Lue lisää meistä

Me olemme Hylte Hunting & Outdoor
Ota yhteyttä
Asiakkaan oikeudet

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä henkilötietojesi käsittelyssä ja parantaakseen asiakaskokemustasi. Klikkaamalla OK tai selailemalla sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää