Avokauppa 30 päivän ajan
Valitse maa
  • Sverige
  • Danmark
  • Norge
  • DE

Näyttää hinnat sis. alv

|

Valitse käyttäjänimi vasemmalta
Hylte Hunting & Outdoor

Metsästys

Ammunta

Kalastus

Vaatteet & jalkineet

Vaellus & retkeily

Piha & puutarha

Metsä

Koti & taloustavarat

Rakennus & työkalut

Eläimet & maanviljely

Löytönurkka

Hylte

/

Metsästys

/

Koirapaikantimet & GPS

/

Koirapaikantimet

Koirapaikantimet

Tarvikkeet koirapaikantimeenKannettavat GPS-laitteetGPS-paikannuslaitteetTarvikkeet kannettavaan GPS-laitteeseenKartat

4 tuotetta

Rajaa hakua: Suosituimmat

Tuotteet per sivu: 24

Garmin Alpha 200i Käsilaite

Garmin Alpha 200i Käsilaite

699,00 €

Varastossa
Tracker LUNA Dog tracker

Tracker LUNA Dog tracker

439,00 €

Ennakkotilaa - Saatavilla 2024-07-31
Uutuus
Olet nähnyt 4 tuotetta 4 Tuotteet
1

Koirapaikantimet

Etsitkö paikannus- tai GPS-laitetta koiralle? Meiltä löydät sekä Garmin T5-, T5 mini- ja Ultracom R10-laitteet sekä Ultracom GPS P4:n. Meiltä löydät myös ketterät metsästyspaketit, joihin kuuluu Garmin Alpha 100/50 yhdessä T5:n tai T5 minin kanssa - toisin sanoen täydelliset paketit yksinkertaistamaan metsästystä koirasi kanssa!

Garminin T5 ja T5 mini koirapaikantimien avulla seuraat helposti koirasi jokaista liikettä. Erittäin herkillä GPS- ja GLONASS-vastaanottimilla paikannat nopeasti koirasi tarkan sijainnin, ja näet mitä jälkeä koirasi seuraa sekä missä se on liikkunut. Voit myös kommunikoida koirasi kanssa värinä- ja äänimerkkien kautta. Koirayksiköt soveltuvat löytämään tarkan sijainnin tiheässä metsässä tai vajoamassa, ja kestävät vettä 10 metriin asti.

T5 minissä on samat ominaisuudet kuin T5:ssä, mutta se on suunniteltu pienemmille koiraroduille, kuten mäyräkoiralle, beaglelle ja terrierille. Koirayksiköt sopivat yhteen Garmin Alpha 100:n, Garmin Alpha 50:n ja Garmin Astron kanssa.

Tarjoamme myös kahta eri mallia Ultracomilta; R10 ja P4. Ultracom R10 on täysin uusi paikannusvaruste metsästäjille ja metsästyskoirille, ja sitä käytetään älypuhelimen sovelluksen kautta. R10:ssä on Suomen, Ruotsin, Norjan, Tanskan, Ranskan, Viron, Espanjan ja Saksan kartat, joten se on täydellinen myös ulkomailla metsästykseen! Sovelluksen kautta voit tallentaa myös muut Ultracom-yksiköt, esimerkiksi kaverin yksikön ja sen sijainnin. Koirapaikantimessa on myös haukkulaskin, haukkuhälytin, haukunta-ajan mittari, soitto- ja kuuntelutoiminnot sekä Dura Armor ™, mikä tekee siitä sekä kosteuden että vedenkestävän.

Ultracoms P on hyvin suosittu koira-GPS helppokäyttöisyytensä ja erinomaisen käyttövarmuutensa ansiosta, ja siinä on yksi markkinoiden herkimmistä A-GPS-systeemeistä. Koirayksikkö on vesitiivis, ja sen GPS-kattavuus on huippuluokkaa. Uuden tekniikkansa ansiosta virrankulutus on alhainen, mikä tarkoittaa pitkää akunkestoa!

Etkö tiedä, mikä koirapaikannin sopii käyttötarpeisiisi? Laita sähköpostia, niin autamme mielellämme!
Ota yhteyttä

Tervetuloa meille!

Vahvuutemme on osaava henkilökunta, jolla on pitkä kokemus myymistämme tuotteista. Metsästys, vapaa-aika ja maanhoito ovat olleet painopistealueemme vuodesta 1911. Siksi voit aina olla varma, että saat suorat vastaukset reilulta henkilökunnaltamme meillä asioidessasi!

Hylte Hunting & Outdoor Henkilökunta


Me olemme Hylte Hunting & Outdoor
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

(suomi, ruotsi ja englanti)

HUOM!

VARASTOMME ON RUOTSISSA

Asiakkaan oikeudet