Avokauppa 30 päivän ajan
Valitse maa
 • Sverige
 • Danmark
 • Norge
 • DE

Näyttää hinnat sis. alv

|

Valitse käyttäjänimi vasemmalta
Hylte Hunting & Outdoor

Metsästys

Ammunta

Kalastus

Vaatteet & jalkineet

Vaellus & retkeily

Piha & puutarha

Metsä

Koti & taloustavarat

Rakennus & työkalut

Eläimet & maanviljely

Löytönurkka

Billigast på prisjakt
Husqvarna Automower 430X Robottiruohonleikkuri
H310-1622 (1).png
H310-1611b.png
H310-1614.png
H320-0853.jpeg
H350-0507.jpeg
Husqvarna

Husqvarna Automower 430X Robottiruohonleikkuri

2 580,01 €

3 346,12 €
Tuotenumero: 7391736591676
Älykäs robottiruohonleikkuri suuremmille pinnoille (jopa 3 200m²) ja jopa 45 % kalteviin rinteisiin. Sisältää älypuhelimeen liitettävän Automower Connectin.

Yhteensä:

2 580,01 €

3 346,12 €
Säästät 766,11 €
Verkkokaupan varasto - Varastossa

Tuotetiedot

 

HUOM! Neliömetrit olettaen, että nurmikko on tasainen ja suorakaiteen muotoinen. Etkö tiedä, mikä ruohonleikkuri sopii sinulle parhaiten? Lähetä tiedustelu sähköpostilla, ja autamme sinua oikean leikkurin löytämisessä!


X-sarjan edistyksellinen robottileikkuri maailman johtavalta robottileikkurivalmistajalta. Älykäs leikkuri selviää suurista ja vaativista alueista, joilla voi olla kapeita väyliä, esteitä, istutuksia, epätasaisuutta sekä kaltevuudeltaan jopa 45 %:n rinteitä. GPS-avusteinen navigointi ja monet muut ominaisuudet kuten Automower® Connect, varmistavat älykkään nurmikon hoidon sekä vihreän, hyvinvoivan ja siistin nurmikon. Robottileikkuria voidaan ohjata Automower® Connect -sovelluksella, joka mahdollistaa leikkurin hallinnoinnin älypuhelimella missä ja milloin tahansa.

HUOM! Kaikissa X-malleissa on Automower Connect!

 • Muista myös tilata  asennuspaketti  (sis. rajakaapelin, kiinnitystapit, jatkokset ja liittimet). Tälle koneelle suosittelemme Medium-asennuspakettia.
 • Suojaa robottiruohonleikkurisi oikein! Älä unohda tyylikästä ja suosittua Hyman suojakatosta!


Pinta-alakapasiteetti: 3 200m²

Akkutyyppi: Li-ion

Latausaika: 50 min


Automowerin tekniset edut:

 • Automower Connect® - Antaa sinulle täydellisen yhteyden leikkuriin älypuhelimesi kautta. Voit käynnistää, pysäyttää ja pysäköidä leikkurin helposti ja säätää asetuksiasi. Voit myös saada hälytyksen ja jäljittää ruohonleikkurin, jos se varastetaan - riippumatta siitä, missä olet.

 • Kaksi hakukaapelia   - Varustettu kahdella hakukaapeleilla, jotka lyhentävät latausaseman etsintäaikaa, etenkin monimutkaisissa puutarhoissa.

 • GPS-navigointi   - Sisäänrakennettu GPS-järjestelmä luo puutarhasta kartan raja- ja ohjauskaapelien sijainnin mukaisesti. Robottiruohonleikkuri rekisteröi puutarhan jo  leikatut alueet ja mukauttaa leikkausta sen mukaisesti. Tällä tavoin kaikki nurmikon osat saavat parhaan mahdollisen leikkaustuloksen!

 • Sähköinen korkeudensäätö - Leikkuukorkeus on helppo säätää sähköisellä korkeuden säätötoiminnolla, johon pääsee helposti päävalikosta.

 • Sääajastin - Työskentelyajat mukautetaan nurmikon kasvunopeuteen, eli robottiruohonleikkuri maksimoi leikkuuajan ruohon runsaamman kasvun aikana. Esimerkiksi aurinkoisella tai kuivalla säällä se leikkaa vähemmän, ja siten kuluttaa vähemmän sekä nurmikkoa että leikkuria.

 • Automaattinen käytävien tunnistus   - Robottiruohonleikkuri havaitsee kapeat käytävät automaattisesti ja pystyy kulkemaan myös ahtaimmista. Se vaihtelee reittiään käytävien läpi kulkiessaan urien muodostumisen välttämiseksi.

 • Selviää jopa 45% kaltevista rinteistä   - Suuret, leveäkuvioiset renkaat antavat robottiruohonleikkurille erinomaisen pidon myös liukkaalla alustalla.

