Avoin ostos 30 päivän ajan
Nopeat toimitukset
Valitse maa
  • Sverige

Näyttää hinnat sis. alv

|

Valitse käyttäjänimi vasemmalta

Hakuehdotukset

Suositut tuotteet
Bolyguard BG584G Riistakamera 4G - sis. 3 kuukauden HylteSIM-kortin

Bolyguard BG584G Riistakamera 4G - sis. 3 kuukauden HylteSIM-kortin

199,00 EUR

Suursuosikki
Husqvarna Automower 310 Robottiruohonleikkuri

Husqvarna Automower 310 Robottiruohonleikkuri

1 480,00 EUR

1 650,01 EUR (ovh n.)

10%

Bolyguard BG584G -riistakamera Aloituspaketti sis. 3 kk:n HylteSIM-kortin

Bolyguard BG584G -riistakamera Aloituspaketti sis. 3 kk:n HylteSIM-kortin

249,00 EUR

Paketti

Metsästys

Ammunta

Kalastus

Vaatteet & jalkineet

Vaellus & retkeily

Piha & puutarha

Metsä

Koti & taloustavarat

Rakennus & työkalut

Eläimet & maanviljely

Hylte / Tietosuojaseloste

Tietosuojaseloste

Tietosuojaseloste

Päivitetty: 20.03.2018

Hylte Hunting & Outdoor huolehtii henkilötietojesi loukkaamattomuudesta. Tavoitteenamme on luoda turvallinen ja miellyttävä ostokokemus verkkosivustollamme ostoksia tehdessäsi.

Tämä tietosuojaseloste (”Seloste”) on sinun ja Hylte Hunting & Outdoorin, y-tunnus, 3190238-1, välinen (tästä eteenpäin ”Hylte Hunting & Outdoor” tai ”me”), koskien kaikkia niitä tietoja, joita kerätään osoitteessa www.hylte.fi ja muilla siihen kuuluvilla verkkosivuilla (”Verkkosivusto”). Hylte Hunting & Outdoor on henkilötietovastuullinen henkilötietojesi käsittelyssä.

Hyväksymällä tämän Selosteen ostosi yhteydessä, sivustollemme rekisteröityessäsi tai luovuttaessasi tietoja Verkkosivustolle, hyväksyt meidän käsittelevän henkilötietojasi alla olevan mukaisesti. Suosittelemme siksi, että luet tämän Selosteen tarkkaan ennen tilauksen tekemistä.

Hylte Hunting & Outdoor käsittelee henkilötietojasi

– ostaessasi Verkkosivustolta,
– ostaessasi tuotteita laskulla,
– tilatessasi uutiskirjeen,
– ottaessasi osaa kampanjoihin ja aktiviteetteihin, kuten kilpailuihin,
– hakiessasi Hylte sim -korttia ja
– tehdessäsi ostoksia sivustolla Hylte.fi älypuhelimen kautta.

 

Käsittelemämme tiedot ovat nimesi, sähköpostiosoitteesi, toimitusosoitteesi, IP-osoitteesi, henkilötunnuksesi, kotiosoitteesi ja puhelinnumerosi. Henkilötietosi tullaan rekisteröimään asiakastietopohjaamme ja niitä käytetään tilauksesi hallinnointiin. Voimme myös suorittaa henkilötietojen perusteella analyysejä, seurata ja kehittää Hylte Hunting & Outdoorin palveluja sekä toteuttaa markkinointiaktiviteetteja. Reklamaatioissa ja takuuasioissa tullaan rekisteröimään tarvittavat tiedot, jotta voimme käsitellä asiasi tehokkaalla tavalla.

Henkilötunnustasi tullaan käsittelemään ainoastaan suoritettaessa luottotietojen tarkistus, jonka luoton myöntävä yhteistyökumppanimme suorittaa valitessasi maksamisen laskulla tai osamaksulla. Hylte Hunting & Outdoor ei tule näkemään täydellistä henkilötunnustasi.

Me, ja satunnaisissa tapauksissa myös yhteistyökumppanimme, noudatamme asiaankuuluvia teknisiä ja organisatorisia tietoturvatoimenpiteitä suojellaksemme käsittelemiämme henkilötietoja. Estääksemme asiaankuulumattomilta pääsyn henkilötietoihin ja tietojen oikeellisuuden takaamiseksi käytämme salausta arkaluontoisia tietoja, kuten luottokortin numeroa, käsitellessämme.

Se, joka ei haluaa vastaanottaa meiltä kohdennettua mainontaa ja tarjouksia, voi ottaa yhteyttä Hylte Hunting & Outdooriin ja pyytää niin kutsuttua mainontakieltoa.

