Avokauppa 30 päivän ajan
Nopea asiakaspalvelu
Valitse maa
  • Sverige
  • Danmark
  • Norge

Näyttää hinnat sis. alv

|

Valitse käyttäjänimi vasemmalta
Hylte Hunting & Outdoor

Metsästys

Ammunta

Kalastus

Vaatteet & jalkineet

Vaellus & retkeily

Piha & puutarha

Metsä

Koti & taloustavarat

Rakennus & työkalut

Eläimet & maanviljely

Hylte

/

Piha & puutarha

/

Kasvihuoneet ja kasvimaan hoito

/

Kasvihuoneet

Kasvihuoneet

Pientyökalut puutarhanhoitoonKasvimaan tarvikkeetNurmikon siemenetSiemenetLannoitus & ravinteetRikkaruohontorjuntaMulta

104 tuotetta

Rajaa hakua: Suosituimmat

Tuotteet per sivu: 24

Metalcraft Kasvihuone 16 ㎡ Lasi / Kennolevy Musta

Metalcraft Kasvihuone 16 ㎡ Lasi / Kennolevy Musta

2 829,00 EUR

Varastossa
Olet nähnyt 24 tuotetta 104 Tuotteet

Kasvihuoneet

Yhä useammat meistä alkavat ymmärtää kasvihuoneviljelyn hyvät puolet ja vetovoiman. Kasvihuone pidentää viljelysesonkia, siellä voi säilyttää kasveja talvisin ja se on lisäksi monille lisähuone ja suosikkipaikka, jossa voi viettää aikaa melkeimpä jokaisena vuodenaikana. Monet kasvihuoneet myös näyttävät hyvältä ja tuovat lisächarmia puutarhaan. Unelmoitko ehkä kutsuvasi perheen ja ystävät kahvittelemaan tai illalliselle kasvihuone-huvimajaan kesäiltana? Siinä tapauksessa suosittelemme lämpimästi tutustumaan meidän Metalcraftin kasvihuoneiden ja huvimajojen valikoimaamme.

Meiltä löydät laajan valikoiman kasvihuoneita, sekä isoja huvimajatyyppisiä kasvihuoneita, joissa voi istuskella ja nauttia kahvikupposesta, kuin myös pieneen puutarhaan mahtuvia malleja tai vain viljelyyn tarkoitettuja pikkukasvihuoneita.
Kasvihuoneet ovat joko lasiseinä- ja kennolevyrakenteisia tai kokonaan kennolevyrakenteisia. Meiltä löytyy useita malleja väreinä valkoinen, musta, vihreä ja alumiini.

Kennolevystä valmistettu kasvihuone on sekä vaurionkestävä että Pohjolan sään kestävä. Kennolevy on myös UV-suojattu, joten materiaali suojaa haitalliselta UV-säteilyltä ja myös tekee siitä pitkäikäisen.

Lasiseinät ja kennolevykatto tekevät kasvihuoneesta kestävän; katto suojaa auringonsäteiltä ja luo hyvän ympäristön sekä sinulle että kasveillesi. Turvalasista tehdyt seinät luovat ylellisen tunnelman ja näyttävät hyvältä, joten halutessasi voit käyttää sitä ihanana ulkohuoneena.

Kasvihuoneiden lisäksi löydät meiltä laajan valikoiman tuotteita kasvimaan hoitoon, kuten multa, siemenet, nurmikon siemenet, lannoitteet ja ravinteet, rikkaruohojen torjuntaan tarkoitetut tuotteet sekä paljon muuta.


Ota yhteyttä

Tervetuloa meille!

Vahvuutemme on osaava henkilökunta, jolla on pitkä kokemus myymistämme tuotteista. Metsästys, vapaa-aika ja maanhoito ovat olleet painopistealueemme vuodesta 1911. Siksi voit aina olla varma, että saat suorat vastaukset reilulta henkilökunnaltamme meillä asioidessasi!

Hylte Hunting & Outdoor Henkilökunta


Tilaa uutiskirjeemme

Me olemme Hylte Hunting & Outdoor
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

(suomi, ruotsi ja englanti)

HUOM!

VARASTOMME ON RUOTSISSA

Asiakkaan oikeudet