 • Terälaitteen epätasapainon tunnistus - Havaitsee automaattisesti leikkausjärjestelmän epätasapainon, joka voi johtua päällekkäin asennetuista tai vaurioituneista teristä.

 • Erinomainen liitettävyys - Yhteensopiva Amazon Alexan ja Google Homen kanssa. Annat vain älykaiuttimelle äänikomennon - ja Husqvarna Automower® noudattaa sitä.

 • Kohdeleikkaaminen - Erikoisasetus rajallisten alueiden pidemmän ruohon leikkaamiseen. Tämä on erityisen hyödyllistä esimerkiksi puutarhakalusteiden alla olevalle alueelle, kun kalusteet on siirretty pois. Aseta ruohonleikkuri haluamallesi alueelle ja valitse neliöleikkaus. Ruohonleikkuri leikkaa tiiviitä kierroksia ja palaa automaattitilaan, kun työ on tehty.

 • Profiilit - Muisti asetuksille. Täydellinen, jos esimerkiksi käytät ruohonleikkuria useammassa kuin yhdessä paikassa. Personoitu nimi jokaiselle profiilille ja asetukselle mahdollistaa helpon vaihdon eri paikkojen välillä.

 • Etupuskuri - Kuminen etupuskuri estää robottiruohonleikkurin vaurioitumisen törmäyksessä puihin tai puutarhassa oleviin esineisiin.

 • GPS-pohjainen varkaussuoja - Ehkäisee robottiruohonleikkurisi varastamisen, sillä pystyt jäljittämään ruohonleikkurisi olinpaikan. Ruohonleikkuri on varustettu myös hälytyksellä, eikä sitä voi käyttää ilman leikkurin omaa PIN-koodia.

 • Hiljainen äänitaso  - Unohda ärsyttävä moottorimelu, joka häiritsee lämpimiä kesäpäiviä! Robottiruohonleikkurilla saat erinomaiset tulokset huomaamattomasti ja hiljaisesti.

 • Alhainen energiankulutus & päästötön   - Koska robottiruohonleikkuri toimii akulla, se ei aiheuta haitallisia päästöjä. Tehokas energianhallinta tarkoittaa pientä virrankulutusta, joten robottiruohonleikkurin käyttökustannukset ovat vain murto-osa verrattuna perinteiseen ruohonleikkuriin.

 • Automaattinen lataus - Ruohonleikkuri hakeutuu automaattisesti latausasemalle, kun se tarvitsee lisää virtaa.

 • Kallistus-, nosto- ja törmäystunnistimet   - Jos robottiruohonleikkuri kaatuu tai sitä nostetaan, leikkaaminen loppuu välittömästi. Jos leikkuri kohtaa esteen, se pysähtyy ja muuttaa suuntaa aiheuttamatta vahinkoa.

 • Säänkestävä - Voi olla ulkona ympäri vuorokauden ja toimii erinomaisesti säästä riippumatta.

 • Suunnittele leikkausaikataulusi   - Sinä päätät, milloin ja kuinka usein leikkurisi leikkaa.

Lisätiedot

Leikkuualueen maksimikoko
3200
Työalueen maksimikaltevuus
45
Sovellus
Automower® Connect
Akun kapasiteetti
5
Akkutyyppi
Li-Ion
Rajakaapeli
Rajakaapeli
Virtalähde
Akku
GPS-navigointi
yes
Infopaneeli
Iso LCD-näyttö
Leikkausleveys cm
24
Maksimi leikkauskorkeus
60
Minimi leikkauskorkeus
20
Leikkuumenetelmä
3 terävää, nivellettyä terää
Latausjärjestelmä
Automaattinen
Äänenvoimakkuus
58
Nostotunnistin
Kyllä
Rajakaapelit
2 kpl
PIN-koodi
Kyllä
Ohjelmistopäivitys
Jälleenmyyjä
Älypuhelinkytkennän tyyppi
GSM/2G+4G
Ajastin
Kyllä
Kallistusanturi
Kyllä
Leikkauskapasiteetti tunnissa
133 m²
Paino
12.5 kg
Leveys
56
Pituus cm
75 cm
Korkeus
31
Takuu
2 vuotta
Part nr
1000367182
Valmistajan tuotenumero
9678528-21
Ota yhteyttä

Tervetuloa meille!

Vahvuutemme on osaava henkilökunta, jolla on pitkä kokemus myymistämme tuotteista. Metsästys, vapaa-aika ja maanhoito ovat olleet painopistealueemme vuodesta 1911. Siksi voit aina olla varma, että saat suorat vastaukset reilulta henkilökunnaltamme meillä asioidessasi!

Hylte Hunting & Outdoor Henkilökunta


Me olemme Hylte Hunting & Outdoor
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

(suomi, ruotsi ja englanti)

HUOM!

VARASTOMME ON RUOTSISSA

Asiakkaan oikeudet