Avokauppa 30 päivän ajan
Kysymyksiä? Lähetä numerosi info@hylte.fi, ja soitamme sinulle!
Valitse maa
  • Sverige
  • Danmark
  • Norge
  • DE

Näyttää hinnat sis. alv

|

Valitse käyttäjänimi vasemmalta
Hylte Hunting & Outdoor

Metsästys

Ammunta

Kalastus

Vaatteet & jalkineet

Vaellus & retkeily

Piha & puutarha

Metsä

Koti & taloustavarat

Rakennus & työkalut

Eläimet & maanviljely

Löytönurkka

Hylte

/

Metsästys

/

Riistatuotteet

/

Riistakamerat

Riistakamerat

Tarvikkeet riistakameroihinRiistavalaistusRehunlevittimet ja ruokinta-automaatitVillieläinten houkutusaineet

9 tuotetta

Rajaa hakua: Suosituimmat

Tuotteet per sivu: 24

Denver IOC-221 SMART WiFi/IP-kamera, ulkokäyttöön

Denver IOC-221 SMART WiFi/IP-kamera, ulkokäyttöön

58,12 €

Varastossa
Uutuus
Olet nähnyt 9 tuotetta 9 Tuotteet
1

Riistakamerat

Riistakamera on monikäyttöinen laite esimerkiksi riistan, viljelyskasvien, autotallin tai kotipihan tarkkailuun. Meiltä löydät useita riistakameramalleja kuten BolyGuard, ScoutGuard ja Pro-Optics.

Riistakamera on hyvä apuväline metsästäjälle, koska se antaa tärkeää tietoa siitä, millaista riistaa on liikkeellä, miten ja missä ne liikkuvat sekä miten ne käyttäytyvät. Kameraa voivat hyödyntää myös maanviljelijät ja maanomistajat valvomaan satoa, ehkäisemään varkauksia tai muita tuhoja.

Riistakamera on oikeastaan ihan tavallinen paikallaan oleva kamera, mutta erona on että käyttäjä voi itse säätää, kuinka usein riistakamera ottaa ja lähettää kuvia. Voit esimerkiksi säätää sen niin, että se ottaa kuvia vain tietyn ajanjakson aikana vuorokauden sisällä. Kamera aktivoituu liikesensorilla, ja voit asettaa haluamasi työajan sille. Riistakamerasi on aktiivinen vain asettamiesi aikojen välillä, sekä silloin kun se havaitsee liikettä. Tämä on hyödyllinen ominaisuus, joka myös säästää akkua, tiedonsiirtoa sekä kuvien määrää!

Pro-Optics- ja BolyGuard-riistakameramme eivät käytä MMS-viestejä vaan uusimpaan teknologiaa kuvien lähettämisessä. Ensimmäinen mallimme, Pro-Optics, on puhtaasti sähköpostia lähettävä kamera, ja se voi lähettää 3G-verkon kautta todella nopeita kuvia 12, 16 tai 22 megapikselin tarkkuudella (jos kamera on asetettu sellaiselle alueelle, missä on 3G-kattavuus). Pro-Optics-kamerassa on myös etäohjausmahdollisuus sovelluksen kautta, saatavilla sekä iOs:lle että Androidille. Riistakamerassa on myös näkymätön ja vahva salama musta infrapunan, eli IR:n, muodossa, mikä tuottaa päivällä värikuvia ja yöllä mustavalkokuvia.

