Avokauppa 30 päivän ajan
Kysymyksiä? Lähetä numerosi info@hylte.fi, ja soitamme sinulle!
Valitse maa
  • Sverige
  • Danmark
  • Norge
  • DE

Näyttää hinnat sis. alv

|

Valitse käyttäjänimi vasemmalta
Hylte Hunting & Outdoor

Metsästys

Ammunta

Kalastus

Vaatteet & jalkineet

Vaellus & retkeily

Piha & puutarha

Metsä

Koti & taloustavarat

Rakennus & työkalut

Eläimet & maanviljely

Löytönurkka

Metsä / Moottorisahat & sahaustarvikkeet / Moottorisahat / Stihl MS 251 moottorisaha
Billigast på prisjakt
Stihl MS 251 moottorisaha
MS251_I.jpg
MS231_MS251_ACTION_II.jpg
f05db4963ea2452cbcb33e678ef74962.jpg
e5c482514b6a409bb33db5f789e5a23a.jpg
Stihl

Stihl MS 251 moottorisaha

499,00 EUR

519,00 EUR
Tuotenumero: 886661113477
Vahva ja kompakti Stihl-moottorisaha 20% pienemmällä polttoaineenkulutuksella ja 50% pienemmillä päästöillä. Täydellinen mökinomistajalle!

Yhteensä:

499,00 EUR

519,00 EUR
Säästät 20,00 EUR
Verkkokaupan varasto - Varastossa

Tuotetiedot

Tehokas, kompakti 2,2 kW: n moottorisaha, jopa 20% pienempi polttoaineenkulutus ja jopa 50% pienempi haitallisten aineiden päästö verrattuna perinteisiin STIHL-kaksitahtimoottoreihin, joissa ei ole 2-MIX-tekniikkaa. Erittäin helppo käsitellä ja optimaaliset käyttöominaisuudet. Täydellinen kaikenlaisiin töihin omalla tontillasi, puutarhassasi tai polttopuiden tekemisessä.

Yhden vivun käyttö

Kaikkia tärkeitä toimintoja, kuten kylmä- ja lämmin käynnistys, käyttö ja pysäytys, hallitaan helposti ja kätevästi yhdellä vivulla. Työstä tulee yksinkertaista ja mukavaa samalla kun turvallisuus lisääntyy.

Ketjun kiristys sivulta
Lähes kaikissa STIHL-moottorisahoissa (lukuun ottamatta MS 170) ketju kiristetään turvallisella etäisyydellä terävistä leikkaavista hampaista. Kytke moottorisaha pois päältä ja löysää ketjupyörän kannen ruuvit. Kiristä ketju ruuvimeisselillä ja vedä ketjua varovasti toisella kädellä. Helppo ja turvallinen.

Kompensaattori
STIHL-kompensaattori, kaasuttimen ohjausjärjestelmä, joka varmistaa, että polttoaine-ilma-seos on aina optimaalinen suhteessa suodattimen likaisuuteen. Kompensaattori tarjoaa optimaalisen tehon pienillä päästöillä. Vasta kun teho selvästi heikkenee, on aika puhdistaa suodatin. Suodattimen puhdistusvälit pidentyvät huomattavasti.

Ilmansuodatinjärjestelmä pitkälla huoltovälillä
Ilma imetään vauhtipyörään ja asetetaan pyörimään. Keskipakoisvoima heittää suuremmat ja raskaammat likahiukkaset suoraan ulos. Ilmansuodattimeen pääsevä ilma on siis jo käynyt läpi puhdistusprosessin. Suodattimen puhdistusvälit pidentyvät siten huomattavasti.

Primer-pumppu
Manuaalisella polttoainepumpulla bensiini pumpataan kaasuttimeen muutamalla yksinkertaisella peukalon painalluksella. Sinun ei enää tarvitse vetää käynnistysjohtoa, jotta saat bensiiniä kaasuttimeen. Ylitäyttöä ei ole, koska kaikki ylimääräinen bensiini virtaa takaisin säiliöön.

STIHL 2-MIX -moottori
STIHL:in polttoainetehokkaassa 2-MIX-moottorissa on 1-in-4-kanavainen tekniikka, mikä on erittäin tehokas valtavalla väännöllä, kun taas polttoaineenkulutus on jopa 20% pienempi verrattuna vastaaviin STIHL-kaksitahtimoottoreihin, joissa ei ole 2-MIX-tekniikkaa. Lisäksi päästöt vähenevät jopa 50%. Se on EU II pakokaasudirektiivin mukainen.

STIHL tärinänvaimennusjärjestelmä
Pitkäkestoiselle tärinälle altistuva henkilö voi saada verenkiertohäiriöitä käsissä ja käsivarsissa. STIHL:n erittäin tehokas tärinänvaimennusjärjestelmä vaimentaa moottorin ja leikkauslaitteiden aiheuttamat vaaralliset tärinät tarkasti lasketuilla puskurialueilla, ja koneesta tulee mukava ja ergonominen työskennellä.

STIHL Ematic -ketjunvoitelu
STIHL:n Ematic-järjestelmä koostuu Ematic-terälevystä, Oilomatic-sahaketjusta ja manuaalisesti tai automaattisesti säädettävästä öljypumpusta. Terälevyn ja ketjun erityinen rakenne tarkoittaa, että ketjuöljy päätyy sinne, missä sitä eniten tarvitaan, ilman hävikkiä. Öljynkulutus vähenee jopa 50%

Säiliön korkki pikalukituksella
Patentoitu erityinen bensiini- ja öljysäiliön suljin. Kannessa on pikaliitin, joka tekee siitä uskomattoman helpon ja kätevän avata ja sulkea, täysin ilman työkaluja.

Talvi- / kesäkäyttö
STIHL-moottorisahoihin, joissa on kaasuttimen lämmitys, voidaan luottaa myös kylmänä vuodenaikana: Talvikäyttöön kaasutinta ympäröi esilämmitetty ilma. Tällä tavalla estetään jään muodostuminen kaasuttimessa. Yksinkertaisella valitsimella vaihdat kesä- tai talvikäytön välillä.

Katso kaikki Stihl-tuotteet

Lisätiedot

Virtalähde
Bensiini 2-tahti
Sylinterin tilavuus
45.6 cm³
Teho
2.2 kW
Sis. terävarustus
yes
Kahvan lämmitys
no
Laipan kiinnitys
3005
Leikkauspituus
35 cm
Ketjunjako
3/8'' P
Vetolenkkien leveys
1,3 mm
Korttinumero
PM3
Teräketjun nopeus maksimiteho
18.6 m/s
Teräketjun nopeus 133%:n moottoriteholla
24.8
Paino ilman terävarustusta
4.8 kg
Säädettävä öljynsyöttö
no
Äänenpainetaso
103 dB(A)
Takuu
2 vuotta
Part nr
1000083727
Valmistajan tuotenumero
11432000251
Ota yhteyttä

Tervetuloa meille!

Vahvuutemme on osaava henkilökunta, jolla on pitkä kokemus myymistämme tuotteista. Metsästys, vapaa-aika ja maanhoito ovat olleet painopistealueemme vuodesta 1911. Siksi voit aina olla varma, että saat suorat vastaukset reilulta henkilökunnaltamme meillä asioidessasi!

Hylte Hunting & Outdoor Henkilökunta


Me olemme Hylte Hunting & Outdoor
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

(suomi, ruotsi ja englanti)

HUOM!

VARASTOMME ON RUOTSISSA

Asiakkaan oikeudet