Avokauppa 30 päivän ajan
Valitse maa
  • Sverige
  • Danmark
  • Norge
  • DE

Näyttää hinnat sis. alv

|

Valitse käyttäjänimi vasemmalta
Hylte Hunting & Outdoor

Metsästys

Ammunta

Kalastus

Vaatteet & jalkineet

Vaellus & retkeily

Piha & puutarha

Metsä

Koti & taloustavarat

Rakennus & työkalut

Eläimet & maanviljely

Löytönurkka

Hylte

/

Tormek

Tormek

61 tuotetta

Rajaa hakua: Suosituimmat

Tuotteet per sivu: 24

Teroitustarvikkeet metsästykseen
Tormek Märkähiomakone T-8 Original

Tormek Märkähiomakone T-8 Original

616,90 €

Varastossa
Olet nähnyt 24 tuotetta 61 Tuotteet

Tormek - kun vain terävin terä kelpaa

Maailmassa, joka on täynnä pikaratkaisuja ja puolittaisia toimenpiteitä, Tormek on ylpeänä todellisen käsityötaidon symboli. Vuodesta 1973 lähtien tämä ruotsalaisyritys on ollut työkalujen teroituksen verraton mestari, ja hyvästä syystä.

Jokainen Tormek-hiomakone on vuosien innovaation ja intohimon tulos. Ammattitaitoisille käsityöläisille ja innokkaille tee-se-itse-rakentajille nämä koneet tarjoavat vertaansa vailla olevan terävyyden, joka parantaa suorituskykyä ja pidentää työkalujen käyttöikää. Unohda työpajassa pölyä keräävät hiomakivet; Tormek on tehokkaan ja tarkkuutta vaativan teroituksen tulevaisuus.

Tormekin menestys ei kuitenkaan lopu koneisiin. Heillä on laaja valikoima lisätarvikkeita, jotka on suunniteltu tarjoamaan maksimaalista joustavuutta ja tarkkuutta riippumatta siitä, mitä työkalua haluat teroittaa. Tormekilla on ratkaisu veitsistä kirveisiin, taltoista veistoteräksiin.

Niinpä kannattaa ajatella Tormekia, kun seuraavan kerran huollat työkalujasi. Maailmassa jossa laatu ratkaisee, Tormek on itsestäänselvä valinta.

Ota yhteyttä

Tervetuloa meille!

Vahvuutemme on osaava henkilökunta, jolla on pitkä kokemus myymistämme tuotteista. Metsästys, vapaa-aika ja maanhoito ovat olleet painopistealueemme vuodesta 1911. Siksi voit aina olla varma, että saat suorat vastaukset reilulta henkilökunnaltamme meillä asioidessasi!

Hylte Hunting & Outdoor Henkilökunta


Me olemme Hylte Hunting & Outdoor
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

(suomi, ruotsi ja englanti)

HUOM!

VARASTOMME ON RUOTSISSA

Asiakkaan oikeudet