Toisessa mallissamme, BolyGuard BG584G:ssä, on nopea 4G-moduuli, joka mahdollistaa nopean kommunikaation, ja joka lähettää kuvat nyt uuteen pilvipalveluumme, Molnus:iin, jonne ne tallentuvat ilmaiseksi. Molnus-palvelussa näet kaikki kamerasi kuvat selkeässä kuvagalleriassa, ja voit myös muuttaa kamerasi asetuksia sovelluksen kautta. Riistakamerasi ottaa kuvia tavalliseen tapaansa, mutta sen sijaan että lähettäisi ne sinulle sähköpostilla, se lähettääkin ne suoraan Molnus-palveluun. Sen jälkeen saat ilmoituksen puhelimesi sovellukseen, että uusi kuva on otettu. Jos et halua käyttää Molnus-palvelua, voit toki muuttaa kamerasi asetukset lähettämään kuvat sähköpostiisi. BolyGuard-mallissa on 24 megapikselin kamera, ja oikein hyvä vastaanotto jopa heikon kattavuuden alueilla. Kamerassa on myös mahdollisuus 3G- ja GSM-tekniikoiden käyttöön, jos 4G-verkkoa ei ole tarjolla. BolyGuardissa on lisäksi näkymätön 940nm:n salama mustan infrapuna IR:n muodossa, joka tuottaa värikuvia päiväaikaan ja mustavalkokuvia yöaikaan.

Riistakameramme toimivat koko Pohjolassa HylteSIM-liittymällämme. Etäohjaustamme on kätevää käyttää Molnus- tai Pro-Optics-sovelluksen kautta. Näiden avulla voit helposti ottaa kuvan tai muuttaa asetuksia kotisohvaltasi käsin. Välimatka ei ole ongelma eikä mikään!

BolyGuard- ja Pro-Optics-riistakameramme toimitetaan 3 kuukauden HylteSIM-liittymällä, ja HylteSIM on esiasennettu kameroihin. Tämä tekee riistakamerasi käyttöönotosta erityisen yksinkertaista. Oikeastaan ainut asia, mitä sinun pitää tehdä on kirjoittaa sähköpostiosoitteesi! Selkeillä käyttöohjeillamme on helppoa aktivoida ja käyttää kameraasi.

Kaikki riistakamerat tarvitsevat jonkilaisen akun virtalähteeksi. Useimmat kamerat toimivat hyvin tavallisilla AA-paristoilla, mutta kannattaa aina käyttää korkealaatuisia paristoja. Hyviä AA-paristoja käyttämällä saavutetaan jopa 4-5 viikon käyttöaika riippuen siitä, kuinka paljon kuvia otetaan. Pro-Optics- ja BolyGuard-malleissamme voi käyttää sekä AA-paristoja että ulkoisia 6V:n ja 12V:n akkuja. Nämä lisäävät käyttöaikaa viikoista kuukausiin, minkä ansiosta sinun ei tarvitse käydä vaihtamassa paristoja niin usein. Säästät sekä aikaa että luontoa! Riistakameroissa käytettävät lyijykennoparistomme ovat eräänlaisia lyijyakkuja, jotka varastoivat paljon energiaa. Näiden paristojen etu on myös se, että ne eivät sisällä nestettä, joka voisi valua ulos ja vahingoittaa luontoa. Tämä myös helpottaa paristojen asentamista metsässä

Meiltä löytyy myös BolyGuard SG562-25mHD kameramalli, joka ei lähetä kuvia, vaan tallentaa ne muistikortille - sopii sinulle, jolla on helppo pääsy kameran luo!

Meiltä saat myös huollon ja tukipalvelut riistakamerallesi. HylteSIM on tilauspalvelumme, jonka avulla pidät riistakamerasi kuvien lähettämisen ja tallentamisen käynnissä helposti! Jos liittymän käyttöaika alkaa olla lopussa, saat muistutusviestin saldon lataamisesta. Meillä on pitkä kokemus riistakameroiden myynnistä, joten olet turvallisissa käsissä, kun ostat kamerasi meiltä!
Ota yhteyttä

Tervetuloa meille!

Vahvuutemme on osaava henkilökunta, jolla on pitkä kokemus myymistämme tuotteista. Metsästys, vapaa-aika ja maanhoito ovat olleet painopistealueemme vuodesta 1911. Siksi voit aina olla varma, että saat suorat vastaukset reilulta henkilökunnaltamme meillä asioidessasi!

Hylte Hunting & Outdoor Henkilökunta


Me olemme Hylte Hunting & Outdoor
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

(suomi, ruotsi ja englanti)

HUOM!

VARASTOMME ON RUOTSISSA

Asiakkaan oikeudet