Avokauppa 30 päivän ajan
Kysymyksiä? Lähetä numerosi info@hylte.fi, ja soitamme sinulle!
Valitse maa
  • Sverige
  • Danmark
  • Norge
  • DE

Näyttää hinnat sis. alv

|

Valitse käyttäjänimi vasemmalta
Hylte Hunting & Outdoor

Metsästys

Ammunta

Kalastus

Vaatteet & jalkineet

Vaellus & retkeily

Piha & puutarha

Metsä

Koti & taloustavarat

Rakennus & työkalut

Eläimet & maanviljely

Löytönurkka

Hylte

/

Lifesaver

Lifesaver

1 tuotetta

Rajaa hakua: Suosituimmat

Tuotteet per sivu: 24

Vaellus & retkeily
Liberty Protective Sleeve - Orange

Liberty Protective Sleeve - Orange

17,50 €

Varastossa
Olet nähnyt 1 tuotetta 1 Tuotteet
1

LifeSaver

Täältä löydät LifeSaver-tuotteemme tehokkaaseen ja steriiliin vedenpuhdistukseen. LifeSaver-systeemi on suodatustekniikka, joka poistaa kaikki bakteerit, virukset, alkueläimet, loiset, sienet ja muut mikrobiologiset vedessä elävät patogeenit aktiivihiilisuodattimella. Tämä takaa hyvänmakuisen, puhtaan veden ilman sähköä, klooria tai UV-valoa. Valikoimastamme löydät kätevät LifeSaver Liberty-juomapullot, hieman isommat LifeSaver Cube-vesiastiat sekä suurimmat LifeSaver Jerrycan-vesikanisterit. Tarjoamme myös varusteet LifeSaver-systeemiin, kuten aktiivihiilisuodattimet ja disketit.

LifeSaver-systeemin keksi Michael Pritchard vuonna 2007, kun hän oli nähnyt traagiset puhtaan juomaveden puutteen aiheuttamat ongelmat ja kuolemantapaukset Intian valtameren tsunamin jälkeen 2004 ja hurrikaani Katrinan jälkeen 2005 New Orleansissa. Pritchardin tavoitteena oli luoda kannettava vedenpuhdistussysteemi, joka takaisi pitkäkestoisen ja kestävän juomaveden lähteen, ja vuonna 2007 hän lanseerasi maailman ensimmäisen kannettavan vedensuodattimen, Liberty-juomapullon, joka on tarpeeksi tehokas poistamaan jopa pienimmät epäpuhtaudet vedestä.

LifeSaver-systeemistä tuli nopeasti humanitaaristen piirien suosima tehokas puhtaan juomaveden ratkaisu, ja vuonna 2010, kattavan testauksen jälkeen, Ison-Britannian armeija valitsi LifeSaver-juomapullon omaksi puhtaan juomaveden ratkaisukseen. Yhteistyö kansainvälisen avustusjärjestö Oxfamin kanssa johti suuremman Cube-vedenpuhdistusratkaisun luomiseen. Cube käyttää samaa vedenpuhdistussysteemiä kuin Liberty, mutta siinä on 5 litran kapasiteetti, mikä voi antaa 4 hengen perheelle puhdasta juomavettä päivittäin koko vuodeksi.

Koko ajan kasvava valikoima tuotteita, jotka on suunniteltu olemaan kannettava, kestävä ja yhden patruunan avulla tuhansia litroja puhdasta vettä tuottava systeemi, houkuttaa myös muita käyttäjäryhmiä. Monet innokkaat ulkoilmaharrastajat, retkeilijät, metsästäjät ja seikkailijat ovat myös huomanneet LifeSaver-systeemin edut, ja tänä päivänä näitä fiksuja vedenpuhdistustuotteita käyttävät esim. valmius- ja humanitaarinen henkilöstö, palokunnat, armeijat sekä muut ulkona liikkuvat. LifeSaver-vesipullon avulla sinulla on aina puhdasta vettä käden ulottuvilla, missä ikinä liikutkin!

Ota yhteyttä

Tervetuloa meille!

Vahvuutemme on osaava henkilökunta, jolla on pitkä kokemus myymistämme tuotteista. Metsästys, vapaa-aika ja maanhoito ovat olleet painopistealueemme vuodesta 1911. Siksi voit aina olla varma, että saat suorat vastaukset reilulta henkilökunnaltamme meillä asioidessasi!

Hylte Hunting & Outdoor Henkilökunta


Me olemme Hylte Hunting & Outdoor
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

(suomi, ruotsi ja englanti)

HUOM!

VARASTOMME ON RUOTSISSA

Asiakkaan oikeudet