Avokauppa 30 päivän ajan
Kysymyksiä? Lähetä numerosi info@hylte.fi, ja soitamme sinulle!
Valitse maa
  • Sverige
  • Danmark
  • Norge
  • DE

Näyttää hinnat sis. alv

|

Valitse käyttäjänimi vasemmalta
Hylte Hunting & Outdoor

Metsästys

Ammunta

Kalastus

Vaatteet & jalkineet

Vaellus & retkeily

Piha & puutarha

Metsä

Koti & taloustavarat

Rakennus & työkalut

Eläimet & maanviljely

Löytönurkka

Metsä / Moottorisahat & sahaustarvikkeet / Moottorisahat / Stihl MS 201 C-M Moottorisaha
Billigast på prisjakt
Stihl MS 201 C-M Moottorisaha
MS201CM_II.jpg
MS201CM_III.jpg
MS201CM_ACTION_II.jpg
MS201CM_ACTION_III.jpg
MS201CM_ACTION_I.jpg
MS201CM_ACTION_IV.jpg
Stihl

Stihl MS 201 C-M Moottorisaha

Alk. 643,00 €

776,05 €
Tuotenumero: 886661934997
Stihlin kevyin moottorisaha - täydellinen esim. oksien karsimiseen. M-Tronic takaa optimaalisen moottoritehon. Helppo käynnistys ja taloudellinen 2-MIX-moottori.
Valitse

Yhteensä:

643,00 €

776,05 €
Säästät 133,05 €
Verkkokaupan varasto - Varastossa

Tuotetiedot

Kevyin ammattikäyttöön suunniteltu STIHL moottorisaha, ihanteellinen karsinnassa. Vakiona M-Tronic elektronisella moottorinohjauksella, jonka avulla optimaalinen moottorinteho on jatkuvasti käytössä, helppo käynnistää yhdistelmäkatkaisimen ansiosta, taloudellinen 2-MIX-Moottori, purusuojan kiinteä mutteri, 3/8" PM teräketju erittäin korkealla leikkuuteholla.

 
  • Tilavuus 35,2cm3

  • Terälevyn pituus 30cm 12"

  • Teho kW/hk 1,8/2,4


Yksivipunkäyttö

Kaikki toiminnot, kuten kylmä- ja lämminkäynnistys, käyttö ja pysäytys, hoidetaan helposti ja mukavasti yhdellä kädellä samasta vivusta. Työskentely on helppoa ja mukavaa, ja myös turvallisempaa.


Purusuojan kiinteät mutterit

Kun sinun täytyy avata purusuojan mutterit, esim. teräketjun vaihdon vuoksi, pysyvät mutterit kiinteästi purusuojassa kiinni. Enää ei siis ole pelkoa muttereiden häviämisestä. Tämä helpottaa käyttäjää huomattavasti.


Säädettävä öljypumppu

Sahatessa eri pituisilla terälevyillä, erityyppisiä puita ja eri tekniikoilla, tarvitsevat nämä eri määriä öljyä. Säädettävä öljypumppu antaa sinun säännöstellä öljyn tarpeidesi mukaan.


Teräketjun sivukiristys

Lähes kaikki STIHL moottorisahat (MS 170 poikkeuksin) ovat varustettu teräketjun sivukiristyksellä, jolloin vältetään kontakti terävään teräketjuun. Sammuta moottorisaha ja löysää purusuojan mutteria. Kiristä teräketju ruuvimeisselillä ja kokeile ketjun kireys varosvasti teräketjusta. Helppoa ja turvallista.


Yhdistelmäkatkaisin

Koska M-Tronic-järjestelmä erottaa kylmä- tai lämpökäynnistyksen, yhdistelmäkatkaisimessa on vain yksi käynnistysasento. Järjestelmä laskee tarvittavan polttoainemäärän jokaiselle käynnistykselle. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse huolehtia onko laitettasi juuri käytetty vai ei – ja näin saat täydet tehot laitteestasi samantien, jopa pitkänkin tauon jälkeen (kylmäkäynnistys). Kun sammutat laitteen, yhdistelmäkatkaisin palaa takaisin käyttöasentoon, kiitos stop napin (suurimmassa osassa M-Tronic malleja). Tämän avulla moottori käynnistyy todella helposti lyhyen tauon jälkeen.


