Avokauppa 30 päivän ajan
Kysymyksiä? Lähetä numerosi info@hylte.fi, ja soitamme sinulle!
Valitse maa
 • Sverige
 • Danmark
 • Norge

Näyttää hinnat sis. alv

|

Valitse käyttäjänimi vasemmalta
Hylte Hunting & Outdoor

Metsästys

Ammunta

Kalastus

Vaatteet & jalkineet

Vaellus & retkeily

Piha & puutarha

Metsä

Koti & taloustavarat

Rakennus & työkalut

Eläimet & maanviljely

Löytönurkka

Piha & puutarha / Robottiruohonleikkurit & tarvikkeet / Robottiruohonleikkurit / Stihl Rmi 632 PC robottiruohonleikkuri
Billigast på prisjakt
Stihl Rmi 632 PC robottiruohonleikkuri
165025149-origpic-33aa83.jpg
165025149-origpic-702b82.jpg
165025149-origpic-086473.jpg
165025149-origpic-f829df.jpg
165025149-origpic-282711.jpg
165025149-origpic-c4c39a.jpg
Stihl

Stihl Rmi 632 PC robottiruohonleikkuri

2 539,00 EUR

Tuotenumero: 886661307869
Stihl-robottiruohonleikkuri tonteille, joiden pinta-ala on maks. 5000 m² ja kallistus maks. 45%. Bioterä, vahvat renkaat ja dynaaminen leikkausaikataulutus. Voidaan hallita helposti puhelimen kautta.

Yhteensä:

2 539,00 EUR

Verkkokaupan varasto - Loppu varastosta

Ei rahtikuluja!

Tuotetiedot

STIHL iMOW -robottiruohonleikkuri RMI 632 PC yhdistää voiman, kestävyyden, tehokkuuden ja älykkään viestinnän. Jos sinulla on suuri, jopa 5000 m² nurmikko, tällä iMOW:lla on tarvittava akkuvirta. IMOW-sovelluksen* avulla voit helposti hallita sitä suoraan vaikka kotisohvalta. Kaikkia tietoja ja käytännössä kaikkia toimintoja ohjaat ja hallitset suoraan älypuhelimesta tai tablet-laitteesta missä ikinä oletkin.

 • Leikkausaikataulua hallitset täysin 24 tuntia vuorokaudessa. GPS-sijainnin avulla näet aina missä iMOW on.

 • Robottiruohonleikkurissa on integroitu sadetunnistin sekä online-sääpalvelu, joten se päättää itse, milloin olosuhteet ovat parhaimmat ruohon leikkaamiseksi.

 • Kaikkiin toimintoihin pääsee helposti irrotettavan ohjauskonsolin kautta.

 • RMI 632 PC:n bioterä tarjoaa myös täydellisen tuloksen, vaikka ruoho on hieman korkeampaa.

 • Terä on kestävä, kiinteä bioleikkaava terä, jonka leikkausleveys on 28 cm, ja se voidaan asettaa 15 eri leikkuukorkeuteen.

 • Hienojakoinen ruohosilppu lannoitaa nurmikon, josta tulee sekä tiheämpi että vehreämpi.

 • Adaptive Slope Speed -tekniikka säätää nopeuden leikkaamisen aikana maan muotojen mukaan.

 • iMOW selviää jopa 45% rinteistä.

 • Liikkuvassa kannessa olevat sisäänrakennetut anturit suojaavat säältä sekä auttavat välttämään nurmikolla olevia esteitä. Heti kun robottiruohonleikkurin anturit havaitsevat esteen, iMOW valitsee toisen reitin.

 • Asennukseen tarvitaan asennussarja.

 • STIHL iMOW täyttää kaikki voimassa olevat turvallisuusvaatimukset. Mutta muista: iMOW-robottiruohonleikkuri on ruohonleikkuri eikä lelu. Kun se leikkaa, varsinkaan lasten tai lemmikkieläinten ei tulisi olla lähellä.


Mukautuva rinteiden nopeus

Adaptive Slope Speed -toiminnon avulla robottiruohonleikkuri säätää nopeuden automaattisesti pinnan mukaan. Sisäänrakennettu kaltevuusanturi analysoi jatkuvasti nurmikon kaltevuutta ja säätää nopeutta tarvittaessa.


