Avokauppa 30 päivän ajan
Kysymyksiä? Lähetä numerosi info@hylte.fi, ja soitamme sinulle!
Valitse maa
 • Sverige
 • Danmark
 • Norge

Näyttää hinnat sis. alv

|

Valitse käyttäjänimi vasemmalta
Hylte Hunting & Outdoor

Metsästys

Ammunta

Kalastus

Vaatteet & jalkineet

Vaellus & retkeily

Piha & puutarha

Metsä

Koti & taloustavarat

Rakennus & työkalut

Eläimet & maanviljely

Löytönurkka

Piha & puutarha / Robottiruohonleikkurit & tarvikkeet / Robottiruohonleikkurit / Husqvarna Automower® 415X Premium-paketti
Billigast på prisjakt
Husqvarna Automower® 415X Premium-paketti
RC-194916.jpeg
BP-255181.png
CI-430508.png
DU-849284.png
H320-1130.jpeg
H350-0732b.jpeg
KZ-930298.png
LF-206466.png
RB-150197.png
Husqvarna

Husqvarna Automower® 415X Premium-paketti

2 793,98 EUR

Täydellinen paketti sinulle, joka etsit robottiruohonleikkuria. Sisältää Husqvarna Automower 415X MEDIUM-asennuspaketin, puhdistussarjan, terät & suojakatoksen.

Tämä on pakettitarjous!

Robottiruohonleikkurin huolto- ja puhdistussarja

Sis. pakettiin

Husqvarna Automower Teräsarja Long life 45-pakkaus

Sis. pakettiin

Husqvarna Automower Asennussarja Medium

Sis. pakettiin

Husqvarna Automower® 415X Robottiruohonleikkuri

Sis. pakettiin

Tak Lyfco Till Robotgräsklippare

Sis. pakettiin

Valitsemasi tuotteet

Husqvarna Automower Asennussarja Medium (1 kpl)

Husqvarna Automower Teräsarja Long life 45-pakkaus (1 kpl)

Robottiruohonleikkurin huolto- ja puhdistussarja (1 kpl)

Husqvarna Automower® 415X Robottiruohonleikkuri (1 kpl)

Tak Lyfco Till Robotgräsklippare (1 kpl)

Yhteensä:

2 793,98 EUR

Verkkokaupan varasto - Varastossa

Tuotetiedot

Ukkossuoja toimitetaan erikseen 2-3 viikon kuluttua.

HUOM! Neliömetrit olettaen, että nurmikko on tasainen ja suorakaiteen muotoinen. Etkö tiedä, mikä ruohonleikkuri sopii sinulle parhaiten? Lähetä tiedustelu sähköpostilla, ja autamme sinua oikean leikkurin valinnassa!


Käytännöllinen paketti sisältää kaiken tarvitsemasi robottiruohonleikkurille, jotta voit nauttia kesästä täysin! Premium-pakettimme on täydellinen sinulle, joka haluat päästä nopeasti vauhtiin ja käyttämään robottiruohonleikkuriasi. Kaupan päälle saat myös kätevän Husqvarnan puhdistussarjan sekä Husqvarnan alkuperäisterät ja Hyman suojakatoksen robottiruohonleikkurillesi. Hintansa arvoinen paketti kesän puutarhatöihin!
 • Sopii enintään 1500 m² nurmikolle
 • Selviytyy rinteistä, joiden kaltevuus on enintään 40%
 • Akkutyyppi: Li-ion
 • Latausaika: 60 min
 • Muista aina suojata robottiruohonleikkurisi kunnolla! Tähän pakettiin kuuluu Hyman suojakatos kaupan päälle!

 
Automowerin tekniset edut:

