Avokauppa 30 päivän ajan
Kysymyksiä? Lähetä numerosi info@hylte.fi, ja soitamme sinulle!
Valitse maa
  • Sverige
  • Danmark
  • Norge
  • DE

Näyttää hinnat sis. alv

|

Valitse käyttäjänimi vasemmalta
Hylte Hunting & Outdoor

Metsästys

Ammunta

Kalastus

Vaatteet & jalkineet

Vaellus & retkeily

Piha & puutarha

Metsä

Koti & taloustavarat

Rakennus & työkalut

Eläimet & maanviljely

Löytönurkka

Metsä / Moottorisahat & sahaustarvikkeet / Moottorisahat / Stihl MS 181 C-BE moottorisaha
Billigast på prisjakt
Stihl MS 181 C-BE moottorisaha
MS181CBE_III.jpg
Stihl

Stihl MS 181 C-BE moottorisaha

344,00 €

Tuotenumero: 886661686278
Tehokas Stihlin bensiinisaha. Stihl Easy2start, tärinänvaimennusjärjestelmä ja Stihl 2-mix -moottori. Täydellinen rakennustöihin, puun sahaamiseen ja pienten puiden kaatamiseen.

Yhteensä:

344,00 €

396,41 €
Säästät 52,41 €
Verkkokaupan varasto - Loppu varastosta

Tuotetiedot

Huippumoderni ja hyvin varustettu bensiinisaha, Easy2Start ja nopea ketjun kiristys. Erittäin hyvä puun sahaamiseen, mutta voidaan käyttää myös rakennustöissä ja pienempien puiden kaatamiseen. Kuoren metallinen kaarnatuki helpottaa sahan ohjaamista leikatessa.

Yksivipukäyttö
Kaikkia tärkeitä toimintoja, kuten kylmä- ja lämminkäynnistystä, käyttöä ja pysäyttämistä, hallitaan helposti ja kätevästi yhdestä vivusta. Työskentelystä tulee helppoa ja mukavaa, ja samalla turvallisuus paranee.

Kompensaattori
STIHL-kompensaattori on kaasuttimen ohjausjärjestelmä, joka varmistaa, että polttoaine-ilmaseos on aina optimaalinen suhteessa suodattimen likaisuuteen. Kompensaattori tarjoaa optimaalisen tehon pienillä päästöillä. Vasta kun huomaat selvän tehon laskun, on aika puhdistaa suodatin. Suodattimen puhdistusvälit pidentyvät huomattavasti.

Ilmansuodatinjärjestelmä pitkällä huoltovälillä
Ilma imetään vauhtipyörään ja laitetaan pyörimään. Keskipakoisvoima poistaa suuremmat ja raskaammat likahiukkaset rampin avulla. Ilmansuodattimeen pääsevä ilma on siis jo käynyt läpi puhdistusprosessin. Suodattimen puhdistusvälit pidentyvät siten hyvin pitkiksi.

Primer
Manuaalisella polttoainepumpulla bensiini pumpataan kaasuttimeen muutamalla yksinkertaisella peukalon painalluksella. Sinun ei enää tarvitse vetää käynnistysnarua saadaksesi bensiiniä kaasuttimeen. Ylitäytön vaaraa ei ole, koska kaikki ylimääräinen bensiini virtaa takaisin säiliöön.

STIHL 2-MIX -moottori
STIHL:n polttoainepihi 2-MIX-moottori, jonka 1-in-4 -kanavainen tekniikka tekee siitä erittäin tehokkaan, ja siinä on valtava teho, kun taas polttoaineenkulutus on jopa 20 % pienempi verrattuna vastaaviin STIHL-kaksitahtimoottoreihin, joissa ei ole 2-MIX-tekniikkaa. Lisäksi päästöt vähenevät jopa 50 %. Täyttää EU:n II pakokaasudirektiivin vaatimukset.

