Avokauppa 30 päivän ajan
Kysymyksiä? Lähetä numerosi info@hylte.fi, ja soitamme sinulle!
Valitse maa
  • Sverige
  • Danmark
  • Norge
  • DE

Näyttää hinnat sis. alv

|

Valitse käyttäjänimi vasemmalta
Hylte Hunting & Outdoor

Metsästys

Ammunta

Kalastus

Vaatteet & jalkineet

Vaellus & retkeily

Piha & puutarha

Metsä

Koti & taloustavarat

Rakennus & työkalut

Eläimet & maanviljely

Löytönurkka

Metsä / Moottorisahat & sahaustarvikkeet / Moottorisahat / Stihl MS 231 Moottorisaha
Billigast på prisjakt
Stihl MS 231 Moottorisaha
MS231_I.jpg
MS231_MS251_ACTION_II.jpg
MS231_MS251_ACTION_I.jpg
Stihl

Stihl MS 231 Moottorisaha

449,00 €

484,70 €
Tuotenumero: 886661104451
Kompakti 2,0 kW:n moottorisaha soveltuu erinomaisesti esim. klapien sahaamiseen.

Yhteensä:

449,00 €

484,70 €
Säästät 35,70 €
Verkkokaupan varasto - Tilaustuote (arv. toim. 3-5 pvä)

Tuotetiedot

Kompakti 2,0 kW moottorisaha soveltuu erinomaisest esim. klapien sahaamiseen. Ketjunkiristys sivulla helpottaa työskentelyä, ilmansuodatinjärjestelmä pitkällä huoltovälillä, tankkien pikalukituskorkit helppoon ja turvalliseen tankkaamiseen sekä taloudellinen ja vähäpäästöinen 2-MIX moottori.

Yhden vivun käyttö
Kaikki toiminnot, käynnistys, käyttö ja pysäytys tapahtuvat kätevästi yhdellä kädellä samasta vivusta. Työskentely on helppoa ja turvallista.

Ketjunkiristys sivulla
Lähes kaikissa STIHL:in moottorisahoissa (poikkeuksena MS 170) on teräketjun sivukiristys, joten terävää teräketjua ei tarvitse koskea. Sammuta moottorisaha ja löysää purusuojan muttereita. Kiristä ketju ruuvimeisselillä, samalla kun kokeilet toisella kädellä ketjun kireyttä varovasti. Helppoa ja turvallista.

Kompensaattori
STIHL kompensaattori valvoo kaasutinta, jotta polttoaineen ja ilman seos on aina optimaalisessa suhteessa, riippuen suodattimen likaisuudesta. Kompensaattori mahdollistaa optimaalisen tehon pitäen päästöt pieninä. Kun huomaat, että teho selkeästi pienenee, on aika puhdistaa suodatin. Suodattimen puhdistusväli pitenee huomattavasti.

Ilmansuodatinjärjestelmä pitkällä huoltovälillä
Ilma imetään sisään vauhtipyörään ja se alkaa pyöriä. Keskipakovoima heittää erillisestä rampist suuremmat ja raskaammat likahiukkaset pois. Ilma joka saavuttaa ilmansuodattimen on siis jo esisuodatettu. Suodattimen puhdistusvälistä tulee tällä tavalla huomattavan pitkä.

STIHL 2-MIX moottori
STIHLin polttoainetaloudellinen 2-MIX moottori 1-in-4-kanavateknologialla on tehokas samalla kun polttoaineenkulutus on jopa 20% alhaisempi verrattuna samanlaisiin STIHLin 2-tahtimoottoreihin, joissa ei ole 2-MIX teknologiaa. Myös päästöt vähenevät jopa 50%. Se täyttääkin EU II -direktiivin vaatimukset.

STIHL tärinänvaimennusjärjestelmä
Pitkäaikaiselle tärinälle altistuva (esim. moottoritärinä) henkilö voi saada verenkiertohäiriöitä käsissä ja käsivarsissa. STIHLin erittäin tehokas tärinänvaimennusjärjestelmä alentaa koneesta ja leikkuulaitteesta aiheutuvaa tärinää sopivalle tasolle, joten konetta on turvallista ja ergonomista käyttää.

STIHL Ematic ketjunvoitelujärjestelmä
STIHL Ematic -järjestelmä säästää ketjuöljyä jopa 50% riippuen puutyypistä ja teräketjusta. Järjestelmä koostuu Ematic terästä, Oilomatic teräketjusta sekä manuaalisesti tai automaattisesti säädettävästä öljypumpusta. Terän ja ketjun erikoisrakenne varmistaa, että öljy valuu juuri oikeaan paikkaan ilman hävikkiä.

Tankkien pikalukituskorkit
Patentoitu sulkemismenetelmä polttoaine- ja öljytankkeihin. Korkki suljetaan bajonettiliittimellä, joka tekee korkin avaamisesta ja sulkemisesta todella helppoa, ilman työkaluja.

Talvi-/kesäasento
STIHL moottorisahan kaasuttimeen voi luottaa myös kylmänä vuodenaikana: aseta moottorisahasi talviasentoon, jolloin lämmin ilma virtaa kaasuttimelle. Tämä estää jään muodostumisen kaasuttimeen.

Katso kaikki Stihl-tuotteet

Lisätiedot

Virtalähde
Bensiini 2-tahti
Sylinterin tilavuus
42.6
Teho
2
Sis. terävarustus
yes
Kahvan lämmitys
no
Laipan kiinnitys
3005
Laipan pituus
14 tuumaa
Terän pituus
35
Leikkauspituus
35
Ketjunjako
3/8'' P
Vetolenkit
50
Vetolenkkien leveys
1,3 mm
Korttinumero
PM3
Viilan halkaisija
4,0 mm
Teräketjun nopeus maksimiteho
18.6
Teräketjun nopeus 133%:n moottoriteholla
24.8
Paino ilman terävarustusta
4.8
Säädettävä öljynsyöttö
no
Äänenpainetaso
103
Takuu
2 vuotta
Part nr
1000083725
Valmistajan tuotenumero
11432000217
Ota yhteyttä

Tervetuloa meille!

Vahvuutemme on osaava henkilökunta, jolla on pitkä kokemus myymistämme tuotteista. Metsästys, vapaa-aika ja maanhoito ovat olleet painopistealueemme vuodesta 1911. Siksi voit aina olla varma, että saat suorat vastaukset reilulta henkilökunnaltamme meillä asioidessasi!

Hylte Hunting & Outdoor Henkilökunta


Me olemme Hylte Hunting & Outdoor
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

(suomi, ruotsi ja englanti)

HUOM!

VARASTOMME ON RUOTSISSA

Asiakkaan oikeudet