Avoin ostos 30 päivän ajan
Nopea asiakaspalvelu
Valitse maa
  • Sverige
  • Danmark

Näyttää hinnat sis. alv

|

Valitse käyttäjänimi vasemmalta
Hylte Hunting & Outdoor

Metsästys

Ammunta

Kalastus

Vaatteet & jalkineet

Vaellus & retkeily

Piha & puutarha

Metsä

Koti & taloustavarat

Rakennus & työkalut

Eläimet & maanviljely

Hylte

/

Vaellus & retkeily

/

Kellot & tarvikkeet

/

Kellot

Kellot

Kellojen tarvikkeet

9 tuotetta

Rajaa hakua: Suosituimmat

Garmin Fenix 6 Sapphire Hiilenmusta, musta ranneke

Garmin Fenix 6 Sapphire Hiilenmusta, musta ranneke

589,00 EUR

Varastossa
Olet nähnyt 9 tuotetta 9 Tuotteet
1

Kellot

Haluatko viedä treenisi, metsästyksesi tai vaelluksesi seuraavalle tasolle? Ehkäpä haluat seurata pulssiasi tai terveyttäsi? Meiltä löydät urheilukellot kaikkiin tarkoituksiin helpottaamaan tavoitteisiin pääsyäsi! Täältä löydät laajan valikoimamme GPS-kelloja markkinajohtajalta Garminilta.

Rakkaalla lapsella on monta nimeä: urheilukello, askelmittari, sykemittari, GPS-kello, aktiivisuusranneke - mikä tarpeesi onkaan, älykellon avulla saat kokonaiskuvan päivän aktiviteeteistasi. Useimmat mallit tarjoavat hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten askelmittari, pulssimittari, kalorilaskuri, unenlaadun ja stressin seuranta, GPS sekä ilmoitukset. Metsästäjälle suosittelemme Fenix-, Instinct- ja Tactix -malleja, joista löytyvät kartat, musiikki, edistyneet treenitoiminnot ja ilmoitukset. Lisäksi ne ovat yhteensopivia Garmin Alpha 100-, Alpha 50-, Astro 320- ja WeHunt-GPS -laitteiden kanssa. Garminin kelloissa on lisäominaisuutena myös reitintallennus, mikä helpottaa paluumatkaasi.

Jos etsit erittäin kestävää metsästyskelloa, suosittelemme Garminin Instinct-mallistoa, jolla on USA:n armeijan 810G-standarin mukainen lämmön-, iskun- ja vedenkestävyys, sekä GPS-, GLONASS- ja Galileo-satelliittiverkot. Lisäksi siinä on sisäänrakennettu 3-akselinen kompassi sekä barometrinen korkeusmittari auttamaan sinua suunnistamaan maastossa. Uutuutena meiltä löytyy Garminin Solar-mallisto, joka latautuu auringosta pidentäen akun kestoaikaa.

Monet metsästäjät ovat jo huomanneet, kuinka tehokas apuväline aktiviteettikello on - testaa sinäkin! Neuvomme myös mielellämme, joten lähetä sähköpostilla tiedustelusi.

Ota yhteyttä

Tervetuloa meille!

Vahvuutemme on osaava henkilökunta, jolla on pitkä kokemus myymistämme tuotteista. Metsästys, vapaa-aika ja maanhoito ovat olleet painopistealueemme vuodesta 1911. Siksi voit aina olla varma, että saat suorat vastaukset reilulta henkilökunnaltamme meillä asioidessasi!

Hylte Hunting & Outdoor Henkilökunta

Tilaa uutiskirjeemme

Me olemme Hylte Hunting & Outdoor
Ota yhteyttä
Asiakkaan oikeudet