Avokauppa 30 päivän ajan
Kysymyksiä? Lähetä numerosi info@hylte.fi, ja soitamme sinulle!
Valitse maa
 • Sverige
 • Danmark
 • Norge
 • DE

Näyttää hinnat sis. alv

|

Valitse käyttäjänimi vasemmalta
Hylte Hunting & Outdoor

Metsästys

Ammunta

Kalastus

Vaatteet & jalkineet

Vaellus & retkeily

Piha & puutarha

Metsä

Koti & taloustavarat

Rakennus & työkalut

Eläimet & maanviljely

Löytönurkka

Billigast på prisjakt
Husqvarna Automower 440
108582180-origpic-4fdc9e.jpg
108582180-origpic-36be05.jpg
108582180-origpic-a8da81.jpg
108582180-origpic-c7f717.jpg
Husqvarna

Husqvarna Automower 440

3 306,89 €

Tuotenumero: 7391736362122
Hiljainen, kestävä robottiruohonleikkuri todella suuriin puutarhoihin (4000 m²). Se selviytyy monimutkaisista pihoista, kapeista käytävistä, vaihtelevasta maastosta ja rinteitä, joiden kaltevuus on 45%.

Yhteensä:

3 306,89 €

Verkkokaupan varasto - Varastossa

Ei rahtikuluja!

Tuotetiedot

HUOM! Neliömetrit olettaen, että nurmikko on tasainen ja suorakaiteen muotoinen. Etkö tiedä, mikä ruohonleikkuri sopii sinulle parhaiten? Lähetä tiedustelu sähköpostilla ja autamme sinua löytämään oikean leikkurin!


Husqvarna Automower® 440 on kestävä ja erittäin luotettava robottiruohonleikkuri puutarhoihin ja nurmikoille, joiden koko on enintään 4000 m2. Se navigoi hiljaa ja automaattisesti monimutkaisilla alueilla, kapeissa käytävissä, vaihtelevassa maastossa ja jopa 45%:n rinteissä. Sääajastin säätää leikkuun ruohon kasvun mukaan, ja kohdeleikkaus hoitaa alueet, joissa ruoho on pidempää. Lue lisää 440 toiminnoista alla!

 • Muista myös tilata asennuspaketti (sis. rajakaapelin, kiinnitystapit, liittimet ja jatkokset). Tälle koneelle suosittelemme asennuspakettia Large.
 • Suojaa robottiruohonleikkuri oikein! Älä unohda Hyman tyylikästä ja suosittua suojakatosta!
 • Lisäksi saatavilla: Hanki Automower Connect -palvelu ja seuraa Automoweria puhelimellasi.

Pinta-ala: 4000m²

Akkutyyppi: Li-ion

Latausaika: 60min


Automowerin tekniset edut:

 • Sähköinen korkeuden säätö - Leikkuukorkeus on helppo säätää sähköisellä korkeuden säätötoiminnolla, johon pääsee kätevästi päävalikosta.

 • Kolme hakukaapelia - Kolme hakukaapelia lyhentävät latausaseman hakuaikaa, vaikka puutarha on suuri, monimutkainen tai jaettu erillisiin alueisiin.

 • Automaattinen käytävien tunnistus - Robottiruohonleikkuri tunnistaa kapeat käytävät automaattisesti ja pääsee läpi myös kapeimmista. Se muuttaa reittiään käytävien läpi kulkiessaan urien syntymisen välttämiseksi.

 • Sääajastin - Työskentelyajat mukautetaan nurmikon kasvunopeuteen, eli robottiruohonleikkuri maksimoi leikkausajan ruohon runsaamman kasvun aikana. Esimerkiksi aurinkoisella tai kuivalla säällä se ei leikkaa niin paljon ja on siten lempeämpi ja kuluttaa vähemmän sekä nurmikkoa että leikkuria.

 • Automower® Connect @ HOME - Kommunikoi helposti ja mukavasti leikkurin kanssa älypuhelimen Bluetooth-yhteyden kautta. Vastaanota ilmoituksia, lähetä aloitus- ja pysäköintikomentoja ja säädä ruohonleikkurin asetuksia enintään 10 metrin päähän. Vakiona 300-400 -sarjassa.

 • Selviää jopa 45% rinteissä - Suuret, leveäkuvioiset renkaat antavat robottiruohonleikkurille erinomaisen pidon myös liukkaalla alustalla.

 • Terälaitteen epätasapainon tunnistus - Havaitsee automaattisesti leikkausjärjestelmän epätasapainon, joka voi johtua puuttuvista tai päällekkäin asennetuista teristä.

