Avokauppa 30 päivän ajan
Valitse maa
  • Sverige
  • Danmark
  • Norge
  • DE

Näyttää hinnat sis. alv

|

Valitse käyttäjänimi vasemmalta
Hylte Hunting & Outdoor

Metsästys

Ammunta

Kalastus

Vaatteet & jalkineet

Vaellus & retkeily

Piha & puutarha

Metsä

Koti & taloustavarat

Rakennus & työkalut

Eläimet & maanviljely

Löytönurkka

Piha & puutarha / Robottiruohonleikkurit & tarvikkeet / Robottiruohonleikkurit / Robottiruohonleikkurit Husqvarna / Husqvarna Automower 435X AWD X-Line Robottiruohonleikkuri
Billigast på prisjakt
Husqvarna Automower 435X AWD X-Line Robottiruohonleikkuri
H310-1905.png
H310-1896.png
H310-1894.png
H310-1895.png
H350-0670b.jpeg
H350-0671.jpeg
H350-0682.jpeg
H310-1893.png
Husqvarna

Husqvarna Automower 435X AWD X-Line Robottiruohonleikkuri

4 750,01 €

5 376,74 €
Tuotenumero: 7391736592048
Robottiruohonleikkuri Automower nelivedolla, selviytyy maks. 3500m² nurmikosta ja maks. 70 % kallistuksista. LED-valoilla ja & Connect®:llä.

Yhteensä:

4 750,01 €

5 376,74 €
Säästät 626,73 €
Verkkokaupan varasto - Varastossa

Ei rahtikuluja!

Tuotetiedot

HUOM! Neliömetrit olettaen, että nurmikko on tasainen ja suorakaiteen muotoinen. Etkö tiedä, mikä leikkuri sopii nurmikollesi parhaiten? Lähetä sähköpostitiedustelu, niin autamme sinua valitsemaan oikean leikkurin!


Husqvarna Automower® 435X AWD on edelläkävijä robottileikkurimarkkinoilla. Nelivetoinen leikkuri hoitaa jopa 3,500 m² suuruiset nurmikot, kiertää esteet, selviää epätasaisessa maastossa ja jopa rinteistä, joiden kaltevuus on 70 %. Leikkurissa on X-sarjan ominaisuudet, kuten LED-ajovalot, esteiden etätunnistus sekä interaktiivinen Automower® Access. Vakiona GPS-seurannan sisältävä Automower® Connect, jonka avulla leikkuria voi hallita milloin ja missä tahansa.

  • Suojaa robottiruohonleikkurisi oikein! Älä unohda tyylikästä ja suosittua Hyman suojakatosta!

  • Pinta-ala kapasiteetti: 3500 m²

  • Keskimääräinen latausaika: 30 min

  • Korkein äänitaso: 62 dB(A)


Automower® AWD

Automower® AWD -mallien teknologia mahdollistaa sen, että jokaisen pyörän hallinta on yksilöllistä, minkä ansiosta toiminta on paras mahdollinen kaikkein vaativimmissakin maastoissa.


Nivelletty takarungon rakenne

Automower® AWD -malleissa on nivelletty takarungon rakenne, joka mahdollistaa erinomaisen navigoinnin monimuotoisilla nurmikoilla ja kapeilla käytävillä.


Automower® Access

Uusi Automower Access on yhtä kuin interaktiivinen, huipputarkka värinäyttö, pyörivä kytkin ja valintapainike sekä tilailmaisin, jotka yhdessä tekevät robottileikkurin hallinnasta ja käytöstä intuitiivista ja edistyksellistä.


GPS-avusteinen navigointi

Leikkurin GPS-järjestelmä luo puutarhasta kartan raja- ja hakukaapelien sijainnin mukaan. Husqvarna Automower® rekisteröi puutarhasta jo leikkaamansa alueet ja säätää liikeratansa sen mukaan. Näin taataan nurmikon optimaalinen leikkaaminen kaikkialta ja erinomainen leikkuutulos.


