Avokauppa 30 päivän ajan
Kysymyksiä? Lähetä numerosi info@hylte.fi, ja soitamme sinulle!
Valitse maa
  • Sverige
  • Danmark
  • Norge
  • DE

Näyttää hinnat sis. alv

|

Valitse käyttäjänimi vasemmalta
Hylte Hunting & Outdoor

Metsästys

Ammunta

Kalastus

Vaatteet & jalkineet

Vaellus & retkeily

Piha & puutarha

Metsä

Koti & taloustavarat

Rakennus & työkalut

Eläimet & maanviljely

Löytönurkka

Piha & puutarha / Robottiruohonleikkurit & tarvikkeet / Robottiruohonleikkurit / Robottiruohonleikkurit Husqvarna / Husqvarna Automower® 320 Nera Robottiruohonleikkuri
Billigast på prisjakt
Husqvarna Automower® 320 Nera Robottiruohonleikkuri
mr-716707.webp
cd-374436.webp
za-136562.webp
lo-453154.webp
pe-588085.webp
op-755301.webp
h320-1130.webp
pe-561828.webp
Husqvarna

Husqvarna Automower® 320 Nera Robottiruohonleikkuri

2 579,00 €

Tuotenumero: 7333377033276

Yhteensä:

2 579,00 €

Verkkokaupan varasto - Varastossa

Tuotetiedot

Luotettava ruohonleikkuri suurille nurmikko alueille, selviytyy erinomaiset myös epätasaisessa maastossa.
Tehokas malli jopa 2200 m²:n nurmikolle, Automower® 320 NERA tarjoaa ensiluokkaisen leikkauskokemuksen, vankan rakenteen ja luotettavan toiminnan. Sen patentoitu keinuva etuakseli lisää ohjattavuutta ja parantaa suorituskykyä epätasaisessa maastossa, sekä mahdollistaa rinneajon kaltevuudeltaan jopa 70 %:n rinteissä. Tarkkuusleikkaus on saatavilla langattomalla asennuksella Husqvarna EPOS™ Plug-in sarjan ja Automower® Connect -sovelluksen avulla. Optimoitu suorituskyky automaattisilla ohjelmistopäivityksillä FOTA:lla (Firmware Over The Air).

Langaton asennus saatavilla

Älykkään Husqvarna EPOS™ Plug-in -sarjan kanssa yhteensopiva Automower® NERA -sarja tarjoaa sinulle vapauden täysin muokattavissa olevaan nurmikonhoitoon luomalla virtuaalisia rajoja satelliittipohjaisen tekniikan avulla fyysisten johtojen sijaan.

Automower® Connect -sovellus

Hallitse leikkuriasi näppärästi ja helposti älypuhelimella Husqvarna Automower® Connect -sovelluksen avulla. Voit nyt hallita ja tarkkailla Husqvarna robottiruohonleikkuria koko sen leikkuualueella ja vapauttaa samalla itsesi kokonaan ruohonleikkuusta, kun voit olla varma, että leikkuri leikkaa koko nurmialueesi aina täydellisesti. Tee nurmikonhoito helpommaksi kuin koskaan Automower® Connect -sovelluksen avulla. Mobiili-, Wi-Fi ja Bluetooth -yhteydet saatavilla, tarkemmat tiedot riippuvat mallista. *Bluetooth®-yhteys mahdollistaa jopa 30 metrin kantaman. Wi-Fi-yhteys tarjoaa sinulle yhteyden mistä tahansa kunhan leikkuri on yhdistetty Wi-Fi-verkkoon. Mobiiliyhteys tarjoaa yhteyden mistä tahansa ja siihen sisältyy 10 vuoden datayhteys*. *Automower® Connect 10-vuoden datayhteys on voimassa vain, jos kolmas osapuoli pystyy tarjoamaan alueella toimivan datayhteyden tai -verkon.

GPS-avusteinen navigointi

Leikkurin GPS-järjestelmä luo puutarhasta kartan raja- ja hakukaapelien sijainnin mukaan. Husqvarna Automower® rekisteröi puutarhasta jo leikkaamansa alueet ja säätää liikeratansa sen mukaan. Näin taataan nurmikon optimaalinen leikkaaminen kaikkialta ja erinomainen leikkuutulos.

Erinomainen liitettävyys

Kaikki Automower® Connect -sovelluksella varustettu robottiruohonleikkurit ovat yhteensopivia Amazon Alexa ja Google Home -palvelujen kanssa. Husqvarna Automower® ryhtyy työhön, kun sille antaa äänikomennon älykaiuttimen kautta. Voit käyttää yleisimpiä komentoja, kuten aloita, lopeta ja pysäköi sekä saada pyytämällä leikkurin tilapäivityksiä.

Älykkäitä ominaisuuksia IFTTT:n avulla

Integroi Automower® vielä entistä enemmän osaksi omaa älykotiasi käyttämällä Automower® Connect -sovelluksen IFTTT-ominaisuutta. IFTTT:n avulla voit valmiiden ohjelmien lisäksi tehdä myös omia ajastuksia koneellesi. Ehkäpä haluaisit leikkurisi esimerkiksi lopettavan leikkauksen aina heti, kun lapsesi tulevat koulusta kotiin tai aina silloin, kun säätiedotus lupaa rankkasadetta. Tai ehkä toivoisit leikkurin seuraavan säätä erityisen tarkasti. IFTTT (“If This, Then That”) on ilmainen ja todella helppo käyttää.