Kompensaattori

STIHL-kompensaattori valvoo kaasutinta, että polttoaineen ja ilman seos on aina optimaalisessa suhteessa, riippuen suodattimen likaisuudesta. Kompensaattori mahdollistaa pienet päästöt ja optimaalisen tehon. Kun huomaat, että teho selkeästi pienenee on aika puhdistaa suodatin. Suodattimen puhdistusväli pitenee huomattavasti.


STIHL 2-MIX -moottori

STIHL 2-MIX moottori on tehokas ja samalla ympäristöystävällinen. Pakokaasu erotetaan palamattomasta kaasusta, mikä minimoi huuhteluhäviöt, eli seoksen osat, jotka pääsevät ulos palamattomina. Näin teho kasvaa ja kulutus pienenee. Toimii kaksitahtipolttoaineella.


STIHL 4-kanavainen huuhtelutekniikka

Polttoaine-/ilmaseos johdetaan neljään eri huuhtelukanavaa pitkin palotilaan. Palaminen on optimaalista ja moottorin teho paranee merkittävästi. Tuloksena on pienempi polttoaineen kulutus, lisääntynyt teho sekä pienemmät päästöt.


STIHL tärinänvaimennusjärjestelmä

Henkilö, joka altistuu esim. moottorilaitteen aiheuttamalle pitkäkestoiselle tärinälle, voi saada käsissä ja käsivarsissa verenkiertohäiriöitä. STIHL:in erittäin tehokas tärinänvaimennusjärjestelmä alentaa moottorin ja terän tärinää, mikä tekee työskentelystä mukavaa ja ergonomista.


STIHL ElastoStart

Moottorisahan käynnistys tapahtuu nykäisemällä, mikä voi kuormittaa lihaksia ja niveliä. STIHL ElastoStart on erityinen vaimennuselementti, joka tekee käynnistyksestä nykäyksettömän, ja tuloksena on tasainen ja helppo käynnistys.


STIHL M-Tronic (M)

Täysin elektroninen sytytyshetken ja polttoaineseoksen automaattinen säätö. Moottorinohjausjärjestelmä STIHL M-Tronic (M) takaa kaikissa tilanteissa optimaalisen moottoritehon, jatkuvan väännön ja erittäin hyvän kiihtyvyyden. Lisäksi järjestelmässä on muistitoiminto, joka entisestään parantaa käyttöominaisuuksia. Manuaalinen kaasuttimen säätö on enää kaukainen muisto.


Tankkien pikalukituskorkit

Patentoitu sulkemismenetelmä poltto- ja öljysäiliöihin. Bajonettikiinnityksen ansiosta korkin avaaminen ja sulkeminen on uskomattoman helppoa, onnistuu ilman työkaluja.

Katso kaikki Stihl-tuotteet

Lisätiedot

Virtalähde
Bensiini 2-tahti
Sylinterin tilavuus
35.2
Teho
1.8
Sis. terävarustus
yes
Kahvan lämmitys
no
Laipan kiinnitys
3005
Ketjunjako
3/8'' P
Vetolenkkien leveys
1,3 mm
Korttinumero
PS
Viilan halkaisija
4,0 mm
Paino ilman terävarustusta
4
Säädettävä öljynsyöttö
yes
Äänenvoimakkuus
112
Äänenpainetaso
99
Takuu
2 vuotta
Part nr
1000465262
Valmistajan tuotenumero
11452000275
Ota yhteyttä

Tervetuloa meille!

Vahvuutemme on osaava henkilökunta, jolla on pitkä kokemus myymistämme tuotteista. Metsästys, vapaa-aika ja maanhoito ovat olleet painopistealueemme vuodesta 1911. Siksi voit aina olla varma, että saat suorat vastaukset reilulta henkilökunnaltamme meillä asioidessasi!

Hylte Hunting & Outdoor Henkilökunta


Me olemme Hylte Hunting & Outdoor
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

(suomi, ruotsi ja englanti)

HUOM!

VARASTOMME ON RUOTSISSA

Asiakkaan oikeudet