Bioleikkuu

STIHL iMOW -tehokas bioleikkaava terä tarjoaa myös täydellisen tuloksen, kun ruoho on hieman korkeampi. Pyörimissuunta muuttuu automaattisesti aina, kun terä pysähtyy ja tällä tavoin terä kuluu tasaisesti ja pysyy terävänä pidempään. Bioterä on asennettu terälevyyn, joka auttaa pitämään robottiruohonleikkurin puhtaana alta. Terän vaihtaminen käy helposti täysin ilman työkaluja.


Latausasema

STIHL iMOW -latausasema sisältyy vakiovarusteisiin. Se on robottiruohonleikkurin koti ja siellä myös iMOW lataa akkua. Se toimii leikkauksen aloituspisteenä. Robottiruohonleikkuri suunnistaa leikatessaan rajakaapelin signaalin avulla. Signaali syötetään latausaseman kautta leikkuriin. Jos sataa (sadesensorin ollessa aktivoituna) tai akku on ladattava, ajaa iMOW takaisin latausasemalle latauksen ajaksi. Älykkään latausjärjestelmänsä avulla iMOW päättää itse, tarvitseeko sen ladata akku pikalatauksena, jotta se voi jatkaa leikkausta, vai riittääkö tavallinen, akkua säästävä lataus. Latausasema voidaan sijoittaa joko nurmikolle tai sen ulkopuolelle.


Kuvioidut renkaat

STIHL iMOW -robottiruohonleikkurin renkaissa on erikoiskuviointi, jonka avulla se kulkee vaivatta epätasaisillakin nurmikoilla, ja saavuttaa täydelliset tulokset. RMI 6 -sarjan robottiruohonleikkurit selviävät jopa 45% rinteistä.


Dynaaminen leikkaussuunnitelma

Robottiruohonleikkurin interaktiiviseen leikkaussuunnitelmaan voidaan asettaa yksittäiset leikkausajat kullekin päivälle. iMOW päättää itse, milloin ja kuinka kauan se leikkaa nurmikkoa täydellisen lopputuloksen saavuttamiseksi. Jos sataa ja sadetunnistin on aktiivinen, se laskee itse, kuinka korvata menetetty aika. Leikkausaikataulu on helppo asettaa ohjauspaneelin tai sovelluksen kautta.


Latausasemalle paluu

Oletuksena iMOW palaa latausasemalle rajakaapelia pitkin. Tarvittaessa voit asettaa robottiruohonleikkuriin myös mukautetun paluureitin, jolloin iMow vaihtelee etäisyyttään rajakaapeliin palatessaan latausasemalle.


Vahvasti kuvioidut pyörät

IMOW:lla ei ole vaikeuksia liikkua alueilla, joilla ruoho on erityisen tiheää, pinta on epätasainen tai rinteissä (jopa 45%). Kuvioidut pyörät vetävät hyvin sekä myös puhdistuvat itse.


Paketin sisältö

STIHL iMOW:n toimitukseen sisältyy: robottiruohonleikkuri, latausasema (sis. 4 kiinnitystappia maahankiinnitystä varten) ja iRuler-mitta (auttaa rajakaapelin asennuksessa). Asennukseen tarvitaan myös lisävarusteena saatava asennussarja.


Kirkas LCD-näyttö

Ohjauspaneeli on integroitu suojakannen alle STIHL:n iMOW-robottiruohonleikkurissa, ja siinä on suuri ja selkeä LCD-näyttö. RMI 6 -sarjan robottileikkureissa ohjauspaneeli voidaan irrottaa, mikä tekee siitä erityisen käyttäjäystävällisen. Tässä kaikki asetukset tehdään helposti ja intuitiivisesti, ja saat yleiskuvan kaikista toiminnoista ja koneen tiedoista. Näyttö on sekä kirkas että selkeä myös kirkkaassa auringonvalossa.