Automower® Connect

Automower® Connect mahdollistaa leikkurin hallinnan ja käytön älypuhelimen välityksellä. Voit lähettää käynnistys-, pysäytys- ja pysäköintikäskyjä, tarkistaa ja tehdä säätöjä sekä vastaanottaa hälytyksiä. Jos leikkurisi varastetaan, voit seurata sen sijaintia, missä tahansa itse oletkin.


Ultrasonic-esteiden tunnistus

Sisäänrakennetut ultraäänianturit auttavat ruohonleikkuria välttämään esteitä havaitsemalla ne ajoissa.


Sääajastin

Husqvarna Automower® säätää työajan nurmikon kasvuvauhdin mukaan, mikä tarkoittaa leikkuuajan maksimoimista nurmikon nopean kasvun aikana. Aurinkoisella tai kuivalla säällä, tai myöhään syksyllä, leikkuri leikkaa ajallisesti vähemmän, mikä vähentää sekä nurmikon että leikkurin kulumista.


Kaksi hakukaapelia

Malliston kärkituotteet on varustettu kahdella hakukaapelilla, jotka helpottavat ja nopeuttavat työtä etenkin monimuotoisissa puutarhoissa.


Terälaitteen epätasapainon tunnistus

Terälaitteen automaattisen epätasapainon tunnistuksen ansiosta hiljainen ja ongelmaton käyttö. Epätasapaino saattaa aiheutua puuttuvasta, päällekkäin asennetuista tai vaurioituneesta terästä.


Vaihdettava värikuori

Robottileikkurin voi yksilöidä vaihtamalla siihen värillisen ulkokuoren. Saatavana valkoisena ja Husqvarnan oranssina.


Ainutlaatuinen leikkuujärjestelmä

Husqvarna Automower® leikkaa vähän mutta säännöllisesti, minkä tuloksena saat kauniin ja elinvoimaisen nurmikon. Mattoveitsimäisen terävät terät on valmistettu kestävästä hiiliteräksestä ja kiinnitetty tukevaan terälautaseen, mikä varmistaa tehokkaan käytön ja erittäin pienen energiankulutuksen.


Automaattinen lataus

Kun robottiruohonleikkuri tarvitsee lisää virtaa, se etsii itse reittinsä latausasemalle ja lataa akkunsa automaattisesti.


Kallistus-, nosto- ja törmäystunnistimet

Jos Automower® nostetaan tai kaadetaan leikkuuterät pysähtyvät välittömästi. Terät on myös sijoitettu kauas leikkuukotelon reunoista. Jos Automower® törmää esteeseen, se pysähtyy ja vaihtaa suuntaa vahinkoa aiheuttamatta.


LED-ajovalot

Energiatehokkaat LED-ajovalot varmistavat hyvän näkyvyyden myös pimeällä. Valot ilmaisevat häiriötilan vilkkumalla.


Ultra-silent pyöränmoottorit

Pyöränmoottoreiden uusi teknologia ja kaksiportainen vaihteisto mahdollistavat ultrahiljaisen käytön. Erinomainen suorituskyky ilman häiritsevää melua, eikä 24/7 leikkaaminen häiritse naapurustoakaan.


Automaattinen käytävien tunnistus

Husqvarna Automower® tunnistaa automaattisesti kapeat käytävät ja pystyy kulkemaan myös todella ahtaista käytävistä. Leikkuri vaihtelee reittiään käytävien läpi kulkiessaan, jolloin nurmikkoon ei jää ikäviä uria.


Viisi etäkäynnistyspistettä

Nurmikko voidaan leikata tasaisesti joka puolelta, kun leikkuri on mahdollista ohjata viiteen eri pisteeseen patentoitua hakukaapelia pitkin. Etenkin suurilla alueilla on tärkeää olla useampi etäkäynnistyspiste.


GPS-pohjainen varkaussuoja

Varustettu GPS-pohjaisella varkaussuojalla, joka lähettää sinulle ilmoituksia puhelimeen, tablettiin tai tietokoneeseen. Automower®-leikkurin asentaminen on turvallista ja varkausriskit ovat minimaalisia.


