Avokauppa 30 päivän ajan
Valitse maa
  • Sverige
  • Danmark
  • Norge
  • DE

Näyttää hinnat sis. alv

|

Valitse käyttäjänimi vasemmalta
Hylte Hunting & Outdoor

Metsästys

Ammunta

Kalastus

Vaatteet & jalkineet

Vaellus & retkeily

Piha & puutarha

Metsä

Koti & taloustavarat

Rakennus & työkalut

Eläimet & maanviljely

Löytönurkka

Hylte

/

Woolpower

Woolpower

27 tuotetta

Rajaa hakua: Suosituimmat

Tuotteet per sivu: 24

Vaatteet & jalkineet
Woolpower Full Zip Jacket 400 musta 7234

Woolpower Full Zip Jacket 400 musta 7234

Alk.

149,00 €

Varastossa
Olet nähnyt 24 tuotetta 27 Tuotteet

Woolpower - lämpöä, laatua ja yksilöllisyyttä Östersundista!

Kun talven kylmyys puree ja luonnonvoimat koettelevat kestävyyttä, monet turvautuvat ruotsalaiseen Woolpower-merkkiin. Woolpowerin juuret ovat Östersundissa, Ruotsissa, ja siitä on tullut synonyymi laadukkaille merinovillavaatteille, jotka sopivat erinomaisesti metsästykseen, retkeilyyn ja muihin ulkoilma-aktiviteetteihin.

Woolpowerin tekee kuitenkin ainutlaatuiseksi sen ainutlaatuinen valmistusprosessi. Massatuotannon aikakaudella Woolpower on ylpeä käsityötaidostaan: yksi ompelija valmistaa koko vaatteen ensimmäisestä viimeiseen ompeleeseen asti. Eikä se lopu tähän. Kun vaate on valmis ja tarkastettu, ompelija allekirjoittaa sen omalla nimellään. Jokaisessa Woolpower-vaatteessa oleva nimilappu ei ole vain laatumerkintä – se on todiste siitä, että jokaisen ompeleen takana on oikea ihminen, joka välittää tuotteesta ja sen käyttäjästä.

Tämän henkilökohtaisen kosketuksen lisäksi Woolpower tarjoaa laajan valikoiman vaatteita. Kaikkea naisten ja miesten kerrastoista sukkiin. Kaikki on suunniteltu saumatonta mukavuutta silmällä pitäen, mikä vähentää hankautumisriskiä ja maksimoi liikkuvuuden – todellinen voitto metsästyksessä tai erämaan tutkimusretkillä.

Kun seuraavan kerran valmistaudut seikkailuun kylmässä, muista, että Woolpower ei ainoastaan pidä sinua lämpimänä, vaan tarjoaa myös laatua, kestävyyttä ja huolenpitoa, johon vain ruotsalainen yritys pystyy. Ja kun vaatteessa on tämä nimi, tiedät vaatteesi olevan osa ruotsalaista käsityöperinnettä.

Ota yhteyttä

Tervetuloa meille!

Vahvuutemme on osaava henkilökunta, jolla on pitkä kokemus myymistämme tuotteista. Metsästys, vapaa-aika ja maanhoito ovat olleet painopistealueemme vuodesta 1911. Siksi voit aina olla varma, että saat suorat vastaukset reilulta henkilökunnaltamme meillä asioidessasi!

Hylte Hunting & Outdoor Henkilökunta


Me olemme Hylte Hunting & Outdoor
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

(suomi, ruotsi ja englanti)

HUOM!

VARASTOMME ON RUOTSISSA

Asiakkaan oikeudet