STIHL 4-kanavainen tekniikka
Polttoaine-/ilmaseos viedään polttokammioon 4 erillisen huuhtelukanavan kautta. Polttaminen on optimoitu ja moottorin hyötysuhde kasvaa merkittävästi. Tulokset: pienempi polttoaineenkulutus, lisääntynyt teho, pienemmät huuhteluhäviöt ja pienemmät haitallisten aineiden päästöt.

STIHL tärinänvaimennusjärjestelmä
Pitkäaikaiselle tärinälle altistuva henkilö voi saada verenkiertohäiriöitä käsiin tai jalkoihin. STIHLin erittäin tehokas tärinänvaimennusjärjestelmä vaimentaa moottorin ja leikkauslaitteiden aiheuttamat vaaralliset tärinät tarkasti lasketuilla puskurialueilla, ja koneesta tulee mukava ja ergonominen käyttää.

STIHL Easy2Start (E)
Ketjupyörän ja kampiakselin välinen kierrejousi varastoi energian ja kompensoi voimahuiput käynnistvedosta. Tulos: koneen käynnistämiseen tarvitaan vain puolet vähemmän virtaa ja vedon nopeutta voidaan vähentää jopa kahdella kolmasosalla.

STIHL Ematic -ketjun voitelu
STIHL:n Ematic-järjestelmä koostuu Ematic-terälevystä, Oilomatic-teräketjusta ja manuaalisesti tai automaattisesti säädettävästä öljypumpusta. Terälevyn ja ketjun erikoisrakenne tarkoittaa, että ketjuöljy pääsee sinne, missä sitä eniten tarvitaan, ilman ohivuotoja. Öljyn kulutusta voidaan vähentää jopa 50 %.

STIHL-pikaketjunkiristys (B)
STIHL-pikaketjunkiristys (B) tekee ketjun kiristämisestä helppoa ja kätevää. Ketju kiristyy täysin ilman työkaluja. Taita kansi ylös ja irrota ketjukotelo. Ketju löystyy kääntämällä säätöpyörää vasemmalle ja kiristyy kääntämällä oikealle. Kun ketju on sopivan tiukka, kiinnitä ketjukotelo takaisin paikoilleen ja laske kansi alas.

Pikalukittavat tankin korkit
Patentoitu erityinen bensiini- ja öljysäiliön korkki. Kannessa on pikaliitin, joka tekee siitä uskomattoman helpon ja kätevän avata ja sulkea kokonaan ilman työkaluja.

Katso kaikki Stihl-tuotteet

Lisätiedot

Virtalähde
Bensiini 2-tahti
Sylinterin tilavuus
31.8 cm³
Teho
1.5
Sis. terävarustus
yes
Kahvan lämmitys
no
Laipan kiinnitys
3005
Korttinumero
PMM3
Viilan halkaisija
4,0 mm
Teräketjun nopeus maksimiteho
18.6 m/s
Teräketjun nopeus 133%:n moottoriteholla
24.8
Paino ilman terävarustusta
4.6 kg
Säädettävä öljynsyöttö
no
Äänenvoimakkuus
112 dB(A)
Äänenpainetaso
100 dB(A)
Takuu
2 vuotta
Part nr
1000082923
Valmistajan tuotenumero
11392000409
Ota yhteyttä

Tervetuloa meille!

Vahvuutemme on osaava henkilökunta, jolla on pitkä kokemus myymistämme tuotteista. Metsästys, vapaa-aika ja maanhoito ovat olleet painopistealueemme vuodesta 1911. Siksi voit aina olla varma, että saat suorat vastaukset reilulta henkilökunnaltamme meillä asioidessasi!

Hylte Hunting & Outdoor Henkilökunta


Me olemme Hylte Hunting & Outdoor
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

(suomi, ruotsi ja englanti)

HUOM!

VARASTOMME ON RUOTSISSA

Asiakkaan oikeudet