Avokauppa 30 päivän ajan
Valitse maa
 • Sverige
 • Danmark
 • Norge
 • DE

Näyttää hinnat sis. alv

|

Valitse käyttäjänimi vasemmalta
Hylte Hunting & Outdoor

Metsästys

Ammunta

Kalastus

Vaatteet & jalkineet

Vaellus & retkeily

Piha & puutarha

Metsä

Koti & taloustavarat

Rakennus & työkalut

Eläimet & maanviljely

Löytönurkka

Billigast på prisjakt
Husqvarna Automower 450x
H370-0326.jpg
H350-0374.jpg
H310-1622 (2).png
H310-1184.png
H310-1183.png
H350-0439.jpeg
H320-0853.jpeg
Husqvarna

Husqvarna Automower 450x

3 789,00 €

3 963,16 €
Tuotenumero: 7391736591843
Robottiruohonleikkureiden mestari! Selviytyy todella haastavasta maastosta, kapeista käytävistä ja jopa 45 % kallistuksesta. Sisältää Automower Connectin älypuhelimeen.

Yhteensä:

3 789,00 €

3 963,16 €
Säästät 174,16 €
Verkkokaupan varasto - Varastossa

Ei rahtikuluja!

Tuotetiedot

HUOM! Annettu neliömäärä on viitteellinen ja perustuu oletukseen, että nurmikko on neliskanttinen ja tasainen. Mietitkö, mitä tarvitset omalle nurmikollesi? Lähetä tiedustelu sähköpostilla ja autamme valitsemaan oikean leikkurin!


X-sarjan huippumalli maailman johtavalta robottileikkurien valmistajalta. Älykäs leikkuri selviää suurista ja vaativista alueista, joilla voi olla kapeita käytäviä, esteitä, epätasaisuutta sekä kaltevuudeltaan jopa 45 %:n kallistuksia. GPS-avusteinen navigointi ja monet muut ominaisuudet kuten Automower® Connect, varmistavat älykkään nurmikon hoidon sekä vihreän, hyväkuntoisen ja aina siistin nurmikon. Esteiden etätunnistuksen ansiosta leikkuri leikkaa nopeammin ja entistä suurempia alueita. Robottileikkuria voidaan ohjata Automower® Connect -sovelluksella, jonka avulla voit seurata ja hallita leikkuria sekä saada päivityksiä suoraan älypuhelimen näytölle missä ja milloin tahansa.

Huom! Kaikissa X-malleissa on Automower Connect!


 • Muista myös tilata asennuspaketti (sis. rajakaapelin, kiinnitystapit, jatkokset ja liittimet). Tälle koneelle suosittelemme Large-asennuspakettia.
 • Suojaa robottiruohonleikkurisi oikein! Älä unohda tyylikästä ja suosittua Hyman suojakatosta!


Pintakapasiteetti: 5 000m²

Akun tyyppi: Li-ion

Latausaika: 60min


Automower-leikkurin tekniset edut:

 • Automower Connect® - Mahdollistaa leikkurin hallinnan ja käytön älypuhelimen välityksellä. Voit lähettää käynnistys-, pysäytys- ja pysäköintikäskyjä, tarkistaa ja tehdä säätöjä sekä vastaanottaa hälytyksiä. Jos leikkurisi varastetaan, voit seurata sen sijaintia, missä tahansa itse oletkin.

 • GPS-avusteinen navigointi - Sisäänrakennettu GPS-järjestelmä luo puutarhasta kartan raja- ja hakukaapelien sijainnin mukaan. Husqvarna Automower® rekisteröi jo leikkaamansa alueet ja sovittaa liikeratansa sen mukaisesti. Näin taataan koko nurmikon leikkaus parhaalla mahdollisella tavalla!

 • Erinomainen liitettävyys - Yhteensopiva Amazon Alexa- ja Google Home -palvelujen kanssa. Tämä tarkoittaa, että annat vain äänikäskyn älykaiuttimen kautta, ja Husqvarna Automower® ryhtyy työhön.

 • Ultrasonic-esteiden tunnistus - Leikkuri havaitsee esteet jo etäältä ja hidastaa vauhtia ajoissa.

 • 3 hakukaapelia - Kolme hakukaapelia helpottavat latausasemalle paluuta sekä toimintaa monimuotoisella ja laajalla alueella.

 • Sähköinen leikkuukorkeuden säätö - Haluttu leikkuukorkeus on helppo säätää sähköisesti päävalikosta.

 • Sääajastin - Husqvarna Automower® säätää työajan nurmikon kasvuvauhdin mukaan, mikä tarkoittaa leikkuuajan maksimoimista ruohon nopean kasvun aikana. Aurinkoisella tai kuivalla säällä leikkuri leikkaa ajallisesti vähemmän, mikä vähentää sekä nurmikon että leikkurin kulumista. 

 • Automaattinen käytäväntunnistus - Husqvarna Automower® tunnistaa kapeat käytävät automaattisesti ja pystyy kulkemaan myös todella ahtaista käytävistä. Leikkuri vaihtelee reittiään käytävien läpi kulkiessaan, jolloin nurmikkoon ei jää ikäviä uria.

 • Leikkuri selviytyy jopa 45 %:n kallistumista - Suuret, karkeakuvioiset pyörät varmistavat erinomaisen pidon myös liukkaalla alustalla.

