Avokauppa 30 päivän ajan
Nopea asiakaspalvelu
Valitse maa
  • Sverige
  • Danmark
  • Norge

Näyttää hinnat sis. alv

|

Valitse käyttäjänimi vasemmalta
Hylte Hunting & Outdoor

Metsästys

Ammunta

Kalastus

Vaatteet & jalkineet

Vaellus & retkeily

Piha & puutarha

Metsä

Koti & taloustavarat

Rakennus & työkalut

Eläimet & maanviljely

Hylte

/

Vaellus & retkeily

/

Kellot & tarvikkeet

/

Kellot

Kellot

Kellojen tarvikkeet

37 tuotetta

Rajaa hakua: Suosituimmat

Garmin Tactix Delta Sapphire

Garmin Tactix Delta Sapphire

689,00 EUR

Lähetetään 1-3 päivän kuluessa
Olet nähnyt 24 tuotetta 37 Tuotteet

Kellot

Haluatko viedä treenisi, metsästyksesi tai vaelluksesi seuraavalle tasolle? Ehkäpä haluat seurata pulssiasi tai terveyttäsi? Meiltä löydät urheilukellot kaikkiin tarkoituksiin helpottaamaan tavoitteisiin pääsyäsi! Täältä löydät laajan valikoimamme GPS-kelloja markkinajohtajalta Garminilta.

Rakkaalla lapsella on monta nimeä: urheilukello, askelmittari, sykemittari, GPS-kello, aktiivisuusranneke - mikä tarpeesi onkaan, älykellon avulla saat kokonaiskuvan päivän aktiviteeteistasi. Useimmat mallit tarjoavat hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten askelmittari, pulssimittari, kalorilaskuri, unenlaadun ja stressin seuranta, GPS sekä ilmoitukset. Metsästäjälle suosittelemme Fenix-, Instinct- ja Tactix -malleja, joista löytyvät kartat, musiikki, edistyneet treenitoiminnot ja ilmoitukset. Lisäksi ne ovat yhteensopivia Garmin Alpha 100-, Alpha 50-, Astro 320- ja WeHunt-GPS -laitteiden kanssa. Garminin kelloissa on lisäominaisuutena myös reitintallennus, mikä helpottaa paluumatkaasi.

Jos etsit erittäin kestävää metsästyskelloa, suosittelemme Garminin Instinct-mallistoa, jolla on USA:n armeijan 810G-standarin mukainen lämmön-, iskun- ja vedenkestävyys, sekä GPS-, GLONASS- ja Galileo-satelliittiverkot. Lisäksi siinä on sisäänrakennettu 3-akselinen kompassi sekä barometrinen korkeusmittari auttamaan sinua suunnistamaan maastossa. Uutuutena meiltä löytyy Garminin Solar-mallisto, joka latautuu auringosta pidentäen akun kestoaikaa.

Monet metsästäjät ovat jo huomanneet, kuinka tehokas apuväline aktiviteettikello on - testaa sinäkin! Neuvomme myös mielellämme, joten lähetä sähköpostilla tiedustelusi.

Ota yhteyttä

Tervetuloa meille!

Vahvuutemme on osaava henkilökunta, jolla on pitkä kokemus myymistämme tuotteista. Metsästys, vapaa-aika ja maanhoito ovat olleet painopistealueemme vuodesta 1911. Siksi voit aina olla varma, että saat suorat vastaukset reilulta henkilökunnaltamme meillä asioidessasi!

Hylte Hunting & Outdoor Henkilökunta


Tilaa uutiskirjeemme

Me olemme Hylte Hunting & Outdoor
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

(suomi, ruotsi ja englanti)

HUOM!

VARASTOMME ON RUOTSISSA

Asiakkaan oikeudet