Avokauppa 30 päivän ajan
Kysymyksiä? Lähetä numerosi info@hylte.fi, ja soitamme sinulle!
Valitse maa
  • Sverige
  • Danmark
  • Norge
  • DE

Näyttää hinnat sis. alv

|

Valitse käyttäjänimi vasemmalta
Hylte Hunting & Outdoor

Metsästys

Ammunta

Kalastus

Vaatteet & jalkineet

Vaellus & retkeily

Piha & puutarha

Metsä

Koti & taloustavarat

Rakennus & työkalut

Eläimet & maanviljely

Löytönurkka

Hylte

/

Winchester

Winchester

5 tuotetta

Rajaa hakua: Suosituimmat

Tuotteet per sivu: 24

Ammunta
Winchester Parka Track Racoon Orange

Winchester Parka Track Racoon Orange

Alk.

116,00 €

149,00 €

Varastossa

22%

Olet nähnyt 5 tuotetta 5 Tuotteet
1

Winchester - legendaarisista kivääreistä vaatteisiin nykyaikaiselle metsästäjälle!

Kun ihmiset kuulevat nimen Winchester, he ajattelevat usein villiä länttä, cowboyta ja legendaarisia toistokiväärejä. Mutta arvaa mitä? Winchester on paljon muutakin. Vuodesta 1866 lähtien se on ollut eturintamassa valmistamassa luotettavia ammuksia kaikkiin metsästys- ja ammuntatarpeisiisi. Eivätkä he ole tyytyneet vain kivääreihin – he ovat luoneet ammuksia, joilla jokainen laukaus on tärkeä, olitpa sitten metsästämässä tai halusitpa vain osua napakymppiin ampumaradalla.

Mutta odota, on vielä muutakin! Ampumatarvikegurujen lisäksi Winchester on uskaltautunut myös muodin ihmeelliseen maailmaan. Ei, emme puhu haute couturesta (vaikka olisi hienoa nähdä Winchesterin mallisto Pariisin muotiviikoilla), vaan käytännöllisistä ja tyylikkäistä vaatteista metsästyksen harrastajille. Tutustu Winchesterin T-paitavalikoimaan – ne sopivat täydellisesti metsässä vietettävään päivään tai silloin, kun haluat vain näyttää kaupungilla olevasi ampumaharrastaja. Ja jos etsit jotain toiminnallisempaa, mikset kokeilisi Winchesterin metsästyshousuja? Ne eivät ole ainoastaan kestävät, vaan myös näyttävät hyvältä, kun hiiviskelet metsässä.

Kun seuraavan kerran suunnittelet metsästysretkeä tai haluat vain pukeutuessasi olla osa ampumahistoriaa, muista että Winchester on tukenasi. Ensimmäisestä laukauksesta viimeiseen, Winchester on täällä tekemässä jokaisesta metsästysretksestä loppuelämän muistoja.

Ota yhteyttä

Tervetuloa meille!

Vahvuutemme on osaava henkilökunta, jolla on pitkä kokemus myymistämme tuotteista. Metsästys, vapaa-aika ja maanhoito ovat olleet painopistealueemme vuodesta 1911. Siksi voit aina olla varma, että saat suorat vastaukset reilulta henkilökunnaltamme meillä asioidessasi!

Hylte Hunting & Outdoor Henkilökunta


Me olemme Hylte Hunting & Outdoor
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

(suomi, ruotsi ja englanti)

HUOM!

VARASTOMME ON RUOTSISSA

Asiakkaan oikeudet