Automower® Access

Uusi Automower Access on yhtä kuin interaktiivinen, huipputarkka värinäyttö, pyörivä kytkin ja valintapainike sekä tilailmaisin, jotka yhdessä tekevät robottileikkurin hallinnasta ja käytöstä intuitiivista ja edistyksellistä. Viestintä perustuu kuvakkeisiin, jotka yhdistyvät saumattoman käyttökokemuksen tarjoavaan Automower® Connect -sovellukseen.

Automower®-lisävarusteportti

Automower® NERA -sarjan lisävarusteportti mahdollistaa lisäominaisuuksien ja -tekniikan tarjoavien lisälaitteiden liittämisen leikkuriin. Kuten Husqvarna EPOS™ Plug-in Kit, joka tarjoaa langattoman asennuksen mukautettavaa nurmikonhoitoa varten.

FOTA - Firmware-Over-The-Air

Mahdollisuus tehdä ohjelmistopäivityksiä automaattisesti, langattomasti Automower® Connect -sovelluksen kautta uusien ominaisuuksien ja päivitysten mahdollistamiseksi.

GeoFence Määrittämällä

GeoFence-alueen ruohonleikkurillesi Automower® Connect -sovelluksella saat ilmoitukset puhelimeesi, jos ruohonleikkuri siirretään tämän ennalta määritellyn alueen ulkopuolelle. Minimoi varkausriskin ja kerro aina, missä ruohonleikkuri on.

Pakkasanturi

Robottiruohonleikkuri keskeyttää leikkaamisen automaattisesti, jos lämpötila on liian alhainen ja suojaa siten nurmikkoa.

Sääajastin

Husqvarna Automower® säätää työajan nurmikon kasvuvauhdin mukaan, mikä tarkoittaa leikkuuajan maksimoimista nurmikon nopean kasvun aikana. Aurinkoisella tai kuivalla säällä, tai myöhään syksyllä, leikkuri leikkaa ajallisesti vähemmän, mikä vähentää sekä nurmikon että leikkurin kulumista.

Automaattinen käytävien tunnistus

Husqvarna Automower® tunnistaa kapeat käytävät automaattisesti ja pystyy kulkemaan myös todella ahtaista käytävistä. Leikkuri vaihtelee reittiään käytävien läpi kulkiessaan, jolloin nurmikkoon ei jää ikäviä uria.

Järjestelmällinen leikkaaminen kapeissa käytävissä

Erinomaisen leikkuutuloksen varmistamiseksi robottileikkuri vaihtaa leikkuumallin satunnaisesta järjestelmälliseksi kapeissa käytävissä.

Tavoitekorkeus, jatkuva tasainen leikkuujälki

Parempaa leikkuutulosta varten, Tavoitekorkeus toiminto alentaa leikkuukorkeuden porrastettusti maksimista tavoitekorkeuteen 10 päivän sisällä.

Kohdeleikkaaminen

Ominaisuuden ansiosta Automower® pystyy leikkaamaan nopeasti rajallisen alueen pidemmän ruohon. Toiminto on erittäin kätevä esimerkiksi, jos pitää leikata puutarhakalusteiden alla oleva alue (kalusteet siirretty syrjään). Kun leikkuri on asetettu haluttuun kohtaan ja leikkuutavaksi on valittu neliöleikkaus, leikkuri leikkaa tiiviitä kierroksia. Kun se on saanut pidemmän ruohon leikatuksi, se palaa automaattiseen leikkuutapaan.

Spiraalileikkaus

Automaattinen leikkuutoiminto, kun ruohon pituus vaihtelee. Leikkuulaitteen sensorit tunnistavat, kun leikkuri siirtyy pitkään ruohoon ja muuttaa leikkuumenetelmän systemaattisesta spiraalimalliin.

Profililit

Tekee käyttämisestä helpompaa, jos samaa leikkuria käytetään useammassa sijainnissa. Jokainen profiili voidaan nimetä persoonallisesti ja eri asennusten asetuksia on siten helppo vaihtaa.

Sähköinen leikkuukorkeuden säätö

Haluttu leikkuukorkeus on helppo säätää sähköisesti.

Helppo puhdistaa

Robottileikkurin ulkopinnat voi puhdistaa kätevästi vesiletkulla. Leikkuukotelo on helppo irrottaa leikkurin mukana toimitettavalla työkalulla.

Lisätiedot

Leikkuualueen maksimikoko
2200
Työalueen maksimikaltevuus
50
Sovellus
Automower® Connect@HOME
Pestävä
yes
Akun kapasiteetti
5
Akkutyyppi
Li-Ion
Rajakaapeli
Rajakaapeli, Wireless with accessories
Virtalähde
Akku
Leikkausleveys cm
24
Maksimi leikkauskorkeus
60
Minimi leikkauskorkeus
20
Äänenvoimakkuus
58
Rajakaapelit
2 kpl
Ohjelmistopäivitys
FOTA
Älypuhelinkytkennän tyyppi
Bluetooth, WI-FI
Ajastin
Kyllä
Paino
12.6 kg
Leveys
54
Pituus cm
75 cm
Korkeus
28
Takuu
2 vuotta
Part nr
1000751249
Valmistajan tuotenumero
9705351-21
Ota yhteyttä

Tervetuloa meille!

Vahvuutemme on osaava henkilökunta, jolla on pitkä kokemus myymistämme tuotteista. Metsästys, vapaa-aika ja maanhoito ovat olleet painopistealueemme vuodesta 1911. Siksi voit aina olla varma, että saat suorat vastaukset reilulta henkilökunnaltamme meillä asioidessasi!

Hylte Hunting & Outdoor Henkilökunta


Me olemme Hylte Hunting & Outdoor
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

(suomi, ruotsi ja englanti)

HUOM!

VARASTOMME ON RUOTSISSA

Asiakkaan oikeudet