 • Automower®  Connect - Kommunikoi helposti ja mukavasti ruohonleikkurin kanssa älypuhelimen Bluetooth-yhteyden kautta. Vastaanota ilmoituksia, lähetä käynnistys- ja pysäköintikomentoja ja säädä ruohonleikkurin asetuksia. Voit myös saada varoitusilmoituksen ja seurata leikkuriasi, jos se varastetaan - missä tahansa itse oletkin.
 • Järjestelmällinen leikkaus kapeissa käytävissä -Erinomaisen leikkuutuloksen saavuttamiseksi robottiruohonleikkuri vaihtaa leikkuumallin automaattisesti satunnaisesta järjestelmälliseen kapeissa käytävissä.
 • LED-ajovalot - Energiaasäästävät LED-ajovalot lisäävät näkyvyyttä pimeässä. Ne alkavat vilkkua, jos jotain tapahtuu.
 • Sähköinen leikkukorkeuden säätö - Klipphöjden ställs enkelt in med den eldrivna höjdjusteringsfunktionen som är lätt att komma åt via huvudmenyn
 • GPS-pohjainen varkaussuojaus - Varustettu GPS-pohjaisella paikannusjärjestelmällä, joka lähettää ilmoituksen matkapuhelimeen. Automower-leikkurin asentaminen on turvallista ja varkausriskit ovat minimaalisia.
 • Säänkestävä - Husqvarna Automower® voi olla ulkona kellon ympäri, sillä se on suunniteltu toimimaan itsenäisesti sääoloista riippumatta. Automower® on tehty kestämään Pohjolan viileitä ja sateisia kesiä.
 • Pakkasanturi- Robottileikkuri keskeyttää automaattisesti leikkaamisen, jos lämpötila on liian alhainen auttaen suojaamaan nurmikkoa.
 • Tavoitekorkeus, jatkuva tasainen leikkuujälki - Nurmikon laatu paranee, Tavoitekorkeus-toiminto alentaa leikkuukorkeuden porrastetusti maksimista tavoitekorkeuteen 10 päivän sisällä.
 • Profiilit -Asetusten muisti. Erinomainen ominaisuus, jos ruohonleikkuria käytetään useammassa kuin yhdessä paikassa. Kunkin profiilin ja asetuksen yksilöllisen nimen ansiosta käyttöpaikkaa on helppo vaihtaa.
 • FOTA - Firmware-Over-The-Air - Mahdollistaa langattomat ohjelmistopäivitykset automaattisesti Automower® Connectin kautta.
 • Sääajastin - ATyöskentelyajat mukautetaan nurmikon kasvunopeuteen, eli Husqvarna Automower® maksimoi leikkuuajan ruohon nopean kasvun aikana. Aurinkoisella tai kuivalla säällä tai myöhään syksyllä se leikkaa vähemmän ja harvemmin, eli sekä nurmikko että leikkuri kuluvat vähemmän.
 • Vaihdettava värikuori -Tee robottiruohonleikkuristasi yksilöllisempi vaihtamalla sen värikuori. Saatavana valkoisena ja Husqvarna-oranssina.
 • Spiraalileikkaus -Automaattinen toiminto, jossa leikkuri siirtyy spiraalimaiseen leikkaukseen havaitessaan pidemmän ruohon.
 • Luotettava -Robottiruohonleikkurin on oltava 100% luotettava. Husqvarna on panostanut jo 20 vuotta leikkuukonseptinsa kehitykseen ja hienosäätöön saavuttaakseen parhaan mahdollisen luotettavuuden, laadun ja leikkaustuloksen mahdollisimman pienellä vaivalla.
 • Ainutlaatuinen leikkuujärjestelmä - Husqvarna Automower® leikkaa vähän, mutta usein, minkä tuloksena saat kauniin ja elivoimaisen nurmikon. Sen mattoveitsimäisen terävät terät on valmistettu kestävästä hiiliteräksestä ja kiinnitetty tukevaan terälautaseen. Tämä tarkoittaa sekä tehokasta käyttöä että erittäin vähäistä energiankulutusta.
 • Automaattinen lataus -Robottiruohonleikkuri hakeutuu itse latausasemalle, kun se tarvitsee lisää virtaa.
 • Nosto-, kallistus- ja törmäystunnistimet -Jos Automower® nostetaan tai sitä kallistetaan, leikkuuterät pysähtyvät välittömästi. Terät pyörivät turvallisella etäisyydellä koneen ulkoreunasta. Jos Automower® kohtaa esteen, se pysähtyy ja muuttaa suuntaa vahingoittamatta mitään lähellä olevaa.
 • Latausaseman joustava sijoittaminen -Latausaseman on mahdollista sijoittaa joustavasti puutarhaan eri kohtiin, mikä helpottaa asennusta ja takaa luotettavan telakoitumisen joka kerta.
 • Kohdeleikkaaminen -Erikoistoiminto rajallisille alueille, joissa ruoho on pidempää. Tämä on erityisen hyödyllistä esimerkiksi puutarhakalusteiden alla olevalle alueelle (kun kalusteet on siirretty syrjään). Aseta leikkuri haluamaasi kohtaan, ja valitse neliöleikkaus. Ruohonleikkuri leikkaa tiheissä spiraaleissa ja palaa automaattitilaan, kun se on valmis.
 • Korkearesoluutioinen, suuri näyttö -Korkearesoluutioinen, suuri näyttö, jossa selkeä ja havainnollinen, graafinen valikko.
 • Ajastin -Sinä päätät, milloin haluat Husqvarna Automower® -leikkurin leikkaavan. Se pystyy leikkaamaan ympäri vuorokauden seitsemänä päivänä viikossa.

Lisätiedot

Leikkuualueen maksimikoko
1500 m2
Työalueen maksimikaltevuus
40 %
Sovellus
Automower® Connect
Rajakaapeli
Rajakaapeli
Hälytin
Kyllä
Akun kapasiteetti
2 Ah
Akkutyyppi
Li-Ion
Virtalähde
Akku
Pestävä
yes
GPS-navigointi
yes
Leikkausleveys cm
22 cm
Maksimi leikkauskorkeus
50 mm
Minimi leikkauskorkeus
20 mm
Leikkuumenetelmä
3 terää
Nostotunnistin
Kyllä
Kallistusanturi
Kyllä
Ajastin
Kyllä
PIN-koodi
Kyllä
Latausjärjestelmä
Automaattinen
Ohjelmistopäivitys
FOTA
Älypuhelinkytkennän tyyppi
GSM/3G
Rajakaapelit
1 kpl
Leikkauskapasiteetti tunnissa
63 m²
Äänenvoimakkuus
61 dB(A)
Paino
9.7 kg
Takuu
2 vuotta
Part nr
1000478584
Valmistajan tuotenumero
1000478584
Ota yhteyttä

Tervetuloa meille!

Vahvuutemme on osaava henkilökunta, jolla on pitkä kokemus myymistämme tuotteista. Metsästys, vapaa-aika ja maanhoito ovat olleet painopistealueemme vuodesta 1911. Siksi voit aina olla varma, että saat suorat vastaukset reilulta henkilökunnaltamme meillä asioidessasi!

Hylte Hunting & Outdoor Henkilökunta


Me olemme Hylte Hunting & Outdoor
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

(suomi, ruotsi ja englanti)

HUOM!

VARASTOMME ON RUOTSISSA

Asiakkaan oikeudet