Avokauppa 30 päivän ajan
Valitse maa
  • Sverige
  • Danmark
  • Norge
  • DE

Näyttää hinnat sis. alv

|

Valitse käyttäjänimi vasemmalta
Hylte Hunting & Outdoor

Metsästys

Ammunta

Kalastus

Vaatteet & jalkineet

Vaellus & retkeily

Piha & puutarha

Metsä

Koti & taloustavarat

Rakennus & työkalut

Eläimet & maanviljely

Löytönurkka

Metsä / Raivaussahat & trimmerit / Stihl KM 94 R-CE KombiMoottori
Billigast på prisjakt
Stihl KM 94 R-CE KombiMoottori
KM94RCE_ACTION_III.jpg
KM94RCE_ACTION_I.jpg
Stihl

Stihl KM 94 R-CE KombiMoottori

479,00 €

Tuotenumero: 886661778812

Yhteensä:

479,00 €

Verkkokaupan varasto - Tilaustuote (arv. toim. 3-5 pvä)

Ei rahtikuluja!

Tuotetiedot

Ammattikäyttöön STIHL ErgoStart, ECOSPEED osakaasuominaisuus, rengaskahva, kantohihna, 2-MIX-Moottori, pysäytysnappi. Tarvittavaa joustavuutta Valitse oikea työkalu omiin tarpeisiisi KombiTyökaluihin

Elektroninen sytytys

Elektroninen sytytysjärjestelmä antaa rauhallisen ja tasaisen käynnistyksen moottorille. Lisäksi paremman palamisen ansiosta haitallisten päästöjen määrä vähenee ja luotettavuus kasvaa.

Helppo kuljettaa

Purettu alta aikayksikön - jälleen yksi KombiSystemin eduista. Irroitus ilman työkaluja. Purettuna KombiMoottori ja KombiTyökalu mahtuu helposti kuljetettavaksi esim. auton takakontissa.

Pikalukitus

Siipimutterin löysäämällä, on helppo irroittaa KombiTyökalu KombiMoottorista. Pikalukituksessa on ura, joka varmistaa että KombiTyökalu menee paikoilleen aina oikeassa asennossa. Tämän jälkeen siipimutteri kiristetään ja kaikki on valmista - kaikki ilman työkaluja!

Primer-pumppu

Primer pumpulla varustetut mallit käynnistyvät helpommin sekä vähemmin vedoin. Pumppaamalla Primer pumppua varmistat kaasuttimelle riittävän polttoainemäärän koneen käynnistymiseen.

Rengaskahva

Rengaskahvan avulla tarkkaan työntekoon reunustojen leikkaamisessa sekä paikoissa jossa tilaa on vähän. Kahva on helppo säätää oman pituuden mukaan.

STIHL ECOSPEED

ECOSPEED-toiminnolla voit asettaa pensasleikkurisi säästäväisempäänkäyttötilaan. Tätä varten säätöpyörää kierretään yksinkertaisestimiinussuuntaan, ja näin alennetaan moottorin maksimikierroslukua.Näin pensasleikkurisi käy osakuormituksella,mutta se voidaan kuitenkin tarvittaessa vaihtaa kaasuvipua painamallamilloin tahansa täyskuormitukselle asetetusta rajoituksestahuolimatta. Osakuormituksella käytettäessä kulutus tai otettuenergia alenee, ja voit työskennellä huomattavasti pidemmän

STIHL ErgoStart (E)

STIHL ErgoStart vähentää käynnistettäessä tarvittavan voiman puoleen ja tasainen veto käynnistysnarusta, riittää käynnistämään koneen. Kevytkäynnistys perustuu narupyörän ja kampiakselin välissä olevaan spiraalijouseen.

Tärinänvaimennusjärjestelmä

Tehokas tärinänvaimennusjärjestelmä sisäänrakennetuilla teräsjousilla sekä erillisillä tärinänvaimennuselementeillä. Nämä teräsjouset imevät ja pienentävät moottorin ja leikkuuterän aiheuttamaa tärinää. Kahvat ovat lähes tärinättömät, jolloin työskentely on erityisen mukavaa ja konetta on helppo ohjata ja hallita. (kuva raivaussahasta).

Katso kaikki Stihl-tuotteet

Lisätiedot

Teho
0.9
Virtalähde
Bensiini 2-tahti
Sylinterin tilavuus
24.1
Tankin tilavuus
0.54 L
Yhteensopiva kombityökalu
Kaikki Stihl kombityökalut
Paino
4 kg
Äänenvoimakkuus
109
Tärinä, oikea
7.2
Tärinä, vasen
7.2
Takuu
2 vuotta
Part nr
1000089507
Valmistajan tuotenumero
41492000089
Ota yhteyttä

Tervetuloa meille!

Vahvuutemme on osaava henkilökunta, jolla on pitkä kokemus myymistämme tuotteista. Metsästys, vapaa-aika ja maanhoito ovat olleet painopistealueemme vuodesta 1911. Siksi voit aina olla varma, että saat suorat vastaukset reilulta henkilökunnaltamme meillä asioidessasi!

Hylte Hunting & Outdoor Henkilökunta


Me olemme Hylte Hunting & Outdoor
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

(suomi, ruotsi ja englanti)

HUOM!

VARASTOMME ON RUOTSISSA

Asiakkaan oikeudet