Avokauppa 30 päivän ajan
Kysymyksiä? Lähetä numerosi info@hylte.fi, ja soitamme sinulle!
Valitse maa
 • Sverige
 • Danmark
 • Norge
 • DE

Näyttää hinnat sis. alv

|

Valitse käyttäjänimi vasemmalta
Hylte Hunting & Outdoor

Metsästys

Ammunta

Kalastus

Vaatteet & jalkineet

Vaellus & retkeily

Piha & puutarha

Metsä

Koti & taloustavarat

Rakennus & työkalut

Eläimet & maanviljely

Löytönurkka

Billigast på prisjakt
Husqvarna Automower 420 Robottiruohonleikkuri
H310-0868.png
H310-0869.png
H310-0870.png
H350-0433.jpg
3ffca485-afe2-4c12-b018-9d80eb31dfce.jpg
H350-0732.jpeg
Husqvarna

Husqvarna Automower 420 Robottiruohonleikkuri

2 149,00 €

2 463,24 €
Tuotenumero: 7391736361811
Hyvin varustettu robottiruohonleikkuri monimutkaisille nurmikoille ja jopa 2 200 m²:n alueille. Selviytyy rinteistä, joiden kaltevuus on 45 %. Varustettu sääajastimella.

Yhteensä:

2 149,00 €

2 463,24 €
Säästät 314,24 €
Verkkokaupan varasto - Varastossa

Ei rahtikuluja!

Tuotetiedot

HUOM! Neliömetrit edellyttäen, että nurmikko on tasainen ja suorakaiteen muotoinen. Etkö tiedä, mikä ruohonleikkuri sopii sinulle parhaiten? Lähetä tiedustelu sähköpostilla, ja autamme sinua oikean leikkurin valinnassa!


Husqvarnan Automower 420 on hyvin varustettu, suuri robottiruohonleikkuri monimutkaisten nurmikoiden tehokkaaseen leikkaamiseen. Sopii korkeintaan 2 200 m²: n pinnoille ja selviää 45%:n rinteistä. Älykäs tekniikka mukauttaa leikkausajan nurmikon kasvunopeuteen, mahdollistaa korkeamman ruohon leikkauksen rajallisella alueella ja tunnistaa automaattisesti kapeat käytävät. Suuri, helppokäyttöinen näyttö sekä havainnollinen valikko mahdollistaa yksilölliset asetukset. Lue lisää 420:n toiminnoista alla!

 • Muista tilata myös asennuspaketti (sis. rajakaapelin, kiinnitystapit, jatkokset ja liittimet). Tälle koneelle suosittelemme Medium-asennuspakettia.
 • Lisäksi saatavilla: Hanki lisäksi Automower Connect ja seuraa Automoweriasi älypuhelimesta. 


Pinta-alakapasiteetti: 2 200 m²

Akkutyyppi: Li-ion

Latausaika: 50 min

Korkein äänentaso: 58 dB (A).


Automowerin tekniset edut:

