Avokauppa 30 päivän ajan
Valitse maa
  • Sverige
  • Danmark
  • Norge
  • DE

Näyttää hinnat sis. alv

|

Valitse käyttäjänimi vasemmalta
Hylte Hunting & Outdoor

Metsästys

Ammunta

Kalastus

Vaatteet & jalkineet

Vaellus & retkeily

Piha & puutarha

Metsä

Koti & taloustavarat

Rakennus & työkalut

Eläimet & maanviljely

Löytönurkka

Billigast på prisjakt
Cub Cadet XT3 QS127
cub-cadet-xt3-qs127-127-cm-klia7c567ea.jpg
xt led11.jpg
xt3 miljö.jpg
Cub Cadet

Cub Cadet XT3 QS127

5 899,00 €

Tuotenumero: 4008423915600

Yhteensä:

5 899,00 €

Verkkokaupan varasto - Loppu varastosta

Tuotetiedot

Cub Cadet XT3 QS127 on oikea voimapesä, 127 cm:n leikkausleveys ja kestävä Kawasakin V-twin moottori selviävät isompienkin alueiden leikkaamisesta.

Uusi XT3-sarja on täynnä erilaisia toimintoja, ja se on suunniteltu täyttämään kovimmatkin vaatimukset.

XT3 mallit on varustettu ''all-ground traction'' -järjestelmällä, joka takaa optimaalisen pidon vaikeissakin maastoissa.

Cub Connect Bluetooth -sovelluksen avulla saat päivityksiä puutarhatraktorisi tilasta ja huollosta. XT3 QS127:ssa on Kawasakin ensiluokkainen V-twin moottori, joka antaa 16,9 kW/2900 rpm. XT3 QS127:n leikkuusuoja on vahva, ja leikkausleveys on 127 cm. Vakiovarusteena sekä bioleikkaus että sivuheitto.

Puutarhatraktori on varustettu sähköisellä käynnistyspainikkeella ja sähköisellä leikkuulaitteella, jotka takaavat maksimaalisen mukavuuden. Ergonomisessa istuimessa on käsinojat, jotka tekevät siitä mukavan pitkienkin työskentelyjaksojen aikana, ja istuin on säädettävissä 10 asentoon, joten siitä saa sopivan kaikenpituisille käyttäjille. Pieni, vain 38 cm:n kääntösäde ''tight turn'' -tekniikan ansiosta tekee pensaiden ja esteiden välttämisestä helppoa.

LED valaistus hämärässä työskentelyä varten, mukava ohjauspyörä, vakionopeudensäädin ja hydrostaattinen vetojärjestelmä ovat ominaisuuksia, joiden ansiosta työskentely on tehokasta ja miellyttävää. Erittäin vakaan järrujärjestelmän ansiosta saat parhaan mahdollisen vetotehon kaikissa tilanteissa - tämä puutarhatraktori kestää vuodesta toiseen vaikeissakin olosuhteissa vankan runkorakenteensa, valetun etuakselinsa sekä kaksoispuskurinsa ansiosta.

Hydrostaattisen vaihteiston ansiosta puutarhatraktori toimii tasaisesti ja tarkasti, joten työskentely on nopeampaa ja miellyttävämpää. Hydrostaattisen vaihteiston etu on, että sekä nopeutta että kulkusuuntaa säädetään samasta ohjaimesta.

XT3 QS127:n hydrostaattista vetojärjestelmää hallitaan polkimella, joten molemmat kädet voidaan aina pitää ohjauspyörässä.

Lisätiedot

Virtalähde
Bensiini 4-tahti
Teho
16.9
Sylintereitä
2
Vaihdelaatikko
Hydrostaattinen ja lukittava tasauspyörästö
Leikkausleveys cm
127
Moottorin valmistaja
Kawasaki
Sylinterin tilavuus
726
Sähkökäynnistys
yes
Minimi leikkauskorkeus
25
Maksimi leikkauskorkeus
100
Silppuaminen
yes
Ruohonkeräyssäiliö
no
Sivullepuhallus
yes
Korkeus
110
Leveys
136
Paino
260 kg
Takuu
3 vuotta
Part nr
1000130301
Valmistajan tuotenumero
14BFA5CQ603
Ota yhteyttä

Tervetuloa meille!

Vahvuutemme on osaava henkilökunta, jolla on pitkä kokemus myymistämme tuotteista. Metsästys, vapaa-aika ja maanhoito ovat olleet painopistealueemme vuodesta 1911. Siksi voit aina olla varma, että saat suorat vastaukset reilulta henkilökunnaltamme meillä asioidessasi!

Hylte Hunting & Outdoor Henkilökunta


Me olemme Hylte Hunting & Outdoor
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

(suomi, ruotsi ja englanti)

HUOM!

VARASTOMME ON RUOTSISSA

Asiakkaan oikeudet