Avokauppa 30 päivän ajan
Kysymyksiä? Lähetä numerosi info@hylte.fi, ja soitamme sinulle!
Valitse maa
  • Sverige
  • Danmark
  • Norge
  • DE

Näyttää hinnat sis. alv

|

Valitse käyttäjänimi vasemmalta
Hylte Hunting & Outdoor

Metsästys

Ammunta

Kalastus

Vaatteet & jalkineet

Vaellus & retkeily

Piha & puutarha

Metsä

Koti & taloustavarat

Rakennus & työkalut

Eläimet & maanviljely

Löytönurkka

Hylte

/

Piha & puutarha

/

Kasvihuoneet ja kasvimaan hoito

/

Siemenet

Siemenet

Pientyökalut puutarhanhoitoonKasvimaan tarvikkeetNurmikon siemenetLannoitus & ravinteetRikkaruohontorjuntaMultaKasvihuoneet
Olet nähnyt 0 tuotetta 0 Tuotteet

Siemenet

Jos kuulut innokkaiden viherpeukaloiden joukkoon, meiltä löydät uskomattoman laajan valikoiman Weibullsin siemeniä!

Valikoimassamme on suuri määrä erilaisia jännittäviä vaihtoehtoja kukkien kasvattamisesta, vihanneksiin, marjoihin tai yrtteihin.

Kukansiementen valikoimaamme kuuluvat esim. auringonkukka, laventeli, leimu (phlox), asteri, salkoruusu, tsinnia ja paljon, paljon muita kukkia. Meiltä löydät kaikkea pienistä suloisista kukista isoihin ja näyttäviin kukkiin monissa eri väreissä ja alalajeissa.

Unelmoitko kauniista niittykukkien sekoituksesta? Siinä tapauksessa voimme vinkata, että meiltä löydät valmiit sekoitukset sekä yksi- että monivuotisia lajeja, jotka kasvattavat itse itsensä. Ravista pussia sekoittaaksesi siemenet kunnolla, ja kylvä harvakseltaan kasvupaikalle keväällä tai syksyllä. Kylvä joko saarekkeina paikkaan, missä ei ole ruohoa, tai todella harvaan sekoitettuna nurmikon siemeniin. Pidä kylvöpaikka kosteana muutaman viikon ajan, kunnes kaikki lajikkeet ovat itäneet. Niitä niitty kun kaikki kukat ovat kukkineet, ja jätä jätös makaamaan paikoilleen ja itämään ennen sen siivousta. Näin niitystä tulee vuosi vuodelta kauniimpi!

Mansikat ja metsämansikat kuuluvat tietenkin kesään. Jos haaveilet oman maan mansikoista tehdystä kesäkakusta, meiltä saat ostettua kaikki tarvitsemasi siemenet.

Jos haluat laittaa pienen kasvimaan puutarhaasi, meiltä löydät siemenpusseissa mm. maissia, sipulia, kurkkua, tomaattia, selleriä, kaalia, melonia, papuja, paprikaa ym.

Omien yrttien viljely on sekä hauskaa että makoisaa! Jos haluat viedä ruuan maustamisen uudelle tasolle, käyhän katsastamassa siemenvalikoimamme: krassi, minttu, basilika, tilli, persilja ym.

Älä epäröi ottaa yhteyttä meihin jos sinulla on kysyttävää siemenvalikoimastamme tai haluaisit vinkkejä ja neuvoja kasvatukseen. Me autamme mielellämme!
Ota yhteyttä

Tervetuloa meille!

Vahvuutemme on osaava henkilökunta, jolla on pitkä kokemus myymistämme tuotteista. Metsästys, vapaa-aika ja maanhoito ovat olleet painopistealueemme vuodesta 1911. Siksi voit aina olla varma, että saat suorat vastaukset reilulta henkilökunnaltamme meillä asioidessasi!

Hylte Hunting & Outdoor Henkilökunta


Me olemme Hylte Hunting & Outdoor
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

(suomi, ruotsi ja englanti)

HUOM!

VARASTOMME ON RUOTSISSA

Asiakkaan oikeudet