Kolmannet osapuolet

Keräämiämme tietoja voidaan jakaa läheisten yhteistyökumppaniemme kanssa, kuten Verkkosivustolla myytävien tuotteiden toimittajat, maksuja tai luottotietokyselyjä suorittavat maksunvälittäjät ja luottoyhtiöt, tilauksesi valittuun toimitusosoitteeseen toimittava kuljetusyhtiö sekä esimerkiksi painoa ja jakelua suorittavat mainostoimistot. Tämän lisäksi Hylte Hunting & Outdoor voi myös lain mukaan olla pakotettu luovuttamaan tietoja kolmannelle osapuolelle. Mitään henkilötietoja ei tulla lähettämään edelleen, vaihtamaan tai julkaisemaan organisaatiomme ja luotettavien yhteistyökumppaneidemme ulkopuolelle.

Otathan ystävällisesti huomioon, että käyttäessäsi toisille verkkosivustoille ohjaavia linkkejä, joita Verkkosivustomme saattaa sisältää, sinun tulee huomioida että kyseisten sivustojen tietosuojaan liittyvät säännöt saattavat poiketa tässä kuvailluista oman verkkosivustomme säännöistä.

Kuinka kauan tietoja säilytetään?

Tietojen käsittely tapahtuu kulloistenkin henkilötietosuojaan perustuvien lakien ja säännösten mukaisesti. Säilytämme henkilötietojasi niin kauan kuin se on tarpeellista voidaksemme hallinnoida tilaustasi, laskuttaa sekä käsitellä valituksia ja reklamaatioita ja niin kauan, että sinä asiakkaana voit ilmoittaa meille mahdollisesta takuuasiasta.

Tiedon pyytäminen omista henkilötiedoistasi

Sinulla on milloin tahansa oikeus peruuttaa suostumuksesi. Voimassa olevan henkilötietolain mukaisesti sinulla on myös oikeus kerran vuodessa pyytää meiltä tieto siitä, mitä sinusta tallentamiamme henkilötietoja käsittelemme, riippumatta siitä miten tiedot on kerätty. Tämän tiedon saadaksesi sinun tulee lähettää meille kirjallinen pyyntö postitse osoitteeseen, joka ilmoitettu Verkkosivustollamme (pyyntöä ei siis voi lähettää sähköpostitse). Kirjallisen pyynnön tulee sisältää allekirjoituksesi.

Sinulla on oikeus henkilötietojesi oikaisuun, estämiseen tai poistamiseen, mikäli tietojasi käsitellään voimassa olevan henkilötietolainsäädännön vastaisesti. Jos olet sitä mieltä, että sinusta tallennetut henkilötiedot ovat virheellisiä tai harhaanjohtavia, pyydämme sinua ottamaan yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen info@hylte.fi.

Evästeet

Evästetiedosto on tekstitiedosto, joka antamallasi luvalla voidaan tallentaa tietokoneesi kovalevylle. Mikäli hyväksyt tämän Verkkosivustolla, tulee selaimesi tallentamaan tekstitiedoston erillisenä tiedostona. Hylte Hunting & Outdoor käyttää sitten evästeitä luodakseen paremman ostokokemuksen asiakkaillemme. Tämä tapahtuu analysoimalla verkkoliikennettä, jotta voidaan saada enemmän tietämystä siitä, kuka on vieraillut Verkkosivustolla tiettynä ajankohtana.

Voit itse tietokoneesi asetuksissa määrittää, hyväksytkö evästeiden tallentamisen tietokoneellesi vai et. Voit myös milloin tahansa valita poistaa jo tallennetun evästetiedoston. Voit vierailla kaikilla Verkkosivuston sisältämillä sivuilla hyväksymättä evästeitä ja näin ollen paljastamatta identiteettiäsi.

Päivitykset

Tätä Selostetta voidaan päivittää ja muuttaa ajan myötä, ja kaikki päivitykset tulevat näkymään tällä sivulla.

Ota yhteyttä

Tervetuloa meille!

Vahvuutemme on osaava henkilökunta, jolla on pitkä kokemus myymistämme tuotteista. Metsästys, vapaa-aika ja maanhoito ovat olleet painopistealueemme vuodesta 1911. Siksi voit aina olla varma, että saat suorat vastaukset reilulta henkilökunnaltamme meillä asioidessasi!

Hylte Hunting & Outdoor Henkilökunta

Tilaa uutiskirjeemme

Me olemme Hylte Hunting & Outdoor
Ota yhteyttä
Asiakkaan oikeudet