Avokauppa 30 päivän ajan
Valitse maa
  • Sverige
  • Danmark
  • Norge
  • DE

Näyttää hinnat sis. alv

|

Valitse käyttäjänimi vasemmalta
Hylte Hunting & Outdoor

Metsästys

Ammunta

Kalastus

Vaatteet & jalkineet

Vaellus & retkeily

Piha & puutarha

Metsä

Koti & taloustavarat

Rakennus & työkalut

Eläimet & maanviljely

Löytönurkka

Hylte

/

Piha & puutarha

/

Päältäajettavat ruohonleikkurit

/

Puutarhatraktorit

Puutarhatraktorit

EtuleikkuritPäältäajettavan ruohonleikkurin lisävarusteetPäältäajettavan ruohonleikkurin tarvikkeetPäältäajettavan ruohonleikkurin huolto & varaosat

29 tuotetta

Rajaa hakua: Suosituimmat

Tuotteet per sivu: 24

Cub Cadet XT1 OS107

Cub Cadet XT1 OS107

3 359,00 €

Varastossa
Olet nähnyt 24 tuotetta 29 Tuotteet

Puutarhatraktorit

Suuren nurmikon pitäminen trimmattuna on todellakin aikaavievää, mutta omiin tarkoituksiin sopivan puutarhatraktorin avulla ruohonleikkuusta tulee joka tapauksessa mukavampaa ja tehokkaampaa!

Pohtiessasi sinulle parhaiten sopivan puutarhatraktorin valintaa, tärkeintä on ottaa huomioon puutarhasi muoto. Kuinka suuri nurmikkosi on? Onko se hyvin kumpareinen vai tasainen? Onko siinä paljon kulmia ja esteitä?

Jos nurmikko on esimerkiksi hyvin kumpareinen, hyvä valinta voi olla nelivetoinen puutarhatraktori. Jos nurmikollasi on monia kulmia ja nurkkia kierrettäväksi, suosittelemme puutarhatraktoria, jossa on pieni kääntösäde.

Meiltä löydät todella laajan valikoiman erilaisia ruohonleikkureita, joten meiltä löydät puutarhatraktorit tunnetuilta tuotemerkeiltä, kuten AL-KO, Cub Cadet, Husqvarna, MTD ja Stihl muutamia mainitaksemme.

Joihinkin malleihin voidaan yhdistää lisävarusteita, kuten harja ja kerääjä kulkuväylien ylläpitoon ja ruohonjämien keräämiseen. Jos haluat käyttää puutarhatraktoriasi myös talvella lumen luontiin, suosittelemme hankkimaan lumilevyn ja -ketjut, jolloin voit hyödyntää konetta vuoden ympäri.

Ymmärrämme täysin että omiin tarpeisiin sopivan puutarhatraktorin valinta voi olla vaikeaa, joten lähetä meille kysymyksesi sähköpostilla, niin neuvomme sinua valitsemaan oikein!
Ota yhteyttä

Tervetuloa meille!

Vahvuutemme on osaava henkilökunta, jolla on pitkä kokemus myymistämme tuotteista. Metsästys, vapaa-aika ja maanhoito ovat olleet painopistealueemme vuodesta 1911. Siksi voit aina olla varma, että saat suorat vastaukset reilulta henkilökunnaltamme meillä asioidessasi!

Hylte Hunting & Outdoor Henkilökunta


Me olemme Hylte Hunting & Outdoor
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

(suomi, ruotsi ja englanti)

HUOM!

VARASTOMME ON RUOTSISSA

Asiakkaan oikeudet