Avoin ostos 30 päivän ajan
Nopeat toimitukset
Valitse maa
  • Sverige
  • Danmark

Näyttää hinnat sis. alv

|

Valitse käyttäjänimi vasemmalta
Hylte Hunting & Outdoor

Metsästys

Ammunta

Kalastus

Vaatteet & jalkineet

Vaellus & retkeily

Piha & puutarha

Metsä

Koti & taloustavarat

Rakennus & työkalut

Eläimet & maanviljely

Piha & puutarha / Stihl RLA 240 Nurmikon Akkuilmaaja (ei akkua ja laturia)
Billigast på prisjakt
Stihl RLA 240 Nurmikon Akkuilmaaja (ei akkua ja laturia)
RLA240_II.jpg
RLA240_III.jpg
RLA240_IV.jpg
RLA240_VALS_I.jpg
RLA240_VALS_II.jpg
RLA240_ACTION_II.jpg
RLA240_ACTION_I.jpg
RLA240_ACTION_V.jpg
RLA240_ACTION_IV.jpg
RLA240_ACTION_VI.jpg
RLA240_ACTION_III.jpg
Stihl

Stihl RLA 240 Nurmikon Akkuilmaaja (ei akkua ja laturia)

319,00 EUR

Tuotenumero: 886661333387
Batteridriven vertikalskärare från Stihl.

Yhteensä:

319,00 EUR

Saatavuus - Varastossa

Ei rahtikuluja!

Tuotetiedot

STIHL RLA 240 akulla toimiva nurmikon ilmaaja on ihanteellinen pienempien, epäsäännöllisempien nurmikkojen hoitamiseen. Tämä akkuilmaaja on varustettu STIHL AK Tuoteperheen akkujärjestelmällä ja hiljaisella sähkömoottorilla, mikä mahdollistaa nurmikon ylläpidon langattomasti ja voit nauttia täydellisestä liikkumisvapaudesta. 34 cm:n työleveyden ja säädettävän korkeuden avulla ilmaaja yhdistää suuren ohjattavuuden ja tehokkuuden - etenkin kulmikkailla nurmikoilla. Voit joko poistaa kuolleen ruohon ja sammaleen nurmikolta sammaleenpoistoyksiköllä tai antaa pystyleikkuuyksikön viiltää maanpintaa ja auttaa nurmikkoa saamaan elintärkeää happea. Kiinnitä vain tarvitsemasi työkalu muutamalla yksinkertaisella vaiheella, säädä työsyvyys portaattomasti kahvastosta ja aloita nurmikon ilmastus tai siivous. Mahdollisesti kertyvät kasvinjäännökset kerätään 50 litran keruusäiliöön. STIHL RLA 240 on energiatehokas ja erittäin kevyt ja vankka polymeerikotelonsa ansiosta. Helposti kulkevat pyörät tekevät siitä helposti liikuteltavan, taitettava ohjaustanko ja kaksi integroitua kantokahvaa yksinkertaistavat kuljetusta ja jousimekanismi tekee litiumioni-akun poistamisen ja väliasentoon laiton helpoksi.

Leikkuusyvyydensäätö

Leikkuusyvyys voidaan asettaa 6 eri tasolle, helposti ja ergonomisesti suoraan kahvastosta. Aseta haluttu leikkuusyvyys ja laske kääntökahvalla kone työasentoon. Leikkurin siirtoa varten kone on helppo vetää takaisin kääntökahvalla kuljetusasentoon..

Kantokahva

Leikkurissa on integroitu kantokahva. Erittäin käytännöllinen ja helpottava yksityiskohta leikkurin kuljetukseen ja nostamiseen.

Taittuva työntöaisa

Työntöaisa taittuu helposti alas löysäämällä kahta ruuvia. Näin se vie mahdollisimman vähän tilaa varastoitaessa ja on helppo kääntää puhdistusasentoon.

Kitkattomat kuulalaakeroidut pyörät

Todella sujuvasti pyörivät kaksoiskuulalaakeroidut pyörät ovat erittäin vankkoja, tarjoavat korkean ajomukavuuden ja ovat pitkäikäisiä.

Sammaleenpoistoyksikkö

Sammaleenpoistoyksikön koukut poistaasammaleen, ruohotukot, vanhan leikkuujätteen ja rikkaruohotsekä parantaa maan ilmanvaihtoa. Sammaleenpoistoyksikkö voi korvata pystyleikkuuyksikön mallissa RLE 240.

Polymeerirunko

Huipputeknisestä materiaalista valmistetussapolymeerirungossa yhdistyvät epätavallinen keveyssekä kestävä ja vankka rakenne.

Pystyleikkuuyksikkö

Kiinteät terät ilmastavat nurmikon tehokkaasti.Terävät, vankkarakenteiset terät tekevät tulostasitkeästi ja taloudellisesti.

Katso kaikki Stihl-tuotteet

Lisätiedot

Virtalähde
Akku
Työleveys
35 cm
Työsyvyys
15 mm
Ruohonkeräyssäiliö
yes
Sis. akun ja laturin
no
Takuu
2 vuotta
Part nr
1000482689
Valmistajan tuotenumero
62910116605
Ota yhteyttä

Tervetuloa meille!

Vahvuutemme on osaava henkilökunta, jolla on pitkä kokemus myymistämme tuotteista. Metsästys, vapaa-aika ja maanhoito ovat olleet painopistealueemme vuodesta 1911. Siksi voit aina olla varma, että saat suorat vastaukset reilulta henkilökunnaltamme meillä asioidessasi!

Hylte Hunting & Outdoor Henkilökunta

Tilaa uutiskirjeemme

Tervetuloa meille!

Lue lisää meistä

Me olemme Hylte Hunting & Outdoor
Ota yhteyttä
Asiakkaan oikeudet

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä henkilötietojesi käsittelyssä ja parantaakseen asiakaskokemustasi. Klikkaamalla OK tai selailemalla sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää