Avokauppa 30 päivän ajan
Kysymyksiä? Lähetä numerosi info@hylte.fi, ja soitamme sinulle!
Valitse maa
 • Sverige
 • Danmark
 • Norge
 • DE

Näyttää hinnat sis. alv

|

Valitse käyttäjänimi vasemmalta
Hylte Hunting & Outdoor

Metsästys

Ammunta

Kalastus

Vaatteet & jalkineet

Vaellus & retkeily

Piha & puutarha

Metsä

Koti & taloustavarat

Rakennus & työkalut

Eläimet & maanviljely

Löytönurkka

Metsä / Moottorisahat & sahaustarvikkeet / Moottorisahat / Stihl MS 241 C-M Moottorisaha 35 cm
Billigast på prisjakt
Stihl MS 241 C-M Moottorisaha 35 cm
a36e5f49d5204bd79a63c4d7db007034.jpg
140180c86e2a4ef4a7396a5b4b613def.jpg
MS241CM_ACTION_I.jpg
MS241CM_ACTION_VII.jpg
Stihl

Stihl MS 241 C-M Moottorisaha 35 cm

519,00 €

Tuotenumero: 886661113620
Kevyt ammattisaha, jolla on alhainen polttoaineen kulutus ja päästöt. Täydellinen harvennuksiin ja kaatamiseen keskitiheissä metsissä.

Yhteensä:

519,00 €

740,74 €
Säästät 221,74 €
Verkkokaupan varasto - Varastossa

Tuotetiedot

Kevyt ammattisaha M-Tronicilla, joka asettaa uuden standardin tässä teholuokassa. Uskomattoman helppo käynnistää kaikissa tilanteissa, ja modernin moottoritekniikan ansiosta sahassa on alhaisempi polttoaineen kulutus ja päästöt. Monet innovatiiviset yksityiskohdat, jotka yksinkertaistavat ylläpitoa, huoltoa ja takaavat hyvän ergonomian, tarjoavat käyttäjälle optimaalisen käytön ja taloudellisuuden. Täydellinen harvennuksiin ja kaatamiseen keskitiheisiin metsiin.

 • Sylinterin tilavuus cm³ 42,6
 • Ketjun jako : 3/8" P
 • Teho (kW/hv) : 2,3 / 3,1
 • Äänitehon taso dB(A) 1) 115
 • Äänenpaineen teho dB(A) 1) 103
 • Vakioketju : PS 1,3 mm: 3.617 000 0.050
 • Vakiolaippa : Rollomatic E, tuotenro.: 30.050.004.809
 • Laipan pituus : 35 cm / 14 "
 • Säiliön tilavuus : 0,39 L


Paineenalennusventtiili

Vähentää käynnistysnarun vetämiseen tarvittavaa voimaa ja helpottaa siten moottorisahan käynnistystä.


HD2-suodatin

Moottorisahojemme HD2-suodatin takaa jatkuvan toimivuuden – kaikista vaativimmissakin olosuhteissa. Sen huokoinen suodatinmateriaali pitää kaikkein hienoimmankin pölyn ja lian loitolla moottorista.


Integroidut lukkomutterit

Kun vaihdat leikkuuvälineet, lukkomutterit ovat aina paikallaan, ei ole vaaraa hävittää niitä. Tämä helpottaa sinua käyttäjänä.


Säädettävä öljypumppu

Sahatessa eri pituisilla terälevyillä, erityyppisiä puita ja eri tekniikoilla, tarvitsevat nämä eri määriä öljyä. Säädettävä öljypumppu antaa sinun säännöstellä öljyn tarpeidesi mukaan.


Ketjunkiristys sivulta

Lähes kaikki STIHL moottorisahat (lukuun ottamatta MS 170) ovat varustettu teräketjun sivukiristyksellä, jolloin vältetään kontakti terävään teräketjuun. Sammuta moottorisaha ja löysää purusuojan mutteria. Kiristä teräketju ruuvimeisselillä ja kokeile ketjun kireys varosvasti teräketjusta. Helppoa ja turvallista.


Stihl M-Tronic (M)

Elektroninen moottorinohjausjärjestelmä säätää automaattisesti optimaalisen sytytyshetken ja polttoaineseoksen, varmistaen parhaimman mahdollisen moottorintehon, jatkuvan väännön sekä erinomaisen kiihtyvyyden. Joten, kun ulkoiset olosuhteet pysyvät samoina, täysi moottorinteho on käytettävissäsi jatkuvasti jokaisen uudelleen käynnistyksen jälkeen. Kiitos M-Tronicin kyvyn elektronisesti erottaa kylmä- ja uudelleenkäynnistys, yhdistelmäkatkaisimessa on vain yksi käynnistysasento. Järjestelmä laskee tarvittavan polttoainemäärän jokaiselle käynnistykselle. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse huolehtia onko laitettasi juuri käytetty vai ei – ja näin saat täydet tehot laitteestasi samantien, jopa pitkänkin tauon jälkeen (kylmäkäynnistys). Kun sammutat laitteen, yhdistelmäkatkaisin palaa takaisin käyttöasentoon, kiitos stop napin (suurimmassa osassa M-Tronic malleja). Tämän avulla moottori käynnistyy todella helposti lyhyen tauon jälkeen


