Avoin ostos 30 päivän ajan
Nopea asiakaspalvelu
Valitse maa
  • Sverige
  • Danmark

Näyttää hinnat sis. alv

|

Valitse käyttäjänimi vasemmalta
Hylte Hunting & Outdoor

Metsästys

Ammunta

Kalastus

Vaatteet & jalkineet

Vaellus & retkeily

Piha & puutarha

Metsä

Koti & taloustavarat

Rakennus & työkalut

Eläimet & maanviljely

Billigast på prisjakt
Stihl KGA 770 Lakaisukone ilman akkua ja laturia
2d56341690ac4283851bb96b040e3de9[1].jpg
714a5330fd1b481ca0ea301bee788bfd[1].jpg
785a4a0e36dd4c448e9d923ce498be51[1].jpg
7e1b54dc2bcd48bba24eda04fa5a4937[1].jpg
Stihl

Stihl KGA 770 Lakaisukone ilman akkua ja laturia

735,37 EUR

931,08 EUR(ovh n.)
Tuotenumero: 886661400669
Tehokas akkukäyttöinen lakaisukone koville pinnoille aina 2000 m2 asti. Tehokas puhdistus pienimpäänkin nurkkaan!

Yhteensä:

735,37 EUR

931,08 EUR(ovh n.)
Säästät 195,71 EUR
Saatavuus - Varastossa

Ei rahtikuluja!

Tuotetiedot

Erittäin tehokas ja käytännöllinen PRO-sarjan akkukäyttöinen lakaisukone koville pinnoille aina 2000 m2 asti. Akkukäyttöisillä harjoilla ja harjatelalla koneen käyttämiseen ei tarvita melkein virtaa ollenkaan.

  • Harjat ja harjatela pyörivät jatkuvasti optimaalisella nopeudella.

  • Suuri puhdistusvaikutus aina pienimpään kulmaan ja esteiden ympärille, koska harjat ja lakaisurulla pyörivät myös lakaisijan ollessa paikallaan.

  • Jos akkua ei ole tai se ei ole ladattu, konetta voidaan käyttää manuaalisesti ilman ongelmia.

  • STIHL MultiClean PLUS Kehr -järjestelmällä, jossa on kaksi lautasharjaa ja harjatela

  • Tilava 50 l astia.

  • Ihanteellinen esim. parkkitalot, varastot, hotellit, huoltoasemat.


Säiliö

Lakaisukoneessa on suuri astia, jossa on korkeat reunat ja johon mahtuu paljon likaa ja pölyä. Säiliö on lukittu tukevasti koneen runkoon kahvan avulla ja estää tehokkaasti astian putoamisen etenkin kuljetuksen aikana.


Harjapaineen säätö

Harjan paineensäätöä käytetään esim. kun harjataan reunaa, kun harjan paine kasvaa niin, että kaikki reunan lika tulee mukaan ja saat paremman tuloksen.


Keskitetty korkeussäätö

Keskitetyllä korkeussäädöllä kone sopeutuu nopeasti ja helposti pintaan tai tehtävään. Lisäksi korkeuden säätöä voidaan käyttää harjojen säätämiseen. Tällä tavoin paras tulos saavutetaan aina harjojen koko käyttöiän ajan.


Ergonominen kahva

Ergonomisesti suunnitellun kahvan ansiosta konetta on sekä mukava että helppo ajaa. Kahvan yläosan kautta kone sovitetaan helposti rungon pituuteen kääntämällä sitä, ja kuljetuksen ajaksi kahva irrotetaan.


Kapseloitu, kestävä vaihde

Suoravetolaitteella ajettaessa kone saavuttaa huomattavasti paremman hyötysuhteen kuin hihnakäyttöiset koneet. Se on myös helpompi ajaa. Myös kun lakaisukone on peruuttamassa, levyn harjat pyörivät sisäänpäin niin, ettei likaa heitetä ulos. Lisäksi vaihde on kapseloitu ja siten täysin suojattu lialta, pölyltä ja vedeltä, mikä antaa pitkän käyttöiän.


Ilmansuodatin

Yhdessä älykkään ilmanohjauksen kanssa kaksi vaahtokumisuodatinta pitävät pölyn poissa. Kun pyyhitään erittäin hienoa materiaalia ja pölyä, se ei tunkeudu ja ärsytä käyttäjää yhtä helposti. Molemmat suodatinelementit poistetaan nopeasti ja helposti ja pestään tarvittaessa.


Vankka harja

Kestävillä polyamidiharjoilla on erittäin pitkä käyttöikä. Erityisen rakenteensa ansiosta ne myös nostavat helposti likaa, kuten. märät ja kosteat lehdet. STIHL tarjoaa 4 vuoden takuun harjalle.


Suojalista

Ympäri menevä suojalista suojaa seteliä pyörteiseltä pölyltä. Yhdessä ilmansuodattimien kanssa se on erittäin tehokas suoja pölystä, joka pyörii ulos koneesta ja takaisin pintaan.


STIHL MultiClean PLUS

Erityinen lakaisujärjestelmä helpottaa kaiken tyyppisen lian keräämistä. Kaksi lautasharjaa kuljettaa lian alla olevaan astiaan. Ylimääräinen harjarulla varmistaa, että myös hienoin pöly kerääntyy. Koska lika nousee jo koneen etureunasta, ei ole vaaraa, että se puristuu koneen alle. Sivuharjan kautta lika seinien ja muiden esteiden varrella on helppo pyyhkiä.

Katso kaikki Stihl-tuotteet

Lisätiedot

Virtalähde
Akku
Part nr
1000477769
Valmistajan tuotenumero
48600114705
Ota yhteyttä

Tervetuloa meille!

Vahvuutemme on osaava henkilökunta, jolla on pitkä kokemus myymistämme tuotteista. Metsästys, vapaa-aika ja maanhoito ovat olleet painopistealueemme vuodesta 1911. Siksi voit aina olla varma, että saat suorat vastaukset reilulta henkilökunnaltamme meillä asioidessasi!

Hylte Hunting & Outdoor Henkilökunta

Tilaa uutiskirjeemme

Tervetuloa meille!

Lue lisää meistä

Me olemme Hylte Hunting & Outdoor
Ota yhteyttä
Asiakkaan oikeudet

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä henkilötietojesi käsittelyssä ja parantaakseen asiakaskokemustasi. Klikkaamalla OK tai selailemalla sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää