Avokauppa 30 päivän ajan
Valitse maa
  • Sverige
  • Danmark
  • Norge
  • DE

Näyttää hinnat sis. alv

|

Valitse käyttäjänimi vasemmalta
Hylte Hunting & Outdoor

Metsästys

Ammunta

Kalastus

Vaatteet & jalkineet

Vaellus & retkeily

Piha & puutarha

Metsä

Koti & taloustavarat

Rakennus & työkalut

Eläimet & maanviljely

Löytönurkka

Hylte

/

Trijicon

Trijicon

12 tuotetta

Rajaa hakua: Suosituimmat

Tuotteet per sivu: 24

Metsästys
Trijicon 2,5-10x56 DC Vihreä

Trijicon 2,5-10x56 DC Vihreä

1 049,00 €

Varastossa
Olet nähnyt 12 tuotetta 12 Tuotteet
1

Trijicon kiikaritähtäimet - tarkkuutta ja luotettavuutta joka laukauksella

Kun on kyse optisesta ylivoimaisuudesta ja tarkkuusammunnasta, Trijicon on omaa luokkaansa. Maailmanlaajuisesti innovatiivisista ja vankoista optisista ratkaisuistaan tunnettu Trijicon tarjoaa tähtäimiä, jotka ovat välttämättömiä ampumisen vakavasti ottavalle harrastajalle.

Jokaisessa Trijicon-kiikaritähtäimessä yhdistyvät edistyksellinen teknologia ja vertaansa vailla oleva rakentamisen laatu. Niissä käytetään usein tritiumia, joka antaa selkeän ja terävän valaistuksen kaikissa olosuhteissa, joten ne soveltuvat erinomaisesti sekä päivä- että yökäyttöön. Kun sinulla on Trijicon-tähtäin rinnallasi, voit olla varma, että jokainen laukaus on tärkeä, olitpa sitten metsällä, ampumaradalla tai kilpailutilanteessa.

Mutta se ei lopu tähän. Trijiconin sitoutuminen jatkuvaan innovointiin tarkoittaa sitä, että he päivittävät ja parantavat tuotteitaan jatkuvasti tavoitteenaan tarjota ampujille paras mahdollinen kokemus. Jos siis etsit kiikaritähtäintä, jossa yhdistyvät tekninen loistokkuus ja kestävyys, Trijicon on itsestään selvä valinta.

Ota yhteyttä

Tervetuloa meille!

Vahvuutemme on osaava henkilökunta, jolla on pitkä kokemus myymistämme tuotteista. Metsästys, vapaa-aika ja maanhoito ovat olleet painopistealueemme vuodesta 1911. Siksi voit aina olla varma, että saat suorat vastaukset reilulta henkilökunnaltamme meillä asioidessasi!

Hylte Hunting & Outdoor Henkilökunta


Me olemme Hylte Hunting & Outdoor
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

(suomi, ruotsi ja englanti)

HUOM!

VARASTOMME ON RUOTSISSA

Asiakkaan oikeudet