Luotettava

Robottiruohonleikkurin täytyy olla 100% luotettava. Husqvarna on satsannut jo 20 vuotta leikkuukonseptinsa kehitykseen ja hienosäätöön saavuttaakseen parhaan mahdollisen luotettavuuden, laadun ja leikkaustuloksen mahdollisimman pienellä vaivalla.


Ei pakokaasupäästöjä

Sähkökäyttöinen Automower® on täysin päästötön.


Alhainen energiankulutus

Tehokas energian hallinta tarkoittaa pientä virrankulutusta, minkä vuoksi Automower®-leikkurin käyttökustannukset ovat vain murto-osa perinteisten ruohonleikkureiden kuluista.


Säänkestävä

Husqvarna Automower® voi olla ulkona ympäri vuorokauden, sillä se on suunniteltu toimimaan itsenäisesti säästä riippumatta. Automower® on tehty kestämään Pohjolan viileitä ja sateisia kesiä.


Erinomainen liitettävyys

Kaikki Automower® Connect -sovelluksella varustettu robottiruohonleikkurit ovat yhteensopivia Amazon Alexa ja Google Home -palvelujen kanssa. Husqvarna Automower® ryhtyy työhön, kun sille antaa äänikomennon älykaiuttimen kautta.


Maksimikaltevuus 70 %

Voimakaskuvioiset renkaat ja nelipyöräveto varmistavat eriniomaisen pidon myös liukkaalla alustalla. Leikkuri selviää kaltevuudeltaan jopa 70 %:n rinteistä.


Sähköinen leikkuukorkeuden säätö

Haluttu leikkuukorkeus on helppo säätää sähköisesti.


Joustava latausaseman sijoitus

Latausasema on mahdollista asentaa joustavasti puutarhan eri kohtiin mahdollistaen yksinkertaisen asentamisen ja luotettavan telakoitumisen jatkuvasti.


Kumipuskuri

Kuminen etupuskuri antaa leikkurillle enemmän suojaa puita, pensaita ja muita kohteita vastaan, joihin leikkuri törmää asennuksellaan.

Lisätiedot

Leikkuualueen maksimikoko
3500
Työalueen maksimikaltevuus
70
Hälytin
Kyllä
Sovellus
Automower® Connect
Akun kapasiteetti
5
Akkutyyppi
Li-Ion
Rajakaapeli
Rajakaapeli
Virtalähde
Akku
GPS-navigointi
yes
Infopaneeli
LCD-näyttö asetusvalikolla
Leikkausleveys cm
22
Maksimi leikkauskorkeus
70
Minimi leikkauskorkeus
30
Leikkuumenetelmä
3 terää
Latausjärjestelmä
Automaattinen
Äänenvoimakkuus
62
Nostotunnistin
Kyllä
Rajakaapelit
2 kpl
PIN-koodi
Kyllä
Ohjelmistopäivitys
FOTA
Älypuhelinkytkennän tyyppi
GSM/2G+4G
Ajastin
Kyllä
Kallistusanturi
Kyllä
Leikkauskapasiteetti tunnissa
146 m²
Paino
17.3 kg
Takuu
2 vuotta
Part nr
1000367184
Valmistajan tuotenumero
9678533-21
Ota yhteyttä

Tervetuloa meille!

Vahvuutemme on osaava henkilökunta, jolla on pitkä kokemus myymistämme tuotteista. Metsästys, vapaa-aika ja maanhoito ovat olleet painopistealueemme vuodesta 1911. Siksi voit aina olla varma, että saat suorat vastaukset reilulta henkilökunnaltamme meillä asioidessasi!

Hylte Hunting & Outdoor Henkilökunta


Me olemme Hylte Hunting & Outdoor
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

(suomi, ruotsi ja englanti)

HUOM!

VARASTOMME ON RUOTSISSA

Asiakkaan oikeudet