Liikkuva kansi

Sensoreilla varustettu, liikuva kansi suojaa iMOW:ta säältä ja erilaisilta esteiltä. Jos iMOW kohtaa esteen leikkaamisen aikana, liikkuvan kannen sensorit havaitsevat kohteen ja robottileikkuri muuttaa suuntaa.


Monenlaisia suojatoimintoja

STIHLin iMOW-robottiruohonleikkuri on varustettu useilla erilaisilla sensoreilla. Heti kun joku yrittää nostaa robottiruohonleikkuria leikkuun aikana, se pysähtyy. iMOW voidaan suojata myös PIN-koodilla. Jos robottiruohonleikkuriin on asetettu PIN-koodi, se on suojattu luvattomalta käytöltä. Kaikissa C-malleissa iMOW:ta voidaan myös ohjata iMOW-sovelluksen * kautta suoraan älypuhelimella tai tablet-laitteella ja paikantaa GPS: n kautta. * IMOW-sovelluksen tekniset tiedot löytyvät osoitteesta: https://web.imow.stihl.com/systems


Irrotettava ohjauspaneeli

Integroidun ohjauspaneelin kautta voit tehdä kaikki asetukset, käyttää konetta manuaalisesti ja saada yleiskuvan leikkurin tiedoista. Ohjauspaneeli on robottiruohonleikkurin kannessa, mutta se voidaan myös irrottaa helpon ja kätevän ohjauksen takaamiseksi.


Pääsy sovelluksen kautta

IMOW-sovelluksen * avulla iMow-robottiruohonleikkuristasi tulee oma Smart-Home-järjestelmä. Voit hallita iMOW-laitettasi (C-mallit) helposti tabletilla tai matkapuhelimella. Näet kaikki tärkeät toiminnot ja suorituskyvyn reaaliajassa ja voit jopa hallita ja tehdä muutoksia esimerkiksi leikkausaikatauluun. * Tietoja iMow-sovelluksen teknisistä ehdoista on osoitteessa https://web.imow.stihl.com/systems


Tekninen informaatio

Työnopeus rpm 3150

Akkutyyppi Li-Ion

Maks. ruohon pinta-ala 5000

Leikkuuleveys cm 28

Leikkuukorkeus mm 20-60

Niittoaika (ø viikossa) h 50

Äänenpainetaso LpA dB (A) 48

Äänitehotaso dB (A) 1) 62

Suurin kaltevuus% 45

Nimellisjännite W 185

Toleranssin äänenpainetaso KpA dB (A) 3

Mitattu äänitehotaso LWA [dB (A)] dB (A) 59

Paino kg 14

Katso kaikki Stihl-tuotteet

Lisätiedot

Leikkuualueen maksimikoko
5000 m2
Työalueen maksimikaltevuus
45 %
Sovellus
iMOW App
Rajakaapeli
Rajakaapeli
Hälytin
Kyllä
Akkutyyppi
Li-Ion
Virtalähde
Akku
GPS-navigointi
yes
Leikkausleveys cm
28 cm
Maksimi leikkauskorkeus
60 mm
Minimi leikkauskorkeus
20 mm
Leikkuumenetelmä
3 nivellettyä terää
Nostotunnistin
Kyllä
Kallistusanturi
Kyllä
Ajastin
Kyllä
PIN-koodi
Kyllä
Latausjärjestelmä
Automaattinen
Ohjelmistopäivitys
Jälleenmyyjä
Äänenvoimakkuus
48 dB(A)
Paino
14 kg
Takuu
2 vuotta
Part nr
1000465151
Valmistajan tuotenumero
63090121400
Ota yhteyttä

Tervetuloa meille!

Vahvuutemme on osaava henkilökunta, jolla on pitkä kokemus myymistämme tuotteista. Metsästys, vapaa-aika ja maanhoito ovat olleet painopistealueemme vuodesta 1911. Siksi voit aina olla varma, että saat suorat vastaukset reilulta henkilökunnaltamme meillä asioidessasi!

Hylte Hunting & Outdoor Henkilökunta


Me olemme Hylte Hunting & Outdoor
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

(suomi, ruotsi ja englanti)

HUOM!

VARASTOMME ON RUOTSISSA

Asiakkaan oikeudet