 • Automower®Connect Home - Kommunikoi helposti ja mukavasti ruohonleikkurisi kanssa puhelimen Bluetooth-yhteyden kautta. Vastaanota ilmoituksia, lähetä käynnistys- ja pysäköintikomentoja ja säädä ruohonleikkurisi asetuksia. 
 • Kaksi hakukaapelia   - Kaksi hakukaapelia lyhentävät latausaseman etsimisaikaa etenkin monimutkaisissa puutarhoissa.
 • Sähköinen korkeuden säätö   - Leikkuukorkeus säädetään helposti sähköisellä korkeuden säätötoiminnolla, johon pääsee helposti päävalikosta.
 • Automower Connect® (HUOM - lisävalinta!) - Antaa sinulle täydellisen yhteyden leikkuriin älypuhelimesi kautta. Voit käynnistää, pysäyttää ja pysäköidä leikkurin helposti ja säätää asetuksiasi. Voit myös saada hälytyksen ja jäljittää ruohonleikkurin, jos se varastetaan - riippumatta siitä, missä olet.
 • Sääajastin - Työsketelyajat mukautetaan nurmikon kasvunopeuteen, eli robottiruohonleikkuri maksimoi leikkausajan ruohon runsaamman kasvun aikana. Esimerkiksi aurinkoisella tai kuivalla säällä se leikkaa vähemmän, joten se kuluttaa vähemmän sekä nurmikkoa että leikkuria. 
 • Automaattinen käytävien tunnistus - Robottiruohonleikkuri havaitsee kapeat käytävät automaattisesti ja pystyy kulkemaan myös ahtaimmista. Se vaihtelee reittiään käytävien läpi kulkiessaan urien muodostumisen välttämiseksi.
 • Selviää jopa 45% kaltevista rinteistä  - Suuret, leveästi kuvioidut renkaat antavat robottiruohonleikkurille erinomaisen pidon myös liukkaalla alustalla.
 • Kohdeleikkaaminen   - Erikoisasetus rajallisten alueiden pidemmän ruohon leikkaamiseen. Tämä on erityisen hyödyllistä esimerkiksi puutarhakalusteiden alla olevalle alueelle, kun kalusteet on siirretty pois. Aseta ruohonleikkuri haluamallesi alueelle ja valitse neliöleikkaus. Ruohonleikkuri leikkaa tiiviitä kierroksia ja palaa automaattitilaan, kun työ on tehty.
 • Profiilit - Muisti asetuksille. Ihanteellinen, jos esimerkiksi käytät ruohonleikkuria useammassa kuin yhdessä paikassa. Yksilöllinen nimi jokaiselle profiilille ja asetukselle mahdollistaa helpon vaihdon eri paikkojen välillä.
 • Matala äänentaso - Unohda häiritsevä moottorin ääni kesäpäivinä! Robottiruohonleikkurilla saat erinomaiset tulokset hiljaa ja huomaamattomasti.
 • Ajasta leikkaus - Sinä päätät, milloin ja kuinka usein leikkurisi leikkaa.
 • Säänkestävä - Voi olla ulkona ympäri vuorokauden säästä riippumatta.
 • Varkaudenesto   - Varustettu hälytyksellä, eikä sitä voi käyttää ilman leikkurin omaa PIN-koodia.
 • Alhainen energiankulutus & päästötön   - Koska robottiruohonleikkuri toimii akulla, se ei aiheuta haitallisia päästöjä. Tehokas energianhallinta tarkoittaa pientä virrankulutusta, joten robottiruohonleikkurin käyttökustannukset ovat vain murto-osa verrattuna perinteiseen ruohonleikkuriin.

Lisätiedot

Leikkuualueen maksimikoko
2200
Työalueen maksimikaltevuus
45
Hälytin
Kyllä
Sovellus
Automower® Connect@HOME
Akun kapasiteetti
4
Akkutyyppi
Li-Ion
Rajakaapeli
Rajakaapeli
Virtalähde
Akku
Värit
Harmaa
GPS-navigointi
no
Infopaneeli
LCD-näyttö asetusvalikolla
Leikkausleveys cm
24
Maksimi leikkauskorkeus
60
Minimi leikkauskorkeus
20
Leikkuumenetelmä
3 nivellettyä terää
Latausjärjestelmä
Automaattinen
Äänenvoimakkuus
58
Nostotunnistin
Kyllä
Rajakaapelit
2 kpl
PIN-koodi
Kyllä
Ohjelmistopäivitys
Jälleenmyyjä
Älypuhelinkytkennän tyyppi
Bluetooth
Ajastin
Kyllä
Kallistusanturi
Kyllä
Leikkauskapasiteetti tunnissa
92 m²
Paino
12.5 kg
Takuu
2 vuotta
Part nr
1000367016
Valmistajan tuotenumero
9676731-21
Ota yhteyttä

Tervetuloa meille!

Vahvuutemme on osaava henkilökunta, jolla on pitkä kokemus myymistämme tuotteista. Metsästys, vapaa-aika ja maanhoito ovat olleet painopistealueemme vuodesta 1911. Siksi voit aina olla varma, että saat suorat vastaukset reilulta henkilökunnaltamme meillä asioidessasi!

Hylte Hunting & Outdoor Henkilökunta


Me olemme Hylte Hunting & Outdoor
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

(suomi, ruotsi ja englanti)

HUOM!

VARASTOMME ON RUOTSISSA

Asiakkaan oikeudet