Avokauppa 30 päivän ajan
Valitse maa
  • Sverige
  • Danmark
  • Norge
  • DE

Näyttää hinnat sis. alv

|

Valitse käyttäjänimi vasemmalta
Hylte Hunting & Outdoor

Metsästys

Ammunta

Kalastus

Vaatteet & jalkineet

Vaellus & retkeily

Piha & puutarha

Metsä

Koti & taloustavarat

Rakennus & työkalut

Eläimet & maanviljely

Löytönurkka

Hylte

/

Vaellus & retkeily

/

Polkupyörät & tarvikkeet

/

Sähköpyörät & polkupyörät

Sähköpyörät & polkupyörät

Polkupyörätarvikkeet

11 tuotetta

Rajaa hakua: Suosituimmat

Tuotteet per sivu: 24

Elcykel Elinor Dam 28" 10.4Ah

Elcykel Elinor Dam 28" 10.4Ah

Alk.

879,00 €

1 149,00 €

Varastossa

23%

Olet nähnyt 11 tuotetta 11 Tuotteet
1

Polkupyörät

Onko aika ostaa uusi polkupyörä tai sähköpyörä? Meiltä löydät suuren valikoiman tavallisia ja sähköpyöriä sekä naisille että miehille suosituilta tuotemerkeiltä, kuten Lyfco ja Marvil. Meiltä Hylteltä löydät niin klassiset matalarunkoiset mallit kuin taitettavatkin pyörät, ja kaikki mallimme ovat Unisex-malleja, eli ne sopivat sekä naisille että miehille. Sähköpyörissä löytyvät laadukkaat ja mukavat Vindhem-, E-motion-, Genova-, E-go- ja Razer-mallit varustettuna maailmankuuluilla Shimano-vaihteilla sekä 36V akulla.

Mikä on sähköpyörä? Se on oikeastaan ihan tavallinen polkupyörä, missä on sellainen älykäs ominaisuus, että saat vähän lisää vetoapua ylämäkeen, pidemmille tieosuuksille tai kovaan vastatuuleen. Sen pieni sähkömoottori, joka useimmissa malleissa on sijoitettu tarakan alle, auttaa sinua eteenpäin ilman hikeä ja lihasvoimaa. Todella älykäs keksintö niille, jotka haluavat päästä eteenpäin mukavasti, ympäristöystävällisesti ja halvalla!

Etsitkö sähköpyörää, joka vie sinut kätevästi ja nopeasti ympäri leirintäaluetta? Silloin täydellinen valinta on kokoontaitettava Vindhem-mallin sähköpyörä! Pieni, ketterä ja tarpeeksi vahva viemään sinua eteenpäin jopa 70 km! Se on kuitenkin tarpeeksi pieni mahtumaan matkatavaroihin, jos lähdet leirintälomalle asuntoautolla tai telttailemaan.

Jos tarvitset apua pyörän valinnassa, laita tiedustelua sähköpostilla, niin autamme mielellämme!
Ota yhteyttä

Tervetuloa meille!

Vahvuutemme on osaava henkilökunta, jolla on pitkä kokemus myymistämme tuotteista. Metsästys, vapaa-aika ja maanhoito ovat olleet painopistealueemme vuodesta 1911. Siksi voit aina olla varma, että saat suorat vastaukset reilulta henkilökunnaltamme meillä asioidessasi!

Hylte Hunting & Outdoor Henkilökunta


Me olemme Hylte Hunting & Outdoor
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

(suomi, ruotsi ja englanti)

HUOM!

VARASTOMME ON RUOTSISSA

Asiakkaan oikeudet