Avokauppa 30 päivän ajan
Valitse maa
  • Sverige
  • Danmark
  • Norge
  • DE

Näyttää hinnat sis. alv

|

Valitse käyttäjänimi vasemmalta
Hylte Hunting & Outdoor

Metsästys

Ammunta

Kalastus

Vaatteet & jalkineet

Vaellus & retkeily

Piha & puutarha

Metsä

Koti & taloustavarat

Rakennus & työkalut

Eläimet & maanviljely

Löytönurkka

Hylte

/

Ammunta

/

Asekaapit

Asekaapit

Vaimentimet & tarvikkeetAseenhoitoKlikkipatruunatSavikiekkoammuntaMaalitaulutAmpumatuetIlmakivääritAmmuntalasitAsekotelot & remmitPatruunakotelot & pidikkeetAmmuntatarvikkeet

26 tuotetta

Rajaa hakua: Suosituimmat

Tuotteet per sivu: 24

Genzo Asekaappi / turvakaappi SolidSafe 152kg Koodilukko

Genzo Asekaappi / turvakaappi SolidSafe 152kg Koodilukko

879,00 €

Varastossa
Olet nähnyt 24 tuotetta 26 Tuotteet

Asekaapit

Metsästätkö hyvää asekaappia? Meiltä Hylteltä löydät eri kokoiset asekaapit numero- tai avainlukituksella, ja niissähän voit säilyttää muitakin arvotavaroitasi! Toimitamme kaikki mallimme suoraan kotiovellesi.

Meiltä löydät Genzon asekaapit ja Genzo Prosafe -kaapit, joissa kokovaihtoehtoina on 80kg, 104kg ja 152kg. 80kg:n kaappiin mahtuu 4 asetta, 140kg:n kaappiin 5-6 asetta ja 152kg:n kaappiin n. 12 asetta, joten ennen ostopäätöstä kannattaa pohtia, aikooko laajentaa omaa asekokoelmaansa. Kannattaa myös ottaa huomioon, että alle 150kg:n kaapit täytyy lain mukaan kiinnittää seinään ja lattiaan turvallisuussyistä, mutta on toki suositeltavaa kiinnittää myös isommat asekaapit.

Useimmat suuremmat asekaapit toimitetaan valmiiksi sisutettuina asepidikkeillä ja tukkeja tukevalla matolla, mutta meiltä löydät myös lisätarvikkeet, kuten kiinnikkeet ja paloturvalliset laatikot.
Ota yhteyttä

Tervetuloa meille!

Vahvuutemme on osaava henkilökunta, jolla on pitkä kokemus myymistämme tuotteista. Metsästys, vapaa-aika ja maanhoito ovat olleet painopistealueemme vuodesta 1911. Siksi voit aina olla varma, että saat suorat vastaukset reilulta henkilökunnaltamme meillä asioidessasi!

Hylte Hunting & Outdoor Henkilökunta


Me olemme Hylte Hunting & Outdoor
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

(suomi, ruotsi ja englanti)

HUOM!

VARASTOMME ON RUOTSISSA

Asiakkaan oikeudet