Kompensaattori

STIHL kompensaattori valvoo kaasutinta, että polttoaineen ja ilman seos on aina optimaalisessa suhteessa, riippuen suodattimen likaisuudesta. Kompensaattori mahdollistaa pienet päästöt ja optimaalisen tehon. Kun huomaat, että teho selkeästi pienenee on aika puhdistaa suodatin. Suodattimen puhdistusväli pitenee huomattavasti


STIHL 2-MIX -moottori

STIHL 2-MIX moottori on tehokas ja samalla ympäristöystävällinen. Pakokaasu erotetaan palamattomasta kaasusta, mikä minimoi huuhteluhäviöt, eli seoksen osat, jotka pääsevät ulos palamattomina. Näin teho kasvaa ja kulutus pienenee. Toimii kaksitahtipolttoaineella.


STIHL 4-kanavainen tekniikka

Polttoaine- / ilmaseos johdetaan 4 eri huuhtelukanavan kautta palotilaan. Palaminen on optimaalista ja moottorin teho lisääntyy merkittävästi. Tulos: pienempi polttoaineenkulutus, lisääntynyt teho sekä vähemmän haitallisia päästöjä.


STIHL tärinänvaimennusjärjestelmä

Henkilö, joka altistuu pitkäkestoiselle tärinälle, esimerkiksi moottorintärinälle, voi saada verenkiertohäiriötä käsiin ja käsivarsiin. STIHL:n erittäin tehokas tärinänvaimennus alentaa laitteesta ja leikkuuvarusteesta aiheutuvaa tärinää sopivalle tasolle, jotta laitteen käyttö on turvallista ja ergonomista.


STIHL ElastoStart

Tämä erityinen elastinen vaimennuselementti takaa nykäyksettömän käynnistyksen ja tekee näin käynnistyksestä entistäkin helpompaa ja tasaisempaa.


STIHL Ematic ketjunvoitelujärjestelmä

Verrattuna tavalliseen terälevyyn ilman Ematic järjestelmää, STIHL Ematic järjestelmä säästää ketjuöljyä jopa 50 %, riippuen puutyypistä ja teräketjusta. Järjestelmä yhteensovittaa STIHL Ematic tai Ematic S terälevyn, STIHL Oilomatic teräketjun ja öljypumpun kanssa. Tuloksena, terälevyn uraan valuva teräketjuöljy tarttuu pyörivään teräketjuun ilman hävikkiä.


Säiliön korkit pikalukituksella

Patentoitu sulkemismenetelmä polttoaine- ja öljysäiliöihin. Korkki suljetaan bajonettiliittimellä, joka tekee korkin avaamisesta ja sulkemisesta todella helppoa, ilman työkaluja.


Talvi-/kesäasetus

STIHL moottorisahan kaasuttimeen voit luottaa myös kylmänä vuodenaikana: Aseta moottorisahasi talviasentoon, jolloin lämmin ilma kiertää kaasuttimelle. Tämä estää jään muodostumisen kaasuttimeen. Yksinkertainen toiminta auttaa kesä ja talvikäytössä.

Katso kaikki Stihl-tuotteet

Lisätiedot

Virtalähde
Bensiini 2-tahti
Sylinterin tilavuus
42.6 cm³
Teho
2.2
Sis. terävarustus
yes
Kahvan lämmitys
no
Laipan kiinnitys
3005
Laipan pituus
14 tuumaa
Terän pituus
35 cm
Suositeltu terän maksimipituus
14 tuumaa
Ketjunjako
3/8'' P
Vetolenkit
50
Vetolenkkien leveys
1,3 mm
Korttinumero
PS
Viilan halkaisija
4,0 mm
Teräketjun nopeus maksimiteho
18.6 m/s
Teräketjun nopeus 133%:n moottoriteholla
24.8
Paino ilman terävarustusta
4.5 kg
Säädettävä öljynsyöttö
yes
Äänenvoimakkuus
115 dB(A)
Äänenpainetaso
103 dB(A)
Takuu
2 vuotta
Part nr
1000125126
Valmistajan tuotenumero
11432000258
Ota yhteyttä

Tervetuloa meille!

Vahvuutemme on osaava henkilökunta, jolla on pitkä kokemus myymistämme tuotteista. Metsästys, vapaa-aika ja maanhoito ovat olleet painopistealueemme vuodesta 1911. Siksi voit aina olla varma, että saat suorat vastaukset reilulta henkilökunnaltamme meillä asioidessasi!

Hylte Hunting & Outdoor Henkilökunta


Me olemme Hylte Hunting & Outdoor
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

(suomi, ruotsi ja englanti)

HUOM!

VARASTOMME ON RUOTSISSA

Asiakkaan oikeudet