Avokauppa 30 päivän ajan
Kysymyksiä? Lähetä numerosi info@hylte.fi, ja soitamme sinulle!
Valitse maa
  • Sverige
  • Danmark
  • Norge
  • DE

Näyttää hinnat sis. alv

|

Valitse käyttäjänimi vasemmalta
Hylte Hunting & Outdoor

Metsästys

Ammunta

Kalastus

Vaatteet & jalkineet

Vaellus & retkeily

Piha & puutarha

Metsä

Koti & taloustavarat

Rakennus & työkalut

Eläimet & maanviljely

Löytönurkka

Metsä / Moottorisahat & sahaustarvikkeet / Sahaketjut / Husqvarna 16'' .325'' 1.3mm 66vl X-Cut Teräketju
Billigast på prisjakt
Husqvarna 16'' .325'' 1.3mm 66vl X-Cut Teräketju
Husqvarna

Husqvarna 16'' .325'' 1.3mm 66vl X-Cut Teräketju

23,00 €

Tuotenumero: 7393080694362

Yhteensä:

23,00 €

Verkkokaupan varasto - Varastossa

Tuotetiedot

Husqvarna X-Cut teräketju 16", .325" ketjujako, 1,3mm vetolenkin leveys, 66 vetolenkkiä.

X-CUT SP33G on ensimmäinen teräketju, jonka Husqvarna on kehittänyt, suunnitellut ja valmistanut alusta asti itse. Teräketju sopii erinomaisesti ammattilaisille jokapäiväiseen työskentelyyn sekä vaativaan kuluttajakäyttöön. Ketju pysyy terävänä pitkään ja se on kestävyydeltään ylivertainen. Esivenytetty ketju ei veny ja sen leikkuuteho on erinomainen, minkä ansiosta se tarjoaa paremman sahaustuloksen kuin koskaan aiemmin.

Kestävä terävyys


Leikkuuhampaiden geometria, materiaalivalinnat ja valmistusprosessi on hienosäädetty viimeistä yksityiskohtaa myöten. Tämän ansiosta X-Cut-ketju on erittäin terävä heti laatikosta lähtien, ja terävyys kestää huomattavasti kauemmin ennen kuin ketjua on viilattava.

Valmiiksi kiristetty


X-Cut-ketju on valmiiksi kiristetty tehtaalla, mikä tarkoittaa, että voit työskennellä pidempään, ennen kuin ketjua tarvitsee kiristää. Tarpeettomat säädöt eivät viivästytä työtä, ja löysän ketjun aiheuttama sahausjärjestelmän vaurioitumisriski on huomattavasti pienempi.

Erittäin kestävä


Suunnittelun, materiaalien ja prosessien tarkasti tasapainotettu yhdistelmä on johtanut erinomaiseen, dynaamiseen kestävyyteen. Sahajärjestelmän kuluminen ja huoltotarve ovat vähentyneet.

Korkea leikkuuteho


X-Cut-ketju on suunniteltu leikkaamaan nopeammin ja tasaisemmin kuin vastaavat tuotteet, ja se on käyttövalmis heti laatikosta. Tämä parantaa leikkauskapasiteettia ja siten tuloksia. Samalla tarvitaan vähemmän inhimillistä voimaa (syöttövoimaa), mikä tekee työskentelystä helpompaa kehollesi.

Optimaalinen sahauskulma


Leikkuureunan kulma on ratkaiseva ketjun tehokkuuden kannalta. Mitä pienempi kulma, sitä suurempi terävyys - mutta jos kulma on liian pieni, leikkaava hammas menettää terävyytensä nopeammin. X-Cutissa Husqvarna on keskittynyt löytämään optimaalisen iskukulman, jolla saavutetaan korkea tehokkuus ja säilytetään terävyys pidempään kuin muissa nykyketjuissa.

Kromi ja teräs täydellisessä tasapainossa


Teräksen mikrorakenne - ei liian kova eikä liian pehmeä - ja kromikerros - ei liian paksu eikä liian ohut - on määritelty tarkasti molekyylitasolla, mikä takaa korkean leikkuukyvyn ja kestävän terävyyden.

Ylivoimainen voitelu


Pienet nuolenmuotoiset kanavat lenkissä auttavat kuljettamaan öljyä ketjuun käytön aikana, mikä takaa erinomaisen voitelun.

Optimaalinen lämpökäsittely


Husqvarna on kehittänyt oman ainutlaatuisen menetelmänsä teräksen kovettamiseksi mahdollisimman kestäväksi. Tämä sisältää optimaalisen lämpökäsittelyn sekä optimaalisen jäähdytyksen - molekyylirakenteen luomiseksi, jonka tuloksena on ketju, jolla on erinomainen kestävyys.

Lisätiedot

Vetolenkit
66
Vetolenkkien leveys
1,3 mm
Ketjunjako
.325''
Korttinumero
SP33G X-Cut
Leikkaavan hampaan tyyppi
Semi chisel
Laipan pituus
16 tuumaa
Terän pituus
40
Takuu
2 vuotta
Part nr
1000293281
Valmistajan tuotenumero
5816431-66
Ota yhteyttä

Tervetuloa meille!

Vahvuutemme on osaava henkilökunta, jolla on pitkä kokemus myymistämme tuotteista. Metsästys, vapaa-aika ja maanhoito ovat olleet painopistealueemme vuodesta 1911. Siksi voit aina olla varma, että saat suorat vastaukset reilulta henkilökunnaltamme meillä asioidessasi!

Hylte Hunting & Outdoor Henkilökunta


Me olemme Hylte Hunting & Outdoor
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

(suomi, ruotsi ja englanti)

HUOM!

VARASTOMME ON RUOTSISSA

Asiakkaan oikeudet