 • Kohdeleikkaus - Ominaisuuden ansiosta Automower pystyy leikkaamaan nopeasti rajatun alueen pidemmän ruohon. Toiminto on erityisen kätevä esimerkiksi, jos pitää leikata puutarhakalusteiden alla oleva alue (kalusteet syrjään siirrettynä). Aseta ruohonleikkuri haluamallesi alueelle ja valitse neliöleikkaus. Ruohonleikkuri leikkaa tiivitä kierroksia ja palaa automaattitilaan, kun työ on tehty.

 • Profiilit - Asetusten muisti. Täydellinen, jos esimerkiksi käytät ruohonleikkureita useammassa kuin yhdessä paikassa. Jokainen profiili voidaan nimetä persoonallisesti ja eri asetuksia on siten helppo vaihtaa eri kohteissa.

 • Ultrahiljainen käyttö - Pyöränmoottoreiden uusi teknologia ja kaksiportainen vaihteisto mahdollistavat erittäin hiljaisen käytön. Erinomainen suorituskyky ilman häiritsevää melua, eikä ympärivuorokautinen leikkaaminen häiritse ympäristöä.

 • Matala melutaso - Ainutlaatuisen leikkuumenetelmän ansiosta Husqvarna Automower® tekee työtään hiljaa ja huomaamattomasti ja vain silloin, kun haluat.

 • Alhainen energiankulutus eikä päästöjä - Koska robottiruohonleikkuri toimii akulla, se ei aiheuta haitallisia päästöjä. Tehokas energianhallinta tarkoittaa pientä virrankulutusta, minkä vuoksi robottiruohonleikkurin käyttökustannukset ovat vain murto-osa perinteisten ruohonleikkurien kustannuksista.

 • Varkaudenesto - Varustettu hälytyksellä, eikä sitä voi käyttää ilman koneen omaa PIN-koodia.

 • Säänkestävä - Voi olla ulkona ympäri vuorokauden ja toimii erinomaisesti säästä riippumatta.

 • Viisi etäkäynnistyspistettä - Nurmikko voidaan leikata tasaisesti joka puolelta, kun leikkuri on madhollista ohjata viiteen eri pisteeseen hakukaapelia pitkin. Mitä suurempi nurmikko, sitä tärkeämpää on olla useita etäkäynnistyspisteitä.

 • Suunnittele leikkaus - Päätät itse milloin ja kuinka usein haluat leikkurin tekevän työtään.

 • Nosto-, törmäys- ja kallistustunnistimet - Jos robottiruohonleikkuri kaatuu tai sitä nostetaan, leikkaus loppuu välittömästi. Jos se kohtaa esteen, se pysähtyy ja muuttaa suuntaa aiheuttamatta vahinkoa.

 • Automaattinen lataus - Jos leikkuri tarvitsee lisää virtaa, se hakeutuu automaattisesti latausasemalle.

Lisätiedot

Leikkuualueen maksimikoko
4000
Työalueen maksimikaltevuus
45
Hälytin
Kyllä
Sovellus
Automower® Connect@HOME
Akun kapasiteetti
10
Akkutyyppi
Li-Ion
Rajakaapeli
Rajakaapeli
Virtalähde
Akku
Infopaneeli
LCD-näyttö asetusvalikolla
Leikkausleveys cm
24
Maksimi leikkauskorkeus
60
Minimi leikkauskorkeus
20
Leikkuumenetelmä
3 nivellettyä terää
Latausjärjestelmä
Automaattinen
Äänenvoimakkuus
56
Nostotunnistin
Kyllä
Rajakaapelit
3 kpl
PIN-koodi
Kyllä
Ohjelmistopäivitys
Jälleenmyyjä
Älypuhelinkytkennän tyyppi
Bluetooth
Ajastin
Kyllä
Kallistusanturi
Kyllä
Leikkauskapasiteetti tunnissa
167 m²
Paino
12.9 kg
Takuu
2 vuotta
Part nr
1000367018
Valmistajan tuotenumero
9676733-21
Ota yhteyttä

Tervetuloa meille!

Vahvuutemme on osaava henkilökunta, jolla on pitkä kokemus myymistämme tuotteista. Metsästys, vapaa-aika ja maanhoito ovat olleet painopistealueemme vuodesta 1911. Siksi voit aina olla varma, että saat suorat vastaukset reilulta henkilökunnaltamme meillä asioidessasi!

Hylte Hunting & Outdoor Henkilökunta


Me olemme Hylte Hunting & Outdoor
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

(suomi, ruotsi ja englanti)

HUOM!

VARASTOMME ON RUOTSISSA

Asiakkaan oikeudet