 • Terälaitteen automaattinen epätasapainon tunnistus - Terälaitteen automaattisen epätasapainon tunnistuksen ansiosta hiljainen ja ongelmaton käyttö. Epätasapaino saattaa aiheutua puuttuvista, päällekkäin asennetuista tai vaurioituneista teristä.

 • Kohdeleikkaaminen - Ominaisuuden ansiosta Automower® pystyy leikkaamaan nopeasti rajatun alueen pidemmän ruohon. Toiminto on erittäin kätevä esimerkiksi, jos pitää leikata puutarhakalusteiden alla oleva alue (kalusteet syrjään siirrettynä). Kun leikkuri on asetettu haluttuun kohtaan ja leikkuutavaksi on valittu neliöleikkaus, leikkuri leikkaa tiiviitä kierroksia. Kun ruoho on leikattu, se palaa automaattiseen leikkuutapaan.

 • Profiilit - Tekee käyttämisestä helpompaa, jos samaa leikkuria käytetään useammassa paikassa. Jokainen profiili voidaan nimetä yksilöllisesti ja eri asetuksia on siten helppo vaihtaa eri kohteissa.

 • Kumipuskurit - Kuminen etupuskuri antaa leikkurillle enemmän suojaa puiden, pensaiden ja muita esteiden varalta.

 • GPS-varkaussuoja - Estää leikkurin varkauksia sekä voit jäljittää leikkuriasi. Leikkurissa on myös hälytys, ja leikkuria voidaan käyttää vain syöttämällä leikkurin oma PIN-koodi.

 • Hiljainen ääni - Ainutlaatuisen leikkuumenetelmänsä ansiosta Automower® tekee työtään hiljaisesti ja ympäristöä häiritsemättä ja vain silloin, kun haluat.

 • Ultrahiljainen käyttö - Pyöränmoottoreiden uusi teknologia ja kaksiportainen vaihteisto mahdollistavat ultrahiljaisen käytön. Erinomainen suorituskyky ilman häiritsevää melua, eikä 24/7 leikkaaminen häiritse naapurustoakaan.

 • Matala energiankulutus & päästötön - Sähkökäyttöinen Automower® on täysin päästötön. Tehokas energian hallinta tarkoittaa pientä virrankulutusta, minkä vuoksi Automower®-leikkurin käyttökustannukset ovat vain murto-osa perinteisten ruohonleikkureiden kuluista.

 • Automaattinen lataus - Kun Automower® tarvitsee lisää virtaa, se etsii itse reittinsä latausasemalle ja lataa akkunsa automaattisesti.

 • Nosto-, törmäys- ja kallistustunnistimet - Jos Automower® nostetaan maasta tai se kaatuu, leikkuuterät pysähtyvät automaattisesti. Jos Automower® törmää esteeseen, se pysähtyy ja vaihtaa suuntaa vahinkoa aiheuttamatta.

 • Säänkestävä - Automower® voi olla ulkona kellon ympäri, sillä se on suunniteltu toimimaan itsenäisesti sääoloista riippumatta.

 • Ajasta leikkuusi - Sinä päätät, milloin ja miten usein haluat Automower®-leikkurin tekevän työtään.

 • Viisi etäkäynnistyspistettä - Nurmikko voidaan leikata tasaisesti joka puolelta, kun leikkuri on mahdollista ohjata viiteen eri pisteeseen patentoitua hakukaapelia pitkin. Etenkin suurilla alueilla on tärkeää olla useampi etäkäynnistyspiste.

Lisätiedot

Leikkuualueen maksimikoko
5000
Työalueen maksimikaltevuus
45
Hälytin
Kyllä
Sovellus
Automower® Connect
Akun kapasiteetti
10
Akkutyyppi
Li-Ion
Rajakaapeli
Rajakaapeli
Virtalähde
Akku
GPS-navigointi
yes
Infopaneeli
LCD-näyttö asetusvalikolla
Leikkausleveys cm
24
Maksimi leikkauskorkeus
60
Minimi leikkauskorkeus
20
Leikkuumenetelmä
3 nivellettyä terää
Latausjärjestelmä
Automaattinen
Äänenvoimakkuus
58
Nostotunnistin
Kyllä
Rajakaapelit
3 kpl
PIN-koodi
Kyllä
Ohjelmistopäivitys
Jälleenmyyjä
Älypuhelinkytkennän tyyppi
GSM/2G+4G
Ajastin
Kyllä
Kallistusanturi
Kyllä
Leikkauskapasiteetti tunnissa
208 m²
Paino
13.9 kg
Takuu
2 vuotta
Part nr
1000367183
Valmistajan tuotenumero
9678530-21
Ota yhteyttä

Tervetuloa meille!

Vahvuutemme on osaava henkilökunta, jolla on pitkä kokemus myymistämme tuotteista. Metsästys, vapaa-aika ja maanhoito ovat olleet painopistealueemme vuodesta 1911. Siksi voit aina olla varma, että saat suorat vastaukset reilulta henkilökunnaltamme meillä asioidessasi!

Hylte Hunting & Outdoor Henkilökunta


Me olemme Hylte Hunting & Outdoor
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

(suomi, ruotsi ja englanti)

HUOM!

VARASTOMME ON RUOTSISSA

Asiakkaan oikeudet