Avokauppa 30 päivän ajan
Valitse maa
  • Sverige
  • Danmark
  • Norge
  • DE

Näyttää hinnat sis. alv

|

Valitse käyttäjänimi vasemmalta
Hylte Hunting & Outdoor

Metsästys

Ammunta

Kalastus

Vaatteet & jalkineet

Vaellus & retkeily

Piha & puutarha

Metsä

Koti & taloustavarat

Rakennus & työkalut

Eläimet & maanviljely

Löytönurkka

Billigast på prisjakt
Cub Cadet XT2 PS107
xt2ps107.PNG
Cub Cadet

Cub Cadet XT2 PS107

3 889,00 €

Tuotenumero: 4008423872286

Yhteensä:

3 889,00 €

Verkkokaupan varasto - Loppu varastosta

Tuotetiedot

Cub Cadet XT2 PS107 on suorituskykyinen ja helposti käsiteltävä puutarhatraktori, jossa on 107 cm:n leikkuuleveys ja tehokas Kawasaki V-twin moottori. Se on täynnä erilaisia toimintoja, ja se on suunniteltu täyttämään kovimmatkin vaatimukset suorituskyvyssä ja tehossa. XT2 mallit on varustettu Cub Connect Bluetooth -sovelluksella, jotta voit saada päivityksiä puutarhatraktorisi tilasta ja huollosta älypuhelimeesi.

XT2 PS107 on varustettu Kawasaki V-twin moottorilla, joka antaa 10,4 kW/2250 rpm. XT2 PS107:n leikkuusuoja on vahva, ja leikkausleveys on 107 cm. Vakiovarusteena sekä bioleikkaus että sivuheitto. TPuutarhatraktori on varustettu sähköisellä käynnistyspainikkeella ja sähköisellä leikkuulaitteella, jotka takaavat maksimaalisen mukavuuden.

Ergonominen istuin on säädettävissä 10 asentoon, joten siitä saa sopivan kaikenpituisille käyttäjille. Markkinoiden johtava, vain 17 cm:n kääntösäde ''tight turn xTreme'' -tekniikan ansiosta tekee pensaiden ja esteiden välttämisestä helppoa. LED valaistus hämärässä työskentelyä varten, mukava ohjauspyörä, vakionopeudensäädin ja hydrostaattinen vetojärjestelmä ovat ominaisuuksia, joiden ansiosta työskentely on tehokasta ja miellyttävää.

Erittäin vakaan järrujärjestelmän ansiosta saat parhaan mahdollisen vetotehon kaikissa tilanteissa - tämä puutarhatraktori kestää vuodesta toiseen vaikeissakin olosuhteissa vankan runkorakenteensa, valetun etuakselinsa sekä kaksoispuskurinsa ansiosta.

Hydrostaattisen vaihteiston ansiosta puutarhatraktori toimii tasaisesti ja tarkasti, joten työskentely on nopeampaa ja miellyttävämpää. Hydrostaattisen vaihteiston etu on, että sekä nopeutta että kulkusuuntaa säädetään samasta ohjaimesta.

XT2 PS107:n hydrostaattista vetojärjestelmää hallitaan polkimella, joten molemmat kädet voidaan aina pitää ohjauspyörässä.

Lisätiedot

Virtalähde
Bensiini 4-tahti
Teho
10.4
Vaihdelaatikko
Hydrostaatti
Leikkausleveys cm
107
Moottorin valmistaja
Kawasaki
Sylinterin tilavuus
603
Sähkökäynnistys
yes
Minimi leikkauskorkeus
25
Maksimi leikkauskorkeus
100
Silppuaminen
yes
Ruohonkeräyssäiliö
no
Sivullepuhallus
yes
Korkeus
110
Leveys
116
Paino
210 kg
Takuu
3 vuotta
Part nr
1000128058
Valmistajan tuotenumero
13CGA1CS603
Ota yhteyttä

Tervetuloa meille!

Vahvuutemme on osaava henkilökunta, jolla on pitkä kokemus myymistämme tuotteista. Metsästys, vapaa-aika ja maanhoito ovat olleet painopistealueemme vuodesta 1911. Siksi voit aina olla varma, että saat suorat vastaukset reilulta henkilökunnaltamme meillä asioidessasi!

Hylte Hunting & Outdoor Henkilökunta


Me olemme Hylte Hunting & Outdoor
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

(suomi, ruotsi ja englanti)

HUOM!

VARASTOMME ON RUOTSISSA

Asiakkaan oikeudet